Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
to je individualno, ali meni to vise nije to. :/Sad je prva epizoda bez Čarlija na b92
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je individualno, ali meni to vise nije to. :/Sad je prva epizoda bez Čarlija na b92
Imam neki predosećaj da će se kad-tad Čarli vratiti (normalno,ko zna ko je bio u sanduku i šta su on i Rouz smislili) i da će se svi "šlogirati" kada ga vide.
Pa makar to bilo i u poslednjoj epizodi.
Ne vidim poentu serije bez Charlija, narocito jer su Alan i ovaj Smit slicni likovi, papuce.
I jedva sam docekao da onaj mali tupadzija odraste sad ce da ubace onu klinku, bljak.
Koja sad klinka u p*čku materinu?
Šta ovi napraviše od serije![]()
gde se daje?Serija je postalo odvratna.
Do sada mi se nikad nije desilo da toliko promenim misljenje o jednoj seriji.
Gegovi oko Alena su bolesno mazohisticki.
Gledam Carijla u Anger management-u. NIje lose.
cerka astonove devojke (one britanke kako se zvase zoi valjda)
porodicna serijica ce da postane![]()
Nece.
gde se daje?
Na internetu.![]()
Dva i po muškarca - stižu velike promene!
Popularna serija "Dva i po muškarca" dobija novi lik - davno izgubljenu kćerku Čarlija Šina.
Sudeći po sajtu Deadline, novi lik će biti u ranim dvadesetim godinama i pojaviće se na pragu Voldenovog (Ašton Kučer) doma, tražeći prethodnog vlasnika – njenog oca Čarlija (Čarli Šin).
Novi lik bi trebalo da se regularno pojavljuje u jedanaestoj sezoni serije, a već je počela potraga za glumicom koja će tumačiti lik Čarlijeve kćerke.
CBS je nedavno najavio i jedanaestu sezonu serije "Dva i po muškarca" nakon što su glavni glumci potpisali nove ugovore.
Nakon što je Angus Džouns, sin Alana Harpera u seriji, napao "Dva i po muškarca" u 2012. godini, ipak se očekuje njegovo pojavljivanje u novoj sezoni, ali se on neće pojavljivati u svakoj epizodi.
Posle 12 sezona, mreža Si-Bi-Es (CBS) rešila je da prekine snimanje serije "Dva i po muškarca". Vest o gašenju serije uz koju smo se smejali Čarliju Harperu, a onda i Eštonu Kučeru, potvrdila je predsednica televizijske mreže Nina Tasler, otkrivši da tvorac serije Čak Lor već ima nekoliko ideja o kraju.
"Čak sprema mnoga iznenađenja, ne znam da li je povratak Čarlija Šina jedna od njih - rekla je ona i tako zagolicala maštu fanova serije koji tvorcima nikada nisu oprostili "smrt Čarlija Harpera".
Serija je smece sa Carlijem i bez.