Два краја комунистичког насљеђа

Ali neće ostati državi, upravo zato se i traži povraćaj imovine. Uostalom, niko mene ne može da natera da dam svoje, pa kome god da ide. Ja sam ga stekao, ja ću i da ga potrošim, a ne neko drugi. I opet, generalizacija je da ništa nije sto posto stečeno pošteno, jednostavno je nemoguće.
Što pa to ti je kao da daješ za kralja i otadžbinu draža bi sigurno dao da je živ. Šta sise stiso materijalisto!

Ne moraš da radiš možeš da je poseduješ i vodiš.

Ne mogu, jer se nakon toliko godina ne može fabrika vratiti u originalnom stanju, niti bih ja imao prava da tražim celu fabriku pošto mi deo nje razvijen kasnije i ne pripada. Mogu se vratiti nedograđivane nekretnine, ali ne i industrijski pogoni koji su u međuvremenu pretrpeli znatne promene. Zato i dolazi kompenzacija, a ne vraćanje konkretnog dobra.

E šta si na kraj srca raspravljamo na ozbiljnu temu kako su četnici klali po srbiji i spašavali savezničke pilote za dolare a tisamo psuješ :D

Piše se "ti samo", nepismeni. Ako misliš da dobijaš raspravu na ovakav način, onda je to jadno. Jer, ako nisi spreman sve to da ponoviš uživo, onda imaš obraz/đon. Ja sam, sa druge strane, spreman da te oteram u pizdu materinu ne pred tobom, već i pred tvojom mamom :kafa:

To relax proslava i fotkanje posle ritualnog klanja starih i dece?

4520407.jpg
Који си ти шупљак? До малопре си писао о 'брадатим кољачима' а сад постављаш неке голобраде удбашке глумце.
Ова екипа има десетак фотографија идентичне садржине. Ни на једној нема завршног чина а ова је посебно
интересантна јер се 'жртва' налактила на сопствену руку дог другом маше за камеру.

Који си ти шупљак? До малопре си писао о 'брадатим кољачима' а сад постављаш неке голобраде удбашке глумце.
Ова екипа има десетак фотографија идентичне садржине. Ни на једној нема завршног чина а ова је посебно
интересантна јер се 'жртва' налактила на сопствену руку дог другом маше за камеру.
Ustaše i četnici su mnogo voleli da se fotkaju to i vrapci znaju :D

Ti znaš da ludak ne veruje ni svom psihijatru da ima problema a 90% duševnih bolesnika tvrdi da upravo doktoru treba pomoć. Možeš da vređašali je tako.

To se vidi iz priloženog, a i onoga što si sam rekao. Ovde si da lupetaš, a ne da raspravljaš. Brišu ti poruke, ti nastavljaš i dalje. Da li je moguće da si baš toliko bolestan?

Back