Dveri-DJB

(...)

Bgd izbori imaju veze samo sa lokalnim pitanjima.

Није тачно ни то. На Београду, а који би са свом својом територијом коју заузима, са свом индустријом која је смештена на територији града као и сектором услуга, са својим шумадијским, посавским и сремским селима комотно могао да буде засебна микро-држава, итекако се прелама и висока полиитика.
На пример, у сфери културне политике; вечна је тема хоће ли се буџет за културу трошити више на традиционалне и националне садржаје, па и руске "којих нема", или на концептуалистичке, "западне", и левичарски ангажоване садржаје "за хипстере".
Или на пример да ли ће се Русима и даље дозвољавати да уништавају паркове и зелене површине на Новом Београду да би правили нове Гаспромове пардон "НИС"-ове пумпе поред већ постојећих у непосредном окружењу.

Ценим да би Радуловић требао предложити Обрадовићу да у колацију приме и Аздејковића јер ће им донети тих 0,273% гласова колико им недостаје до цензуса.

Кад је противприродни блуд од коалиције нек буде потпун. z:mrgreen:

.

Не разумем ову драму око Двери.

На локалном нивоу дозвољене су све коалиције, па је тако ДС у своје време на градском нивоу ушао у коалицију са СПС...

.

(...) ДС у своје време на градском нивоу ушао у коалицију са СПС...

.
Не стоји поређење. И ДС и СПС имају социјал-демократски програм, и једна и друга партија су чланица европске Социјалистичке интернационале, и једна и друга партија се у свом програму залажу за евроинтеграције (Дачић је евроинтеграције уврстио у програм СПС-а после раскида са Милошевићем, када је Милошевић из Хага позвао чланство СПС-а да гласа за Шешеља).

Ценим да би Радуловић требао предложити Обрадовићу да у колацију приме и Аздејковића јер ће им донети тих 0,273% гласова колико им недостаје до цензуса.

Кад је противприродни блуд од коалиције нек буде потпун. z:mrgreen:

Аздејковић је у покрету "Чувари Старог града" који излази самостално на изборе. Али нема везе, нашли су они другог Вучићевог бота да им буде трећи у коалицији - Прелетачевића.
И то би било интересантно да дверци "објасне" откуд у коалицији Вучићев бот Прелетачевић.

Комшо, а зашто ти толико вичеш на овој теми о ДЈБ и Дверцима?

Осећаш се угрожено од стрене ове велике коалиције?

Maestralno gospodar muti vodu.. Sta vam radi auuu..
Није овде у питању "Господар". Овде је Бошко Обрадовић сам и без икакве "помоћи" Господара преварио своје симпатизере, а који су се ложили на причу о "различитости" двераца.

- - - - - - - - - -

Не сме да се дискутује о цензус-коалицији "анти-ЕУ" оријентисаних двераца и глобалисте Смрадуловића? Ох извини Смрадуловићев сведоку, нисам знао!

Mnogo tu ima zajedničkih tačaka na lokalu,,,,, ideološke razlike tek na parlamentarnim izborima.. Sad ide ukidanje partija i njihove prekomerne moći pa da vama još i utuve u glavu koliko je važno imati kontrolu javne potrošnje pa onda ide djb sama na parlamentarne da to sprovede po celoj Srbiji.:).. Možda budeš i slobodan čovek igrom slučaja :)

Један број чланова Политичког савета Двери, укључујући и Срђу Трифковића, каже за Спутњик да је било каква предизборна комбинација са ДЈБ неприхватљива из разлога суштинске идеолошке некомпатибилности.

„Ту мислим на однос према породици, истополним браковима, усвајање деце од стране хомосексуалаца, а да не говоримо о томе да је ДЈБ за улазак Србије у ЕУ, што значи и да је за одрицање од Косова. Сви смо свесни да је цена уласка у ЕУ одрицање од Косова и у тој ситуацији, ти чланови Политичког савета су принуђени да преиспитају своје даље чланство. Нећу да кажем да су одлуке пале, одлуке су још подложне променама, али то је отприлике то“, каже Трифковић. https://rs.sputniknews.com/analize/...eri-dosta-je-bilo-koalicija-politicki-savet-/

Није овде у питању "Господар". Овде је Бошко Обрадовић сам и без икакве "помоћи" Господара преварио своје симпатизере, а који су се ложили на причу о "различитости" двераца.

