Два авиона нису проузроковала рушење „близнакиња"

pa nije dzaba joska fiser nazvao busa hitlerom jer se bus posluzio sa hitlerovu taktiku da nadje razlog da napadne poljsku. hitler je svoje vojnike preobukao u poljske uniforme i napao nemacki radio relej gleiwitz pri poljskoj granici pobivsi vlastite vojnike koji su obezbedjivali relej. par sati kasnije hitler je napao poljsku optuzivsi je za napad na gleiwitz.
pocinjem vec da sumnjam da nisu ameri napali taj gleiwitz i za to uvalili hitlera u rat sa poljsku kako bi izazvali svetski rat u kojem ce oni biti jedini liferanti vojne opreme saveznickim vojskama
hitler je u svemu tome imao otprilike istu ulogu kao i sloba u jugoslaviji 1991.
Хитлерова тактика је много старија од Хитлера. ;) А и ово све остало није далеко од памети. Ко је извукао највећу корист од ратова, и Првог и Другог светског? Амери. :mrgreen:

Posto vidim da ne znas, da ti JA ovako neuk kazem.
Thermite sece armaturu ogromnom eksplozijom (udarnim talasom) i ravija temperaturu od 2500 stepeni koja TOPI celik.
I da, ja VERUJEM da je on koristen da bi se srusile kule.
Evo jos nekoliko cinjenica oko toga:
-Zgrada je 6 nedelja pre dogadjaja promenila vlasnika
-Vlasnik je ODMAH promenio polise osiguranja, u kojima se posebno osigurao za slucaj teroristickog napada.
-Vlasnik je na sudu dobio odstetu od SEDAM milijardi dolara.
-Jos pre rusenja, obezbedio je sebi pravo da AKO se desi da se zgrade sruse ON poseduje ekskluzivno pravo da ponovo na tom mestu podigne zgrade.
-U vezi sa prethodnim: Pred novim vlasnikom je na "stolu" bila zakonska OBAVEZA da iz kula ocisti SAV azbest, koji je shodno tehnologiji gradnje u vreme zidanja bio koristen, mislim za prskanje celicnih nosaca protiv korozije(ovo je samo pretpostavka,zasto je azbest koristen).Procena troskova tog uklanjanja je iznosila skoro MILIJARDU dolara.
Samo ovo je dovoljno da pobudi sumnju.Ali, ajmo jos malo:
-Zgrada 7 se srusila u pola 6 popodne, skoro 5 sati posle rusenja kula.Po zvanicnoj verziji srusila se zbog pozara, i ostecenja od pada kula, iako je ona najdalja od svih drugih zgrada koje su okruzivale kule,a koje su uprkos velikim ostecenjima jos uvek stajale.
-U zgradi 7 se nalazilo sediste CIA,FBI, komandni centar za kule, odeljenje za berzanske poslove, istazni deo za prevare na berzi....Rusenjem zgrade 7 , prakticn je zatvorena istraga protiv ENRONA za veliku prevaru sa strujom u Kaliforniji vrednu 70 milijardi dolara, kao i jos nekoliko prevara drugih kompanija.Sam gradonacelnik djulijani je pre rusnja zgrade 7 rekao da ce se srusiti, sto je poprilicno simptomaticno za vreme kada je rekao(pre rusenja ijedne kule).
-Postoji nekoliko izjava ljudi koji su jasno culi eksplozije kako u podrumu, tako i za vreme rusenja kula.
-Postoje snimci na kojima se jasno vide tzv. "zabice" koje prethode kontrolisanom rusenju kako kula, tako i zgrade 7.
-Da ne ponavljam ponovo sve, nego da kazem samo-10 sekundi za pad?
ali da malo razjasnim TVOJE gluposti:
Pada predmet slobodnim padom.Izmereno vreme pada 9 sekundi.
Takav isti predmet pada tako sto se bar 100 puta sudari(100 spratova) sa necim drugim.Kako se sudari tako pocinju zajedno da padaju.
MIT(eto, jedan fakultet na "ceni") kao sto tvoj profesor ima PRINSTONE, kaze da kod takvog "palacinka" rusenja procenjeno vreme pada zgrade iznosi vise od MINUT I PO!!!!!
Ovi izgleda nisu bili podlozni zakonima fizike.Ili je mozda logicnije da im je eksploziv "prokrcio" put?
-Kada sam rekao sjedinjeni mislio sam na bezoblicnu masu rastopljenog celika spoejnog sa betonom.To je apsolutno nemoguce u slucajevima kada temepratura gorenja kerozina iznosi "samo" 650 stepeni.Ali je sasvim moguce ukoliko je koristen thermite koji razvija temperaturu od 2500 stepeni.
Da ne sirim pricu o onom "avionu" koji je udario u Pentagon, te o vesti odmah posle udara prvog aviona kako je jedan avion otet, ali je prinudno spusten an neki aerodrom(vest je jednostavno nestala, kao i avion da ne pricam o otmicarima u njemu), te o tome da je prvi avion koji je udario u kulu, SAT vremena leteo potpno van svakog koridora i da to nije bilo primeceno...............
Ali nema veze, mi sto imamo gradjevine, svaka nam cast.
A amerikanci?Oni izgleda prave stospratnice od papira.:dash: :dash: :dash:
BAr po vama.

