Dve gej parade u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Аааа...........како си .....интелектуално неразвијен!!!
Па не призивам и не питам ја тебе за твоју сексуалну оријентацију.................................него како се НАПРДЊАЦИ..............одређују и односе према овој појави!!!:per::per::per:

Једино што од људскости има у теби је .................ГОВОР!!!
И то .................ЛАЖЉИВИ!!!

ОК...стварно последњи пут да покушавам лепиу.
ГЕЈЧИНО ОКАНИ МЕ СЕ ВИШЕ! НЕ ШАЉИ МИ СЛИКЕ ГОЛИХ МУШКАРАЦА; МУШКИХ ПОЛНИХ ОРГАНА И СЛИЧНО!
ЈЕСИ ЛИ РАЗУМЕО БОЛЕСНИЧЕ ЈЕДАН!?:evil:

ОК...стварно последњи пут да покушавам лепиу.
ГЕЈЧИНО ОКАНИ МЕ СЕ ВИШЕ! НЕ ШАЉИ МИ СЛИКЕ ГОЛИХ МУШКАРАЦА; МУШКИХ ПОЛНИХ ОРГАНА И СЛИЧНО!
ЈЕСИ ЛИ РАЗУМЕО БОЛЕСНИЧЕ ЈЕДАН!?:evil:

Ма знао сам ........................ да си врхунски стручњак!!!
Само се ..................малко узбуДЈаваш!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

И ОПЕТ ЛАЖЕШ!!!
А то није баш добро за ................рејтинг странке!!! :per::per::per:

Мислите о томе!!! :whistling::whistling::whistling:

Onog popa iz Crne Reke treba postaviti za načelnika beogradske policije i rešiti problem podvojenosti.

Policajci umesto pendreka sa lopatama, kakva slika, a tek zvuk batina, onako u gomili :hahaha:

Nemam ništa protiv njihovog okupljanja, ali recimo na ušću ili ratnom ostrvu. Ništa nemam protiv njih, ali smatram da je to bolest i da to nije za ulicu i paradiranje. Ako nisu toga svesni, mislim da bi svi roditelji trebalo ba uvate bezbolke pa da podelimo malo onih pravih roditeljskih sa rajskom porukom o batini.

Mislim da je zgražavanje nad gejevima normalna manifestacija heteroseksualnosti, međutim impuls za prebijanjem je nenormalan,
i ukazuje na neke probleme tih samih siledžija. Jer oni se ponašaju u hvazonu "Nemojte da me zarazite," što je stvarno patetično.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back