Meže samo sebe da prevari. Drugo,vidiš da se djb simpatizeri više raduju izvesnom ulasku u skupštinu grada. Odjednom Boško nije sirovina, ne tuče Maju Gojković i Martinovića.

Univerzalna socijalna zaštita, besplatno školstvo zdravstvo i sl nisu neoliberalne mere.. On je centar

Господин Радула је неолиберал (тј. класични либерал, ал' ајде, форумаши воле израз неолиберал). Међутим, и његови ставови морају да се посматрају у контексту у коме живи и ради а не ван времена и ван простора.

Дакле, да је Радуле политичар у Америци имао би једне политичке стаовве, али с обзиром да је политичар у Србији он своје ставове класичног либерала мора да уподоби схватањима Срба и живаота у Србији.

Код универзалне соц. заштите и бесплатног школстав и здравства то вероватно значи, да грађани имају право на унивезалну заштиту, али не могу да је остваре док имају скупљи аутомобил паркиран у дворишту или док имају депозит у банци иако су незапослени (што нпр. данас лако може да се догоди да соц. помоћ добијају богати јер су испунили "услове").

Код бесплатног школства, да, може бесплатно основно и средње, али ће на факултет она деца чији су родитељи уместо да троше паре на уџбенике и прибор, те новце стављали на штедњу, па пута 12 гдина школовања и тек са тим кешом може фуцкултет.

Да, бесплатно здравство. Али за примарну здравствену заштиту свако има одређени осигурани износ који не може да пробије + новац подједнако добијају за примарну здравствену заштиту и приватне и државне амбуланте. Ко прекорачи тај осигурани износ, плаћаће преглед (то се оноси на оне што сваки дан седе код лекара).

Дакле, свакако систем који је у односу на ово шт оиаммо данас далеко ближе схватањима класичних либерала.

Господин Радула је неолиберал (тј. класични либерал, ал' ајде, форумаши воле израз неолиберал). Међутим, и његови ставови морају да се посматрају у контексту у коме живи и ради а не ван времена и ван простора.

Дакле, да је Радуле политичар у Америци имао би једне политичке стаовве, али с обзиром да је политичар у Србији он своје ставове класичног либерала мора да уподоби схватањима Срба и живаота у Србији.

Код универзалне соц. заштите и бесплатног школстав и здравства то вероватно значи, да грађани имају право на унивезалну заштиту, али не могу да је остваре док имају скупљи аутомобил паркиран у дворишту или док имају депозит у банци иако су незапослени (што нпр. данас лако може да се догоди да соц. помоћ добијају богати јер су испунили "услове").

Код бесплатног школства, да, може бесплатно основно и средње, али ће на факултет она деца чији су родитељи уместо да троше паре на уџбенике и прибор, те новце стављали на штедњу, па пута 12 гдина школовања и тек са тим кешом може фуцкултет.

Да, бесплатно здравство. Али за примарну здравствену заштиту свако има одређени осигурани износ који не може да пробије + новац подједнако добијају за примарну здравствену заштиту и приватне и државне амбуланте. Ко прекорачи тај осигурани износ, плаћаће преглед (то се оноси на оне што сваки дан седе код лекара).

Дакле, свакако систем који је у односу на ово шт оиаммо данас далеко ближе схватањима класичних либерала.

Hiljadama km bliži od ovoga .. U smislu slobode i tržišne ekonomije da ali ima on dosta crta i sa leve strane..Stevanović je liberal 100% npr.. Meni to ne smeta niti mislim da je problem platiti a ostati na razumnim porezima ... sve dok oni teže ka slobodama za gradjane a vlast pod kontrolom.. . Otpor je ogroman jel vodje gube smisao i izlaze na čistinu gde će se meriti rad i rezultati..

