Dve ribe a ja hocu obadve odjednom !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nitroglicerin:
Imam dve ribe ... one obe znaju jedna za drugu i u poceku je bilo frke ali kasnije sve se sredilo ... e sad ocu da imam sevu sa obema odjednom ali neznam na koju foru da im to saopstim ... nece doci do smaka sveta ako im kazem direktno ali ce mi trebati brdo poklona da sredem sve ... a mozda i nesto pukne ... ko zna sa zenam nikad nisi nacisto ... :lol:

Ajde pomagajte ... neznam jos koliko cu moci da drzim ovaj tempo !!! :-)
Pa evo konkretno!
Ukoliko zelis da budes bas sa te dve moraces da smislis nesto JAKO lukavo... A i tada tesko jer sta mislis kako mogu njih dve da se opuste kada se uopste ne poznaju?!
Ukoliko su bitne samo DVE, predlazem ti da stavis par eurca u dzep, zapalis za Slovacku opustis se i uzivas a DVE ce skoro sigurno da pronadju tebe... Oprobano!
P.S. Povedi i drustvo... Provod zagarantovan!!!!!!!

Goddess of the far east:
Da, bubreg na pašu ....
:confused:

Goddess ... jel bi mogla i ti da ga malo popusis ??? ... mislim onako profesionalno ... posto vidim da ti dresura EXTRA polazi za rukom ! ... a kad smo vec kod ruke mogla bi i da nesto korisno uradis s'njima ...

Goddess of the far east:
.. skreni levo ka gluposti u vidu bombe.

Kako si ti pametna ... pa tebi lakse udje metar u du.pe nego centimetar u glavu !!! :lol: ... a da .. ima na jednom podforumu pitanje: Kako lud je.be zbunjenoga....pa bi mogla da se pridruzis ljudima...mozda nesto i naucis od njih ....

hahaha ....

Nitroglicerin:
A cija si ti gazdarica ???? jel taj nick u nedostatku paznje postavljen mozda ???

pa ti si opasna .... tvoja bre bulja 300 qurca zna .... ****** ... pametna si a to se po porukama vidi ... da samo sedis i kuckas poruke i kao ti nekome delis savete ... e pun mi vas je qurac takvih pametnica kao sto si ti znas, a u stvari ti samo to i znas ... da sedis i kucas u tastaturu .... mozda si ti i jedna od one dve sto meni treba ...

Ajde bako putuj ....
tako brate, pljuni......i zapjevaaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back