Dva pitanja...

iz mnogih situacija sam shvatila da je moja mracna strana itekako mracna i smrzla sam se od pomisli sta sve mogu da uradim. i srecom pa sam imala normalno vaspitanje i detinjstvo inace ko zna sta bi iz mene izraslo.

Koliko daleko smete da idete u Ljubavi?
Koja je,po vama,mera zlocina u osecanju ljubavi?
Moze li ga biti?...
Moze li se bez njega uopste?:mrgreen:

Podelite ovde neka svoja iskustva,makar samo u naznakama...
`prijatelj,prijateljica.`;):P:D

Drugo pitanje:
Da li ste se nekad zatekli u situaciji da vas privlaci osoba sa kojom inace
nemate nista zajednicko,i ne samo to, vec u njoj s gadoscu detektujete odredjenu dozu zgresenja,zlocina,palosti i amoralnosti...Ako jeste,a kontam da je svega toga bilo,:p kako biste sebi objasnili takvo svoje osecanje?...:p:mrgreen:

Ja cu ovo "drugo pitanje" , ovo prvo je suvise tesko :) Moje licno uverenje je da nema veze sa ljubavlju to o cemu si zapoceo tamu
Kao sto si video na jednoj od tema na forumu, ta prica mi nije strana.
Pitanje, kako sebi da objasnim takvo osecanje..
STRAST, bolesna strast
SUJETA , u bolesnoj meri... . Zelis imati nesto na nacin na koji ne mozes, i eto ga... ne vidis vise koliko je ta osoba losa za tebe, vec, prosto , hoces pa to ti je, i ne ebes sta ce biti sutra.
Osoba kojju tako nesto snadje prvi put, da se bukvalno razboli od zelje za posedovanjem osobe koja nikako nije iz njenog sveta, price ,... veka... , lako moze da pomesa tako nesto sa ljubavlju. Pomisli , uh, bre , prastam sto nikome ne bih....hm, pa mora da ja tu osobu volim. To nije tacno...
U pitanju je cista strast ,koja, neko rece na nekoj temi, da je usko povezana sa mrznjom, mislim da nije daleko od istine... takodje , mislim da je i sama sujeta u pitanju... koja nemilice uzima svoj danak

Koliko daleko smete da idete u Ljubavi?
Koja je,po vama,mera zlocina u osecanju ljubavi?
Moze li ga biti?...
Moze li se bez njega uopste?:mrgreen:

Podelite ovde neka svoja iskustva,makar samo u naznakama...
`prijatelj,prijateljica.`;):P:D

Drugo pitanje:
Da li ste se nekad zatekli u situaciji da vas privlaci osoba sa kojom inace
nemate nista zajednicko,i ne samo to, vec u njoj s gadoscu detektujete odredjenu dozu zgresenja,zlocina,palosti i amoralnosti...Ako jeste,a kontam da je svega toga bilo,:p kako biste sebi objasnili takvo svoje osecanje?...:p:mrgreen:

1. Ako sam dobro shvatila pitanje...Da.Meni treba dugo dok nekog ne zavolim ali,kad to bude obicno sam spemna da uradim sve za njega,sto nije dobro jer u principu ne vidim meru..Mada doduse ima jednqa stvar koju nikad ne bih uradila za njega..

2. Cesto se ja zagledam u onog s kim nemam nista zajednicko ali,ako bih ga zaista volela ne bih gledala njegove te ososbine s gadoscu makar koliko ''amoralne'' bile,vec bi ih prihvatila zajedno sa njima..Ko zna mozda i podravala,sto,opet,nije dobro...

Back