Dobro... i u toj gomili istopljenog celika istopljenog ne na 650 C nego na citavih 1150 C, jer kerozin ili ti petrolej razvija toliku temperaturu, su pronasli pasosh jednog od terorista :think:

...cak i da je taj kerozin razvio toliku temperaturu valjda bi se onolike zgrade savile i to bi se videlo na snimcima a ne bi se urusile... uostalom svi strucnjaci za konstrukcije se slazu da su teroristi morali imati neverovatnu "srecu" da ih sruse na taj nacin
... lomnica kazes da si neki strucnjak pa proguglaj malo i vidi sta o tome pricaju strucnjaci u americi
Ko kaze da bi se savile,kako da se saviju kad im konstrukcija ne dozvoljava jer je skelet tu da pridrzi"kutijastu"konstrukciju,aj uzmu stavi nesto tesko iznad glave,recimo kamionce,spusti ga sa neke visine (nekoliko metara),da li ces se saviti kad te udari ili ces postati palacinka tako sto ce ti nos poljubiti nozne prste?
Uopste ljudi ne razmisljate logicno i umoran sam vise od ubedjivanja,celik drzi spratove iznad jer je projektovan tako i prenosi opterecenje na jezgro,avion se zabije u zgradu i SIGURNO dodje do jezgra,pocinje pozar i temperatura prelazi 500 stepeni vrlo brzo,celik tada pretrpi plasticne deformacije i popusti sav teret koji nosi i to ne u jednoj liniji po horizontali,jer je 747 ogroman avion i sigurno je uleteo u 5-6 spratova,vatra na tim spratovima,bar 1-2 sprata ispod i sigurno par spratova iznad je tako jaka da molekuli celika u gredama i armaturi u AB-u naglo izgube vezu,zatim tih nekoliko spratova najizlozenijih vatri kolabira i sav teret od tih 30-ak spratova iznad pada na njih sa visine od... tih nekoliko spratova... pa sracunajte recimo 1000 tona sprat puta 9,81 i puta 30-ak za svaki sprat iznad mesta udara i zamislite tu tezinu,i sad mene neki reditelj ili drugaciji laik treba da ubedi da je uopste MOGUCE postepeno rusenje zgrade?!
Da ponovim,nosivost se projektuje na sopstvena tezina+stalno opterecenje+promenljivo opterecenje+obicno 20% za sigurnost u slucaju promene iz nekog razloga (neko resi da dozida potkrovlje npr) i sad odjednom znaci na plocu i stubove nosivosti 1000 TONA+20% dodate NAGLO tezinu od 30 000 TONA pri brzini zemljine teze sa visine od recimo 10-ak metara i ocekujete da se to rusi sprat po sprat MINUT I PO jer je tako neko rekao da bi trebalo jer mu ne deluje logicno da te veze ploce i stuba ne daju nikakav otpor,pa da se spustilo 1500 tona,ili 2000 tona na jednu plocu MOZDA bi i davala otpor dok se nekoliko sekundi kidaju njene veze sa stubovima,ali 30 PUTA vecu tezinu pa jos sa visine i uzmite u obzir da su se stubovi prvih par spratova ispod takodje zagrejali od pozara i smanjili nosivost svaka sledeca ploca treba da prihvati 31-32-33... 000 TONA na sebe sa visine od bar 3 metra i da se pri tome opire IAKO je to teret sam po sebi 30 PUTA veci od predvidenje nosivosti i bar 25 PUTA veci od maksimalne i plus pojacan inercijom (ajde nek fizicar izracuna tu kineticku energiju)???
Ja mislim da sam dao lepu analogiju sa mravom,on ima takvu gradju da moze da nosi 6 puta svoje tezine,cak i da uzmemo za primer one Amazonske mrave od 3-4cm koji mogu da nose recimo 100gr,pa da mu naglo sa makar 10cm spustimo 3kg na glavu,a tek zgazimo vecinom tezine svoga tela (kao sto bi iskusili najnizi spratovi zgrade) sta bi mu se desilo,koliko bi otpora pruzio,mozda 0,00000001 sekundu?
Umoran sam vise od ubedjivanja sa teoreticarima zavere a posebno sa vajnim fizicarima,matematicarima a i hemicarima koji ne znaju da saberu 2 i 2,i kad vec vole filmove pogledaju dokumentarce koji kazu ono sto i ja,da je CIA naravno ZNALA za predstojece napade,da je DOPUSTILA da se dese,da je naravno neko iz njihovog vrha ko je kupio te kule bio obavesten pa se osigurao na vreme za svaki slucaj (1993-e se desio bombaski napad,ogromna bomba je eksplodirala i NIJE srusila kulu) za slucaj da se takav napad ponovi,i onda sve deluje logicno i manje zaverenicki,umoran sam od sveg natezanja argumentima protiv gluposti (cast izuzetcima) pa sad idem da spavam lepo a vi nastavite da teoretisete... laicki! ;)
Pozdrav :cool:

