veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Cenzus je problem, koga briga za narod i Vućića...
Ma jok, za razliku od Vučića i njegovih drugara, ovde se radi o ostvarenim ličnostima koje nemaju potrebe da prvi radni staž upisuju u politici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cenzus je problem, koga briga za narod i Vućića...
Ma jok, za razliku od Vučića i njegovih drugara, ovde se radi o ostvarenim ličnostima koje nemaju potrebe da prvi radni staž upisuju u politici...
Ejs, jei našao bibliotekara i onu budalu stečajca...jak staž bog te...
Sigurno bolje od Vučića koji nikad ništa van politike nije radio, a u politici mu je najveći domet izdaja zemlje...
To je opet samo tvoje sitno mišljenje koje ne dobacuje preko cenzusa pa će se opet sliti na Vučićev račun. 55% misli da je herojčina...

Svejedno, bitno je da sam u pravu. A ta četvrtina stanovništva ove zemlje su debili ili jajare, odavno smo to već utvrdili![]()
Onaj ispod cenzusa nije nikad u pravu jer je nevažan. Ona većina za koju misliš da su debili i jajare isto misle o tebi i verovatno su u pravu jer su većina, a većina su jer si i sam glasao za njega čim si ispod crte. i tako u krug dok AV-u to ne dosadi, a izgleda da neće. I živeće srećno do kraja života-vašeg ispod cenzusa...
Ne, zato što se to ne meri količinom podrške, inače bi i Hitler bio u pravu. A takođe me zabole šta oni misle o meni, zamisli koliko bih se potresao kada bih na ulici video pacijenta u ludačkoj košulji koji viče da hoću da ga ubijem. Uzgred, oni za koje sam ja glasao su u parlamentu...
I vrlo su uspešni verovatno.Menjaju život na bolje, zbog njih je više posla, hleba...
Falice im tvoj glas i opet ce imati ko sa DSS 4,99% al Skat ce pruziti priliku da se ponove izbori na nekim birackim mestima zbog nepravilnosti.
Jedan sam od onih koji nisu oduševljeni ovom koalicijom bez obzira na "cilj". Verovatno ću i apstinirati mada sam hteo za Dveri da glasam.
.. Sve ono što već postoji godinama u razvijenim zemljama..Hoću, samo prvo moraš da mi kažeš šta misliš da sam neozbiljno rekao? Budući da je prvi uslov da se Singapur razvije u ono što je danas bio da se oslobodi kolonijalne vlasti, pa tek onda implementacija odgovarajućeg ekonomskog modela. Dotle je Singapur bio malo ribarsko mesto. A ako si mislio na ovo oko posledica po protivnike režima, tu sam bio veoma ozbiljan, ali ćeš me razumeti zašto nije pametno pisati detaljnije o tome...
Неозбиљно је то што мислиш да екон није најважнија друштвена компонента. Нешто на чему се друштво ломи или ствара. Нисам ни ја дипл. економиста, па ми је све ово било донекле страно. Међутим, истина је да нема моћне и удобне државе без растерећеног капитализма.
Неозбиљно је и то што не разумеш да је Сингапур постао моћан захваљујући британској чизми, а не упркос њој. Исто важи за Хонг Конг. СГ и ХК пореде се са Америком, а Индонезија и Филипини са Тајландом.
Daću ti kratak pregled istorije Singapura pre povlačenja Britanaca. Nerazvijena oblast sa veoma izraženim siromaštvom, 75 odsto Kineza i ostalo Malajci i Indijci, bande, kriminal plus komunistički pokret. To je otprilike rezultat vladavine Britanaca, dok je sve ostalo delo samih Singapuraca. Može sve to da se izgugla, proste činjenice su u pitanju. Razvoj Singapura, za razliku od Hong Konga, tekao je uprkos Britancima, ne zahvaljujući njima.
Što se ostalog tiče, mislim da ekonomija nije najvažnija komponenta društva prvenstveno zato što je ona zavisna od drugih faktora, a i zato što različita društva postavljaju različite prioritete i svaki od njih je legitiman dok ne počne da prerasta u diktaruru, poput Vučićevog režima.
7-8 % ce imati.
Sigurno neću glasati za njih i briga me šta će dugoročno značiti po obe strane, ali zanimljivo mi je njeno formiranje. Zajedno mogu do cenzusa. Svako ko pređe cenzus odnosi više odbornika Vučiću. Biće interesantno, možda se dobro zakuva na kraju.
Да нису толико кењали против друга Ђида по налогу Вучића, могли су у ту већу коалицију, где је Хамдија као нека мало умеренија десница, ту је и Санда Рашковић Ивић са којом су већ били у коалицији, па тако да не би било баш толико ненормално и неприципијелно да су дверци ту ушли (бај д веј имају економски програм дословце преписан од ДС-а, и то онај социјал-демократски економски програм који је донешен када је друг Ђидо био председник ДС-а). Овако иду у коалицију само са ДЈБ, а када су само две странке у коалицији, онда се претпоставља да су бар у нечему блиске, а дверци и ДЈБ немају баш ништа заједничко осим ваздуха који удишу.Dveri samostalno nisu baš u najidealnijoj situaciji da pređu cenzus.
Politika se ne može voditi slepo.
Да нису толико кењали против друга Ђида по налогу Вучића, могли су у ту већу коалицију, где је Хамдија као нека мало умеренија десница, ту је и Санда Рашковић Ивић са којом су већ били у коалицији, па тако да не би било баш толико ненормално и неприципијелно да су дверци ту ушли (бај д веј имају економски програм дословце преписан од ДС-а, и то онај социјал-демократски економски програм који је донешен када је друг Ђидо био председник ДС-а). Овако иду у коалицију само са ДЈБ, а када су само две странке у коалицији, онда се претпоставља да су бар у нечему блиске, а дверци и ДЈБ немају баш ништа заједничко осим ваздуха који удишу.
Ма немој ми рећи...Zašto se pretpostavlja da su bar u nečemu bliske? Naprotiv, kada postoje samo dve stranke u predizbornoj koaliciji, to je često slučaj stranaka različitog polariteta koji se objedinjuju zarad viših interesa.
(...)
Ма немој ми рећи...
Постизборно да, може, зарад вишег циља, али предизборно не, јер то је онда непринципијелна "цензус" коалиција.
(...)
Ta tzv. Narodna sloga je osvojila blizu četvrtine glasova u Crnoj Gori (izbori 1996. godine).