Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Bas su slatki.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo to nisu nikakvi drugovi (prijatelji da ne govorim), već muški foliranti i pozeri i sebični paraziti.
Ne znam da li ima nešto odvratnije od muškog foliranja. Fuj! A kod nas je ono prilično izraženo.
Nikad ja ne bih mogao da imam takvog druga. Koji će mi!?
Meni apsolutno ne bi bio problem da pravom prijatelju dam devojku, ženu na "probu" čak i ako je sex upitanju. Ali takvi pravi prijatelji se retko stiču tako da ništa.
Ovde imamo dvojcu volina, nezrelih i niže inteligencije. Verovatno fino podgojenih na brzoj hrani i sa kvarnim zubima. Fuj!
a da li bi toj ženi bio problem?
Naravno ako se ona slaže s tim.
Mislim ako je neka zayebancija u pitanju onda i nije bitno, a ako je ozbiljnije onda sve uz dogovor.
Ali naglaska je na imati pravog prijatelja (a ne ove iz ove teme),a pošto je to danas retkost, ostaje nam teorija.
zato i ne volim glupe ružne siromašne niske i slično, jer su iscimani iskompleksirani, nemaju širinu nemaju snagu nemaju humanost, njihovi komleksi su im na prvom mestu uvek, konstatno ti zavide iako se to veći deo vremena ne vidi ali onda kad je baš frka iz njih izleti taj prdež koji su dugo vremena skupljali u sebi i ispadnu pichkice prema tebi. ljudi sa nekim nedostatkom fizičkim su uglavnom loši ljudi i to je surova istina koju retko ko priznaje
One nisu takve svojim izborom, kako uopšte možeš da izjaviš takvu nebulozu?
jedan od dvojice je latentni homo I postiskuje svoju zaljubljenost u drugog kompeticijom
Interesuje me pojava zavisnosti jednog muškarca od drugog.
Imam dva druga. Čim se jednom svidi neka riba recimo, ovaj drugi odmah mora da je ispita, da vidi ko je, doda je na fejsu, kasnije i upozna i druge gluposti.
Zašto su toliko debilni?
kindergarten pdf![]()
Interesuje me pojava zavisnosti jednog muškarca od drugog.
Imam dva druga. Čim se jednom svidi neka riba recimo, ovaj drugi odmah mora da je ispita, da vidi ko je, doda je na fejsu, kasnije i upozna i druge gluposti.
Zašto su toliko debilni?
a u kojeg od njih dvojice si ti zaljubljena pa toliko razmišljaš o njima? u obojicu možda?
šta me briga čijim su izborom takvi?
svako je u stanju da snagom volje prevaziđe bedicu u sebi. slabost i unutrašnja ružnoća se upravo i ogledaju u tome što ovi o kojima pričam to ni ne pokušavaju