Itekako su mogle pasti od udara aviona, ali necu da tvrdim da je tako. Pazi, sistem gradnje je skroz drugaciji nego u Srbiji, sve se zasniva na celiku, ne padaju od udara nego od temperature koji istopi celik...:bye:

Od kolike maksimalne temperature i koliko dugo vremena izlozenosti celika toj temperaturi? :think:

Kerozin

Od kolike maksimalne temperature i koliko dugo vremena izlozenosti celika toj temperaturi? :think:

Kerozin

Nema sta da bude izlozen,cim dodje temperatura na 500-inak stepeni deformise se"plasticno"i tada NAGLO izgubi nosivost,znaci nema kod njega nista postepeno i da se krcka na odredjenoj vatri!
Да бре ..........МРКОЊИЋ бр.3!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

П.С.
Погледајте му локацију,
а не зна да се село,
које је познато по дилкарници - тзв. "Холивуд":hahaha::rotf::hahaha:
а од Ниша удаљено свега 10-15 км,
зове Топоница.!!!
Толико о његовој способности стицања и усвајања знања!?:dontunderstand::dash::dash::dash:

DEBILU,ja naravno NISAM Nislija pa nema sta da te cudi sto ne znam za skroz tacna u slovo imena sela u toj opstini,nemam drugova na faksu iz okolnih sela niti sam ikada setao po okolini,a pogledaj svoju lokaciju pa zakljuci da si na pogresnom mestu,biraj oces Kovin,Toponicu ili Lazu?

Nema sta da bude izlozen,cim dodje temperatura na 500-inak stepeni deformise se"plasticno"i tada NAGLO izgubi nosivost,znaci nema kod njega nista postepeno i da se krcka na odredjenoj vatri!

U redu ...

Sunday 13 February 2005

spain_fire6.jpg

The Madrid Skyscraper Fire

Fire duration:
20+ hours
i nije pala

Ko kaze da bi se savile,kako da se saviju kad im konstrukcija ne dozvoljava jer je skelet tu da pridrzi"kutijastu"konstrukciju,aj uzmu stavi nesto tesko iznad glave,recimo kamionce,spusti ga sa neke visine (nekoliko metara),da li ces se saviti kad te udari ili ces postati palacinka tako sto ce ti nos poljubiti nozne prste?

