DVD rezači neće da režu!?

Да би избегли случајне серије са грешком код Вербатим ДВД медија, увек узимајте Вербатим ДВД +.

Имате две врсте, са минус (-) који нису за све предвиђени, и са плусом (+), који су предвиђени за све и свашта, и који су вишег квалитета од минус.

ЋУЈ... :huh:..." Да би избегли случајне серије са грешком код Вербатим ДВД медија "...:hehe: ....:hahaha: :zcepanje:

--------------:lol: :lol: :lol:---------------​

Ја сам једном приликом за потребе преснимавања двд филмова купио " no name " двд дискове...целу кутију од 100 комада...:per:

Када сам завршио преснимавање филмова...пустио сам неколико филмова за пробу и сви су имали одличну слику :D..као на оригиналним дисковима.

А...онда док сам паковао дискове у припремљене кутије..." случајно " сам приметио :eek: неко светлуцање са почетка диска ...које се није могло видети под сваким углом...:think:

Када сам то мало боље погледао...виде сам да има неки " ситан запис " и тек са сајџијском лупом увеличања.. х10 ...успео сам да прочитам...;)

Било је " ласером уписано " ...TDK...и у наставку осмоцифрени серијски број...:aha2:

Када су им тако добри " no name " дискови :D...какви ли су тек они " Фирмирани TDK дискови " ...:D:D:D ;)

Од тада ...КУПУЈЕМ САМО TDK ...двд и цд дискове...:rtfm:

- - - - - - - - - -

Елем...кад се присетим оног времена када је био популаран..VHS...и тада су видео касете TDK ..биле ...З А К О Н...:think: :aha2:

ne stvarno online nema teorije da cu uzimati,cetvore oci treba covek da otvori,na slici je dvd-r a u opisu dvd-rw
tdk-dvd-r-16x-50-pack-spindle-dvd-r47cbed50-v-l-l.jpg

• Proizvodjač: TDK
  • Тip:DVD-RW optički disk
  • format: 5.25"
  • maksimalna brzina rezanja: 16x
  • kapacitet: 4.7GB, 120 мин.
  • jednostrano narezivanje
  • broj diskova u pakovanju 50

ne stvarno online nema teorije da cu uzimati,cetvore oci treba covek da otvori,na slici je dvd-r a u opisu dvd-rw
tdk-dvd-r-16x-50-pack-spindle-dvd-r47cbed50-v-l-l.jpg

• Proizvodjač: TDK
  • Тip:DVD-RW optički disk
  • format: 5.25"
  • maksimalna brzina rezanja: 16x
  • kapacitet: 4.7GB, 120 мин.
  • jednostrano narezivanje
  • broj diskova u pakovanju 50
Imas broj telefona,ako ti je tesko ili daleko da odes.To je jedna od stranica.Ukucaj u google TDK i potrazi,videces da ima na dosta mesta.Jakupujem mnogo stvari na Online i nisam nikad imao nikakvih problema,ali se prvo javis na kontakt telefon,porazgovaras sa ljudima i sve bude u redu.Imam i TDK,Verbatim,Princo i maxell.Jos me nijedan nije izdao,sem par koje sam ja greskom upropastio nepaznjom.

samo tdk oduvek kupujem od 1993 kad poceh snimanje,princo nikad verbatim pogoto,to izgleda samo za nase trziste prolazi,nigde u svetu ih ne videh,u zemunu antika je bila uvoznik tdk cujem da ne rade vise,kod doma omladine vise nema,u marketima ih nema,ako se setis neke radnje gde ima javi

Mozda mije pravo mesto za moj komentar,ali da iskoristim kada vec pisete o DVd da pitam. Hocu da kupim neki laptop za kucnu upotrebu, ono malo po netu, filmove ,muziku i neku stariju manje zahtevnu igricu tipa zume. Sve je manje ponuda sa optickim uredjajima ( DVD), a imam masu diskova sa slikama, sta ustvari sada menja diskove ,gde i kako da pogledam te diskove?

Imam dva NEC DVD rezača i ni jedan od njih neće da reže.
Oba čitača normalno očitavaju diskove i kopiraju sadržaj sa diskova na komp.

Inače, imam 64bit matičnu ploču a rezač je povezan preko flet ATA (pljosnatog kabla) na jedini ATA priključak na matičnoj ploči.

Drugi rezač nije povezan, stoji za ukras.

Radi se o Nec ND-3500AG rezačima

Da li možda treba da ih povežem u slot za SATA hard diskove? Ili pak nešto drugo.

Neće da reže ni preko Nera ni preko ImageBurn.

Kada pokušam rezanje izbaci sledeću poruku:

Pogledajte prilog 414574

- - - - - - - - - -

62c9b86d64eba52b3d9527d90fd69eba.1480342244.jpg

Ako ovu drugu pržilicu spojiš,postoje šanse da proradi...

Svaki električni uređaj radi bolje ako ga uključiš u struju...

Back