Dveri-DJB

Ima puno primera (ne nužno ubijenih), ja znam za nekoliko ljudi i njihove priče, a to je samo u jednom gradu, mogu misliti koliko toga ima svuda po Srbiji. A što se ekonomije tiče, dok je Singapur bio kolonija, bio je i rupa u odnosu na sledeće selo, tako da ekonomija nije prvi uslov održivosti države, a posebno to nije samo jedan ekonomski pravac.

Уозбиљи се.

- - - - - - - - - -

Русија својим ракетама може да потопи Сингапурћане у року од одма.

Да.

То не мења чињеницу да је Сингапур камен у океану, а Русија ресурсно најбогатија држава.

Уозбиљи се.

Hoću, samo prvo moraš da mi kažeš šta misliš da sam neozbiljno rekao? Budući da je prvi uslov da se Singapur razvije u ono što je danas bio da se oslobodi kolonijalne vlasti, pa tek onda implementacija odgovarajućeg ekonomskog modela. Dotle je Singapur bio malo ribarsko mesto. A ako si mislio na ovo oko posledica po protivnike režima, tu sam bio veoma ozbiljan, ali ćeš me razumeti zašto nije pametno pisati detaljnije o tome...

SNS je toliko dobro razvila svoj populizam i propagandu na bazi "Običnog naroda" i nepotizam i uopšte korupciju da je bilo kakav pokušaj opozicije osuđen na propast u startu.
Ovo je samo očajnički pokušaj da pređu cenzus, jer samostalno ne mogu.

Sigurno neću glasati za njih i briga me šta će dugoročno značiti po obe strane, ali zanimljivo mi je njeno formiranje. Zajedno mogu do cenzusa. Svako ko pređe cenzus odnosi više odbornika Vučiću. Biće interesantno, možda se dobro zakuva na kraju.

Sigurno neću glasati za njih i briga me šta će dugoročno značiti po obe strane, ali zanimljivo mi je njeno formiranje. Zajedno mogu do cenzusa. Svako ko pređe cenzus odnosi više odbornika Vučiću. Biće interesantno, možda se dobro zakuva na kraju.

Falice im tvoj glas i opet ce imati ko sa DSS 4,99% al Skat ce pruziti priliku da se ponove izbori na nekim birackim mestima zbog nepravilnosti.

A ove nastrane političke brakove podržavaš???qq

Pa ne podržavam, već sam rekao da su mi Vučić i Brnabićka prilično odvratni. Samo ne Brnabićka što je lezbejka, nego Vučić koji iskorišćava njeno seksualno opredeljenje za političku promociju, a samom mu ne pada na pamet da konačno prizna da je feget. Pošto je to, zahvaljujući njemu, postalo normalna pojava u ovoj zemlji...

Pa ne podržavam, već sam rekao da su mi Vučić i Brnabićka prilično odvratni. Samo ne Brnabićka što je lezbejka, nego Vučić koji iskorišćava njeno seksualno opredeljenje za političku promociju, a samom mu ne pada na pamet da konačno prizna da je feget. Pošto je to, zahvaljujući njemu, postalo normalna pojava u ovoj zemlji...

Brak iz naslova? Jedni su za eu protiv Rusije, a drugi potpuno suprotno...nastrano...iz kilavog braka kilava deca...tako će da bude sa ovim dveronjama i dejebcima,,,

Brak iz naslova? Jedni su za eu protiv Rusije, a drugi potpuno suprotno...nastrano...iz kilavog braka kilava deca...tako će da bude sa ovim dveronjama i dejebcima,,,

To uopšte ne smatram nastranim. Da parafraziram onu cigansku izreku "Zvezda je život, ostalo su sitnice". U ovom slučaju bi to glasilo "Vučić je problem, ostalo su sitnice".

Back