...pa nisu avioni pali na kule nego su udarili u kule, cak i da su probili konstrukciju i usli u njih nije valjda da su se pod njihovom tezinom urusile... rekla sam ti proguglaj i vidi sta americki strucnjaci o tome pricaju.... neki lik je cak rekao da je jedini nacin na koji su teroristi mogli da ih onako majstorski srede bez postavljanja eksploziva bio da ih roknu atomskom bombom... a da kazu i da su projektovane da izdrze udar boeniga 707 skoro bez ostecenja, ovi jesu bili veci ali nesrazmerno steti koju su napravili
...neko ubija zbog 100$ a neko zbog 100 milijardi dolara sta je tu cudno osim sto se ovi drugi uvek izvuku

Cizmice ne razumem sta hoces da dokazes onim slikama,CINJENICA je da celik... na 500 stepeni... i da zgrada skeletnog sistema NE moze da izdrzi da NE padne kad se to desi jer je celik taj koji nosi,on je skelet i po tome se i zove sistem!Zasto te nisu pale:
1.NISU uradjene po skeletnom sistemu recimo?
2.NISU bile nezasticene kao ove kule,njima je bio odsecen dovod vode do prskalica,nisu imale zastitu armature kao sto to imaju neke modernije zgrade posebno u EU i Aziji (specijalne pene koje mogu da se krckaju dan i noc i da se ne tope i time izloze armaturu ili grede prevelikoj toploti,ili posebne vrste betona takve namene koji se prskaju kao retka kasa po gredama u odredjenom sloju)...
3.Empajer stejt NIJE pao kad ga je udarila Cesna i probila nekoliko prozora,nije izazvala pozar na nekoliko spratova koji bi uticao na celicne grede koje drze konstrukciju,ne poredimo zabe i babe AKO MOZE!
Eto bar 3 pretpostavke zasto te tri zgrade nisu pale,procitajte malo pazljvije sta pisem jer stvarno moram da idem da spavam a po nekoliko puta sam prinudjen da ponavljam jedno isto i vec neko vreme mislim da me zaj... slicnim pitanjima na koje sam vec odgovorio!
@Andreavk:
Braticu GDE sam ja to napisao da su pale zato sto su ih udarili avioni i svojom tezinom doprineli padu?Njihova tezina jeste znatna ali su eksplodirali pri udaru i konstrukcija je primila ostatke aviona sto je takodje predstavljalo dodatni teret nego nisam hteo da cepidlacim i jos i to dodajem na onu tezinu,malo je i to doprinelo padu,bez obzira sto su ih avioni udarili oni nisu prelomili zgrade nego se samo zaglavili u njima,zapalili,oslabili skelet od celika i onda je zgrada zato pala naravno vertikalno na dole unistavajuci sve spratove ali ne i zadnjih nekoliko spratova fasade (sto iskljucuje bombu,koja je btw bila neuspesna 1993-e) jer su propali do"podruma"!

...rusili su se putnicki avioni na naseljena mesta i posledice po mnogo manje zgrade su bile nista u odnosu na wtc... taj bush je bas lepo bio izvizdan kad je odlazio zbog mnogih lazi koje je servirao amerikancima... tesko da ce to ikad priznati kao ono za bombardovanje iraka ali ljudi nisu glupi i istina uvek nekako ispliva

...lomnica jesi dao primer "da meni nesto padne na glavu"... pu, pu, daleko bilo... spljostilo bi me ko taj wtc :)

Poslednja izmena:
Na trenutak samo da se ukljucim.
Kule su pale URUSAVANJEM.
Kada se nesto urusilo, znaci da je u ISTO vreme konstrukcija popustila na celom tom "kriticnom" spratu.
Kako je to moguce, kada je "simetrija" samim udarom bila narusena?
Kada su postojali delovi mnogo vise, i delovi mnogo manje osteceni.
Ajde da kazemo da se srusila zbog slabljenja celika izazvanog vatrom.....ako je tako, onda bi celik PRVO popustio na mestima samog udara, sto bi dovelo do sasvim drugacijeg pada zgrade, prvo "lomljenja" na tim slabim mestima..
Tako da je teorija o padu zgrade zbog urusavanja kao posledice slabljenja celika, vise nego smesna.

Da napomenemo da je celik ugradjen u WTC bio testiran po ASTM E119 metodi i po njoj nije moguce da celik "sagori" u tako kratkom roku.

...ma pun je google izjava strucnjaka za konstrukcije koji se ne mogu nacuditi da su kule srusili ti avioni... kazu verovatnoca da ih sruse na taj nacin i pogode "slabe tacke" je ravna dobitku na lutriji

Nema tu slabih tacki,eno onaj matematicar,fizicar a bogami i hemicar je pisao da su strucnjaci rekli da kule imadose jezgro i mrezu stubova... doduse sad je dodao jos gluposti o simetriji (ako zgrada ima JEZGRO koja crna simetrija kad ono samo pridrzava okolne spratove i njihov teret prenosi kroz sebe na zemlju) a to je i tebi odgovor na pogadjanje slabih tacaka,nisu tu slabe tacke jer nije pala jedna vec DVE IZ PRVE!!