:metla2: podrzava diskriminaciju muskaraca. Znaci ne gleda kvalitet ljudi, nego je bitnije da li su nosioci piccke ili nisu. Dalje zalaze se za progresivan porez. A 95% ljudi ima primanja ispod 1000 evra. Ali cenim da bi oni sa 800 evra bili smatrani za ultra bogate. Nadam se da bi do 450 evra bila neoporezovana plata.

- - - - - - - - - -

Hiljadama km bliži od ovoga .. U smislu slobode i tržišne ekonomije da ali ima on dosta crta i sa leve strane..Stevanović je liberal 100% npr.. Meni to ne smeta niti mislim da je problem platiti a ostati na razumnim porezima ... sve dok oni teže ka slobodama za gradjane a vlast pod kontrolom.. . Otpor je ogroman jel vodje gube smisao i izlaze na čistinu gde će se meriti rad i rezultati..

meni je bolji vodja. kako vladati retardiranom masom ako ne lazima. Radulovic bi cak vratio penzije iako ne postoji nikakav ekonomski osnov za tako nesto. A nesto je puno pravedan sa tudjim novcem. I u srbiji postoji brdo partija koje se zalazu za socijalizam. tj sve. Njemu nije smetao budzetski deficit od 5 % bdp kad je bio ministar. Ocigledno se radi o lupezu.

Pa naravno, komšija je nesrećnik koji se stalno vezuje za propalitete poput ovih što neće da dave Beograd. I u svojoj pakosti i zavisti voli da lupeta protiv jedinih istinskih opozicionara na srpskoj političkoj sceni. Ništa novo i debilno kao i uvek kada je reč o njemu...

- - - - - - - - - -

meni je bolji vodja. kako vladati retardiranom masom ako ne lazima. Radulovic bi cak vratio penzije iako ne postoji nikakav ekonomski osnov za tako nesto. A nesto je puno pravedan sa tudjim novcem. I u srbiji postoji brdo partija koje se zalazu za socijalizam. tj sve. Njemu nije smetao budzetski deficit od 5 % bdp kad je bio ministar. Ocigledno se radi o lupezu.

Nije postojao ekonomski osnov ni za vraćanje stare štednje, pa je ipak moralo da se vrati. A tek što neće da postoji ekonomski osnov za restituciju nacionalizovane imovine, što je jedna od obaveza pre ulaska u EU...

RADULOVIC-BOSKOv4_big.jpg

(...) u svojoj pakosti i zavisti voli da lupeta protiv jedinih istinskih opozicionara na srpskoj političkoj sceni (...)

Ministar Saša Radulović: Vlada stoji iza mene

- Paket ekonomskih mera koji je predstavio ministar finansija isti je kao i paket ekonomskih mera koje sam ja predstavio, i iza njih stoje i potpredsednik Vlade Vučić i cela Vlada - izjavio je večeras ministar privrede Saša Radulović. https://www.blic.rs/vesti/politika/ministar-sasa-radulovic-vlada-stoji-iza-mene/td2jkkr

:hahaha: :rotf:

- - - - - - - - - -

Vučić primio delegaciju Dveri

Beograd -Pokret Dveri saopštio je danas da je njihovu delegaciju primio premijer Srbije Aleksandar Vučić i da su mu oni predstavili šest mera za obnovu države. https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-primio-delegaciju-dveri/881fpfx :cepanje:

Nemam ja ništa protiv Radulovićevih predloga sta vise slažem se dok god gura slobode gradjana a vlast stavlja pod kontrolu ostalo se može platiti uz razumne poreze..

Krajnje je nebitno; mogu se slobodno i SRS i LSV dogovirit o lokalnoj koaliciji bez problema zato što se stvari ne tiču nacionalne politike.

Političari menjaju stavove.

Bgd izbori imaju veze samo sa lokalnim pitanjima.

