Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
- 3.045
O da bubrezi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa evo konkretno!Nitroglicerin:Imam dve ribe ... one obe znaju jedna za drugu i u poceku je bilo frke ali kasnije sve se sredilo ... e sad ocu da imam sevu sa obema odjednom ali neznam na koju foru da im to saopstim ... nece doci do smaka sveta ako im kazem direktno ali ce mi trebati brdo poklona da sredem sve ... a mozda i nesto pukne ... ko zna sa zenam nikad nisi nacisto ...![]()
Ajde pomagajte ... neznam jos koliko cu moci da drzim ovaj tempo !!! :-)
Ma sta ce mu qrve...Tamo u Slovackoj ima bas dobrih riba i ne rade to zbog novca, nego sto su slobodnog duha i sto im se tako hoce! Samo ako si stidljiv bolje ti je da sedis kuci...livija:hahhaha... ili jednostavno nadji 2 qrve... pa tu gde si ili u slovachkoj isto ti.....
sad su kao u slovachkoj sve tako raskalashne???joj.....
Goddess of the far east:Da, bubreg na pašu ....
Goddess of the far east:.. skreni levo ka gluposti u vidu bombe.
joj najbolja drugarica mi je slovakinja... sad to znachi da sam i slobodnog duha kad to do sad nisam primetila???Chubbchubb:Ma sta ce mu qrve...Tamo u Slovackoj ima bas dobrih riba i ne rade to zbog novca, nego sto su slobodnog duha i sto im se tako hoce! Samo ako si stidljiv bolje ti je da sedis kuci...
tako brate, pljuni......i zapjevaajNitroglicerin:A cija si ti gazdarica ???? jel taj nick u nedostatku paznje postavljen mozda ???
pa ti si opasna .... tvoja bre bulja 300 qurca zna .... ****** ... pametna si a to se po porukama vidi ... da samo sedis i kuckas poruke i kao ti nekome delis savete ... e pun mi vas je qurac takvih pametnica kao sto si ti znas, a u stvari ti samo to i znas ... da sedis i kucas u tastaturu .... mozda si ti i jedna od one dve sto meni treba ...
Ajde bako putuj ....