Nema tu slabih tacki,eno onaj matematicar,fizicar a bogami i hemicar je pisao da su strucnjaci rekli da kule imadose jezgro i mrezu stubova... doduse sad je dodao jos gluposti o simetriji (ako zgrada ima JEZGRO koja crna simetrija kad ono samo pridrzava okolne spratove i njihov teret prenosi kroz sebe na zemlju) a to je i tebi odgovor na pogadjanje slabih tacaka,nisu tu slabe tacke jer nije pala jedna vec DVE IZ PRVE!!

Sto se glupiras konju jedan!
Lako ti je ovde kad mozes da budes anoniman, i da lupetas svasta.....
Da kojim slucajem bilo ko od tvojih)mozda bolje "tvojih") kolega sazna pod kojim stvarnim imenom lupetas, verovatno bi te se javno odrekli.Jednostavno ne vredi raspravljati o necem ozbiljnom s osobom koja ima samo jednu mozdanu celiju za razmisljanje.

Nesto ranije, tacnije 28. Jula 1945.godine B-25, avion vojnog vazduhoplovstva USA udario je u Empire State Building (78.sprat). Naravno, zgrada nije pala.

empire%202.jpg

empirestatebldgcrash.jpg

Vi od drveca ne vidite sumu.
Da li je isto kada se u zgradu zakuca avion sa stotinak tona i ko zna koliko tona goriva, i jedan B25?Inercija mase je putnicke avione unela u samo srediste kula.
To sto postavljas slike zgrada u palmenu je svaki slucaj za sebe.Kod amerikanaca je princip celicna konstrukcija koja se vezuje nitnama,na podlogu se izliva betonska ploca.Gotovo svi pregradni zidovi su od regips kartona iz dva razliga da se smanji tezina objekta,i da kupac po potrebi moze veoma lako da pregradjuje po svojoj zelji zidove uklanjanuci metalnu konstrukciju regips ploca.
Kada su zgrade vec gorele izvesno vreme na mestu udara temperatura je iznosila oko 1000 stepeni celzijusa.Pokusajte da zamislite koliko je to bez glupih fora stavicu u rernu celik.
Jednostavno gospodo stavite metalnu sipku duzine 1m u kovacko ognjiste, drzite pola sata na vatri, i uhvatite golom rukom kraj koji nije u vatri:D
Metalna konstrukcija od mesta pozara je omeksavala po svim pravcima jer strucnjaci metal je odlican provodnik toplote.
Stubovi su predvidjeni da staticki nose konstrukciju,NOSE.Nisu predvidjeni da na njih padne nekoliko hiljada tona tereta.
Za ove strucnjake plasticno.Uzmite gospodo dzak cementa i stavite na ramena.Vi nosite taj teret.Probajte da vam neko baci dzak cementa na ramena sa visine od 1-2m.Tako je i sa gradjevinarstvom.Noseci stubovi su predvidjeni da nose,NOSE teret na sebi koji je pravilno rasporedjen.Nisu predvidjeni da prime udarac koji je 100 puta jaci usled inercije tereta iznad njih
To nema veze sa fizikom,hemijom,filmovima.
Ako vam je metal jedino to sto nosi citav teret i ako usled pozara pocne da gubi svoja svojstva hoce li pirtisak iznad mesta pozara naterati metalne stubove da popuste?

Negde u prvoj polovini devedestih teroristi su podmetnuli u jednoj od kula kombi sa eksplozivom u podzemnoj garazi.Doslo je do detonacije ali nista ozbiljnije od deformacija na objektu se nije dogodilo.Da bi se srusila planski jedna od takvih kula kolicina potrebnog eksploziva staje u jedan prosecan kamion od 7tona.Pa opet morate taj eksploziv da rasporedite planski da bi usled ostecenja nosaci istovremeno popustili pod teretom zgrade

Baraba@
Po obicaju si u pravu kada se tice goriva i ostalog u vezi civilne avijacije.Kod vojske tankovi sa gorivom su uvek puni.:ok:Permutovanje
Pozdrav brale

