Два авиона нису проузроковала рушење „близнакиња"

u avgustu 2001 vlasnik wtc je osigurao te dve zgrade na milijardu dolara a to je vrednost koja visestruko prelazi pravu vrednost objekata. a ko moze da poseduje toliki objekat u americi nije tajna. neko ko je dosta blizak cia.

Odsteta koju je dobio je iznosila SEDAM milijardi dolara.
Zato sto je uspeo ubediti sud da je SVAKI udar aviona bio poseban teroristicki napad.:rotf: :rotf: :rotf:

Pusti bre Papriko zumbula, vidiš da se primio na rumunsku nacionalnu geografiju gde su oni sve to lepo objasnili "glede" exploziva i struganja nosećih stubova. A našu CK nisu mogli da sruše tomahavci sa svom silom eksploziva u sebi ali su zato aviJoni bili puni kUrozina i istopili su stubove bla, bla ,bla. Očigledan primer delovanja masmedija na amorfnu masu većine. :evil:
i ostali koji se pridruzuju ovom"decku"u teorijama o pola tuceta Tomahawk-a i praznim rezervoarima aviona...
Tomahawk je raketa koje je namenjena za unistavanje zive sile u objektima tipa bunkera,utvrdjenja... i moze samo izuzetno male objekte da sravni sa zemljom,tipa malu porodicnu kucu na sprat,TC Usce to svakako NIJE,a kao drugo oni rade svoje objekte u skeletnom sistemu onom najcistijem,mi NE iz prostog razloga sto smo u 8-oj i 9-oj seizmickoj zoni,ovde ne vazi bigger is better (znaci skoro smo kao Japanci sto se zemljotresa tice) tako da su i nase zgrade drugacije projektovane i gradjene i naravno da udarac rakete u krov ili neki od spratova ne moze da je sruzi,eventualno da njih 10-ak pogode ISTI SPRAT!!
Drugo avioni UVEK imaju apsolutno skroz-naskroz PUNE rezervoare goriva jer su takvi propisi,NIKAD se ne zna sa sigurnoscu da li ce avion morati da se vraca,da kruzi iznad aerodroma u slucaju nemogucnosti da se sleti ili lose vidljivosti,da li ce biti preusmeren na drugi aerodrom... a kerozin je veoma zapaljiv kad se nadje u vidu magle u vazduhu,otud i onakve eksplozije i momentalni pozari koji vrlo brzo slabe zgrade tako da one u roku od 15-ak minuta ako se dobro secam padose (sto je bilo dovoljno vremena da ljudi sa prve 3/4 zgrade izadju ali oni gore su...)!
Sada se bas ZBOG njihovog nacina rusenja zgrade projektuju sa nezavisnim dovodom vode do prskalica,armatura objekta se prska smesom posebnog betona koji omogucava da zgrada izdrzi i do dva sata izlozenosti vatri temperature od 800 stepeni celzijusa i tako dalje...
Pozdrav :cool:

A najsmesnije od svega je da USA trazi "izgovor" ruseci svoje zgrade dinamitom :hahaha:

A pedeset godina vedre i oblace po svetu bez ikakvog izgovora :hahaha:

pa nije dzaba joska fiser nazvao busa hitlerom jer se bus posluzio sa hitlerovu taktiku da nadje razlog da napadne poljsku. hitler je svoje vojnike preobukao u poljske uniforme i napao nemacki radio relej gleiwitz pri poljskoj granici pobivsi vlastite vojnike koji su obezbedjivali relej. par sati kasnije hitler je napao poljsku optuzivsi je za napad na gleiwitz.
pocinjem vec da sumnjam da nisu ameri napali taj gleiwitz i za to uvalili hitlera u rat sa poljsku kako bi izazvali svetski rat u kojem ce oni biti jedini liferanti vojne opreme saveznickim vojskama
hitler je u svemu tome imao otprilike istu ulogu kao i sloba u jugoslaviji 1991.