.
Не разумем ову драму око Двери.

На локалном нивоу дозвољене су све коалиције
.

Mnogo tu ima zajedničkih tačaka na lokalu,,,,, ideološke razlike tek na parlamentarnim izborima..

dakle, iz prilozenog je potpuno i nedvosmileno jasno da su Dveri i DJB, apsolutno i kategoricki otvoreni za saradnju i koaliciju sa SNS, jer i jedni i drugi "zele bolji zivot gradjana" a ne fotelje

jer, predaja Kosovskih svetinja siptarima u ruke, politika EU po svaku cenu, pederska parada, direktna podrska haradinaju, briselski sporazum, i da ne nabrajam sada ceo opus,

dakle sve je to nacionalna politika, i nema nikakvih realnih prepreka, da se saradjuje na lokalu

jer Boze moj, nista od te "politike na nacionalnom nivou"

ne utice na polozaj gradjana, u gradu Beogradu

uostalom, vidim da ima i clanova dveri, koji nisu voljni da prodaju obraz za fotelju.

Један број чланова Политичког савета Двери, укључујући и Срђу Трифковића, каже за Спутњик да је било каква предизборна комбинација са ДЈБ неприхватљива из разлога суштинске идеолошке некомпатибилности.

„Ту мислим на однос према породици, истополним браковима, усвајање деце од стране хомосексуалаца, а да не говоримо о томе да је ДЈБ за улазак Србије у ЕУ, што значи и да је за одрицање од Косова. Сви смо свесни да је цена уласка у ЕУ одрицање од Косова и у тој ситуацији, ти чланови Политичког савета су принуђени да преиспитају своје даље чланство. Нећу да кажем да су одлуке пале, одлуке су још подложне променама, али то је отприлике то“, каже Трифковић.

sto se mene licno tice, ja smatram da su se Dverci, samo jos jednom pokazali ko su i koliko su principijelni, ko i svi nacionalisti
i za koliko se jeftinu cenu prodaju

dakle, iz prilozenog je potpuno i nedvosmileno jasno da su Dveri i DJB, apsolutno i kategoricki otvoreni za saradnju i koaliciju sa SNS, jer i jedni i drugi "zele bolji zivot gradjana" a ne fotelje

jer, predaja Kosovskih svetinja siptarima u ruke, politika EU po svaku cenu, pederska parada, direktna podrska haradinaju, briselski sporazum, i da ne nabrajam sada ceo opus,

dakle sve je to nacionalna politika, i nema nikakvih realnih prepreka, da se saradjuje na lokalu

jer Boze moj, nista od te "politike na nacionalnom nivou"

ne utice na polozaj gradjana, u gradu Beogradu

uostalom, vidim da ima i clanova dveri, koji nisu voljni da prodaju obraz za fotelju.

sto se mene licno tice, ja smatram da su se Dverci, samo jos jednom pokazali ko su i koliko su principijelni, ko i svi nacionalisti
i za koliko se jeftinu cenu prodaju

Ne razumem kako se prodaju... tačke oko kojih se slažu su transparentnost, stop partijskom zapošljavanju, stop korupciji, objava svih tajnih ugovora.,raskidanje ugovora Bgd, besplatni udžbenici itd..

:metla2: podrzava diskriminaciju muskaraca. Znaci ne gleda kvalitet ljudi, nego je bitnije da li su nosioci piccke ili nisu. Dalje zalaze se za progresivan porez. A 95% ljudi ima primanja ispod 1000 evra. Ali cenim da bi oni sa 800 evra bili smatrani za ultra bogate. Nadam se da bi do 450 evra bila neoporezovana plata.

- - - - - - - - - -

Pričas o nebitnim stvarima u ovom trenutku.. SRBIJA je divlji zapad u kome vlast radi sta god joj padne na pamet.. To mora da se zaustavi uspostavi normalan sistem pa tek onda se možemo baviti bitnim temama za dalje.. Radulović val to nudi.. Razlika izmedju Dacica i Cede na vlasti je 0

Back