Da li je isto kada se u zgradu zakuca avion sa stotinak tona i ko zna koliko tona goriva, i jedan B25?Inercija mase je putnicke avione unela u samo srediste kula.
To sto postavljas slike zgrada u palmenu je svaki slucaj za sebe.Kod amerikanaca je princip celicna konstrukcija koja se vezuje nitnama,na podlogu se izliva betonska ploca.Gotovo svi pregradni zidovi su od regips kartona iz dva razliga da se smanji tezina objekta,i da kupac po potrebi moze veoma lako da pregradjuje po svojoj zelji zidove uklanjanuci metalnu konstrukciju regips ploca.
Kada su zgrade vec gorele izvesno vreme na mestu udara temperatura je iznosila oko 1000 stepeni celzijusa.Pokusajte da zamislite koliko je to bez glupih fora stavicu u rernu celik.
Jednostavno gospodo stavite metalnu sipku duzine 1m u kovacko ognjiste, drzite pola sata na vatri, i uhvatite golom rukom kraj koji nije u vatri:D
Metalna konstrukcija od mesta pozara je omeksavala po svim pravcima jer strucnjaci metal je odlican provodnik toplote.
Stubovi su predvidjeni da staticki nose konstrukciju,NOSE.Nisu predvidjeni da na njih padne nekoliko hiljada tona tereta.
Za ove strucnjake plasticno.Uzmite gospodo dzak cementa i stavite na ramena.Vi nosite taj teret.Probajte da vam neko baci dzak cementa na ramena sa visine od 1-2m.Tako je i sa gradjevinarstvom.Noseci stubovi su predvidjeni da nose,NOSE teret na sebi koji je pravilno rasporedjen.Nisu predvidjeni da prime udarac koji je 100 puta jaci usled inercije tereta iznad njih
Ako vam je metal jedino to sto nosi citav teret i ako usled pozara pocne da gubi svoja svojstva hoce li pirtisak iznad mesta pozara naterati metalne stubove da popuste?

Negde u prvoj polovini devedestih teroristi su podmetnuli u jednoj od kula kombi sa eksplozivom u podzemnoj garazi.Doslo je do detonacije ali nista ozbiljnije od deformacija na objektu se nije dogodilo.Da bi se srusila planski jedna od takvih kula kolicina potrebnog eksploziva staje u jedan prosecan kamion od 7tona.Pa opet morate taj eksploziv da rasporedite planski da bi usled ostecenja nosaci istovremeno popustili pod teretom zgrade

Baraba@
Po obicaju si u pravu kada se tice goriva i ostalog u vezi civilne avijacije.Kod vojske tankovi sa gorivom su uvek puni.:ok:Permutovanje
Pozdrav brale

Ako je tacno sve sto si naposao i recimo da si u pravu...
Postavljam pitanja:
Zasto se srusila ona treca najniza zgrada?
Zasto nema niti jednog (korektnog) video zapisa o udaru aviona u Pentagon ?
Zasto nema snimka olupine aviona iz Pensilvanije?

Zasto je bila moguca telefonska veza izmedju kindapovanih ljudi u avionima sa osobama na zamlji a ti razgovori uredno snimljeni ?

pa jel na kraju padose zbog udarca ili zbog temperature? :dontunderstand:

Pale su zbog temperature kada je celik popustio.

Godinama vec se tako ruse zgrade po americi i tako su i gradjene da se sruse da ne bi ostale zakacile pri rusenju, veoma je tesko izvesti da se sruse drugacije nego onako kako su se i one srusije, urusavanjem...:ok:

Drago mi je sto si od citavog posta uspeo da demantujes apsolutno,ali apsolutno sve tom glupom recenicom.:D
Bole te zivan, tebi ce citav zivot proci u veselju,zbogom pameti otkrivajmo zavere:mrgreen:
Nego patriote jeste li culi da Amerikanci u uloske sa krilcima koje izvoze za zemlje treceg sveta stavljaju materije koje izazivaju sterilitet kod zena.Sad nisam siguran Amerikanci ili americki Jevreji ali to mu dodje isto zar ne paprikar:rotf:
Ovo kod vas vise nije pdf Politika,ovo postaje pdf dosije X ,"Zelim da verujem":mrgreen:

:rotf::rotf::rotf:

Ma Jevreji krivi za sve... sad ce jerry (tihi) da ti objasni kakav plan se krije iza strasnih zlih Jevreja...

Baraba@
Pozdrav brale

Dzabe se trudis.... kad budala ne zeli da shvati.... u svakom slucaju :klap:

Poslednja izmena:

Back