i ostali koji se pridruzuju ovom"decku"u teorijama o pola tuceta Tomahawk-a i praznim rezervoarima aviona...
Tomahawk je raketa koje je namenjena za unistavanje zive sile u objektima tipa bunkera,utvrdjenja... i moze samo izuzetno male objekte da sravni sa zemljom,tipa malu porodicnu kucu na sprat,TC Usce to svakako NIJE,a kao drugo oni rade svoje objekte u skeletnom sistemu onom najcistijem,mi NE iz prostog razloga sto smo u 8-oj i 9-oj seizmickoj zoni,ovde ne vazi bigger is better (znaci skoro smo kao Japanci sto se zemljotresa tice) tako da su i nase zgrade drugacije projektovane i gradjene i naravno da udarac rakete u krov ili neki od spratova ne moze da je sruzi,eventualno da njih 10-ak pogode ISTI SPRAT!!
Drugo avioni UVEK imaju apsolutno skroz-naskroz PUNE rezervoare goriva jer su takvi propisi,NIKAD se ne zna sa sigurnoscu da li ce avion morati da se vraca,da kruzi iznad aerodroma u slucaju nemogucnosti da se sleti ili lose vidljivosti,da li ce biti preusmeren na drugi aerodrom... a kerozin je veoma zapaljiv kad se nadje u vidu magle u vazduhu,otud i onakve eksplozije i momentalni pozari koji vrlo brzo slabe zgrade tako da one u roku od 15-ak minuta ako se dobro secam padose (sto je bilo dovoljno vremena da ljudi sa prve 3/4 zgrade izadju ali oni gore su...)!
Sada se bas ZBOG njihovog nacina rusenja zgrade projektuju sa nezavisnim dovodom vode do prskalica,armatura objekta se prska smesom posebnog betona koji omogucava da zgrada izdrzi i do dva sata izlozenosti vatri temperature od 800 stepeni celzijusa i tako dalje...

Pa evo decko...........Sto se tice goriva tu nisi u pravu.
Avioni ne moraju da imaju PUN rezervoar goriva.Rezervu svakako da, ali PUN?Ne.
Vatra ugljovodinak je maksimalne temperature 600-700 stepeni a nikako 800, kako ti kazes(da ne pricam o tome kako je takva temperatura moguca samo kod otvorenih vatri, a nikako kod vatre sa onoliko dima kao kod kula).
Takodje, FEMA(njihova agencija) je izracunala da je SAV kerozin izgoreo maksimalno 10 minuta posle udara....
Postoji dokumentovana radio veze dvojice vatrogasaca koji su bili na mestu udara aviona i koji kazu da postoje samo dva vatrena dzepa, koja misle da mogu lako da ugase.
Njihova izjava jasno svedoci da nije bilo ni govora o viskim temperaturama, i sveobuhvatnoj vatri.

PS:PRVO se srusila kula koja je DRUGA udarena.I to posle vise od sat vremena od udara.
A ona prva je znaci stajala skoro tri sata, i nije jos nesto smetao kerozin koji je izgoreo za deset minuta.
A cak je i druga ostala uspravna ceo sat, znaci skoro 45 minuta POSLE sagorevanja kerozina.
Takodje, posto kazes da je u pitanju urusavanje zbog slabljenja materijala.
Proracun tzv. palacinka rusenja(koje ti preferiras) kaze da bi zgrada padala 96 sekundi.
Kule su pale za 10 sekundi.
Bilijarska kugla bacena sa vrha kule pada 9 sekundi do zemlje.
I sta je tu zdrav razum?

