Dva muškarca

Prvo to nisu nikakvi drugovi (prijatelji da ne govorim), već muški foliranti i pozeri i sebični paraziti.
Ne znam da li ima nešto odvratnije od muškog foliranja. Fuj! A kod nas je ono prilično izraženo.
Nikad ja ne bih mogao da imam takvog druga. Koji će mi!?
Meni apsolutno ne bi bio problem da pravom prijatelju dam devojku, ženu na "probu" čak i ako je sex upitanju. Ali takvi pravi prijatelji se retko stiču tako da ništa.

Ovde imamo dvojcu volina, nezrelih i niže inteligencije. Verovatno fino podgojenih na brzoj hrani i sa kvarnim zubima. Fuj!

a da li bi toj ženi bio problem?

zato i ne volim glupe ružne siromašne niske i slično, jer su iscimani iskompleksirani, nemaju širinu nemaju snagu nemaju humanost, njihovi komleksi su im na prvom mestu uvek, konstatno ti zavide iako se to veći deo vremena ne vidi ali onda kad je baš frka iz njih izleti taj prdež koji su dugo vremena skupljali u sebi i ispadnu pichkice prema tebi. ljudi sa nekim nedostatkom fizičkim su uglavnom loši ljudi i to je surova istina koju retko ko priznaje

One nisu takve svojim izborom, kako uopšte možeš da izjaviš takvu nebulozu?

Interesuje me pojava zavisnosti jednog muškarca od drugog.

Imam dva druga. Čim se jednom svidi neka riba recimo, ovaj drugi odmah mora da je ispita, da vidi ko je, doda je na fejsu, kasnije i upozna i druge gluposti.
Zašto su toliko debilni?

ja imam jednog takvog...skida moje fore, sluša istu muziku, vozi na isti način, počinje da se oblači kao ja...ne kažem da sam ja sad kao nešto mnogo originalan, unique, možda je baš suprotno, ali to je nebitno...bitno je da me dečko skida u mnogim stvarima...čak i u komunikaciji sa ribama koristi neke stvari iz mog rečnika...
nije da mi smeta, ponekad mi je smešno...
ali počeo sam da ga izbegavam
šta da kažem osim neformirana ličnost, nezrela osoba

Interesuje me pojava zavisnosti jednog muškarca od drugog.

Imam dva druga. Čim se jednom svidi neka riba recimo, ovaj drugi odmah mora da je ispita, da vidi ko je, doda je na fejsu, kasnije i upozna i druge gluposti.
Zašto su toliko debilni?

Sindrom da komsiji crkne krava, pa cak i da je ja nemam.

Ako ja ne mogu da se dopadnem devojci, ne moze ni neko drugi, posebno ne onaj ko mi je u blizini i koga vidjam stalno, p[a posle da mi to nabija na nos nesvesno.

Slicno razmisljaju i gubitnici tranzicije o onima koji nesto uspeju u zivotu. Odma ide prica, odakle mu pare, kako on ide na letovanja, a ja ne..i slicno.

Slabo ko gleda da unapredi sebe, i da nekog uzme kao pozitivan primer, a ne kao neprijateljsku pojavu.

šta me briga čijim su izborom takvi?
svako je u stanju da snagom volje prevaziđe bedicu u sebi. slabost i unutrašnja ružnoća se upravo i ogledaju u tome što ovi o kojima pričam to ni ne pokušavaju

Poprilično je jasno iz priloženog da nisi aludirao na "unutarnju" lepotu.
Slažem se s tobom da su neki ljudi koji ne ulažu u sebe često isfrustrirani, ali je jako nisko da vređaš ljude zbog toga što su niski, ružni i tome slično.

Back