dva vozača malo jača

Odg na temu, lik je ljubomoran, pomalo i bolesno.
To je moje misljenje.
i moje
kada je ljubomora u pitanju, za moj pojam opravdanja nema.
Inače, pomenuh..kontam da kikbokser ima cepanje svesti..
s jedne strane želi da poseduje dečka-koji se u startu izjasnio da niko ne može da ga poseduje
s druge strane- kikbokser misli da njegov tajni dečko, koji živi svoj nelažni život-uvak ima prilike i nekoga opuštenijeg i priklonjenog samom sebi da sretne-što je istina, ali ne i razlog za ljubmoru

i moje
kada je ljubomora u pitanju, za moj pojam opravdanja nema.
Inače, pomenuh..kontam da kikbokser ima cepanje svesti..
s jedne strane želi da poseduje dečka-koji se u startu izjasnio da niko ne može da ga poseduje
s druge strane- kikbokser misli da njegov tajni dečko, koji živi svoj nelažni život-uvak ima prilike i nekoga opuštenijeg i priklonjenog samom sebi da sretne-što je istina, ali ne i razlog za ljubmoru
Slažem se...
Mada meni je to totalno luda situacija( sve ukupno)..da pitam koji je kikbokser u pitanju ni neću, ako hoćeš ti reci, jelte privatno..

A Peti nas hejtuje, jer ne klaviri da imamo razumevanja za krupnog momka, saosećamo sa njegovim bolom i njoj se to ne dopada, ona bi da ga nagaravimo kao ljubomornog posesivca, a mi to ne smemo, jer ne bi bilo korektno, ipak je reč o LGBT populaciji, da je strejt tip, pa da ga napljujemo, a ovako ne ide. :lol:

Back