Poslednja izmena:
Apsolutno ne moram da budem gradjevinar da bih shvatio nesto sto je toliko ocigledno.
Znam fiziku, matematiku,hemiju i to je sasvim dovoljno da shvatim.
Isto onako kako mi je zdrav razum dovoljan da shvatim da je teorija kojom je jedan metak naneo 7 rana Kenediju i Koneliju glupost.
Uostalom predlazem da pogledas film, posto ako si gradjevinar sigurno ces imati sta da saznas.A i ostalima takodje.
PS:Pokusavas ispricati pricu o tome kako je neko stedeo na materijalu kada je gradio tada najvecu zgradu na svetu?
Nemoj biti smesan.
Pusti indekse, pusti sve drugo.
Ono sto nikad neces moci napraviti je da jednu zgradu ili objekat srusis tako da se rusi brzinom slobodnog pada, delujuci samo i jednoj visinskoj tacci na nju, i da se pritom zgada urusi u samu sebe.
A bajke sam davno prestao da slusam.
Ti kao vajni gradjevinar NE ZNAS kako su gradjene.
a ja koji nemam veze sa tim ZNAM...........
Sta to govori o tebi kao studentu?
Dosta lose.
Da bi saznao, ponovo ti savetujem da pogledas pomenuti film.
Ne trebaju meni linkovi tvog faksa, da bih znao sta je moguce a sta ne.
A ako vas na fakultetu uce da slepo verujete kada neko nesto kaze, te da postanete roboti bez ikakve inicijative ili kritickog razmisljanja, onda od tebe svejedno nece biti nista.
PS:Film kaze da je struktura gradnje kula bila iz dva dela........tzv. mreze, i tzv. jezgra....
Jezro je to koje je drzalo celu zgradu dovoljno jako za to i dovoljno fleksibilno da se zgrada njise na jakom vetru(projektovana da izdrzi nalete uragana brzine 220km/h)....
I takva zgrada se urusila?i to na taj nacin?
Nemoj biti smesan.
Pa evo decko...........Sto se tice goriva tu nisi u pravu.
Avioni ne moraju da imaju PUN rezervoar goriva.Rezervu svakako da, ali PUN?Ne.
Vatra ugljovodinak je maksimalne temperature 600-700 stepeni a nikako 800, kako ti kazes(da ne pricam o tome kako je takva temperatura moguca samo kod otvorenih vatri, a nikako kod vatre sa onoliko dima kao kod kula).
Takodje, FEMA(njihova agencija) je izracunala da je SAV kerozin izgoreo maksimalno 10 minuta posle udara....
Postoji dokumentovana radio veze dvojice vatrogasaca koji su bili na mestu udara aviona i koji kazu da postoje samo dva vatrena dzepa, koja misle da mogu lako da ugase.
Njihova izjava jasno svedoci da nije bilo ni govora o viskim temperaturama, i sveobuhvatnoj vatri.

LAZES da sam pisao da se srusio objekat zbog stednje na materijalu,svoju debilnost dokazujes recenicom"pusti indekse i propise... itd"sto dokazuje da si slepo uveren u teoriju zavere i da ti niko nista ne moze dokazati iako su ljudi PRAKTICNO dokazali da ti indeksi itekako znace puno i DESAVALO se da zgrade padaju bas tako (opis rusenja trznog centra u Juznoj Koreji) jer je takav sistem gradnje i stubovi drze medjuspratne ploce koje kad stubovi popuste padaju kao na onim vasim debilnim snimcima rusenja bas tako VERTIKALNO jer ih tako vuce gravitacija i naravno da momentalno prekidaju veze izmedju stubova i ploce na koje padaju zbog te ogromne tezine koju nose i nikakvo znanje fizike i matematike ti nece pomoci da shvatis to jer si izgleda glup ti a ne ja kako ti kazes i ne kapiras da je vatra gadnija od vetra a da su avioni prodrli skroz do jezgra i istopili nosecu armaturu istog kao sto sam napisao!
P.S. MORAJU da imaju PUN rezervoar iz razloga koji sam naveo,a da li je kerozin izgoreo za 10 minuta ili 15 minuta nije uopste bitno jer je zapalio citavu zgradu koja je dalje razvijala pozar koji JESTE dostizao ekstremne temperature IAKO one nisu potrebne jer ce na 500-inak stepeni celik da postane plastican i PUF!!
Mislim da sam te dosta ucio za veceras i prekini da mi se obracas vise ne samo takvim tonom kvazi naucnika koji zna bolje od strucnjaka koji se time bavi skoro deceniju,nemoj bolje UOPSTE da mi se vise obracas jer ne mogu vise da se spustam na ovaj nivo teoretisanja sa laicima i teoreticarima zavere!

Poslednja izmena od moderatora:
A vlasnik je Cifut Silverstajn!

image13.jpg

pa ako je stajn ondak nem treba dalje pricati, sve je jasno.

Објасни нам само још и понашање хидро уља, у условима екстремно високих температура.................и све ћемо да ти поверујемо!!!:hahaha::rotf::hahaha: :rotf::hahaha::rotf::hahaha:

П.С.
Само молим те узми у обзир
и утицај "озонских рупа",
као и Ел Ниња,
на ту твоју кратку "елаборацију"!!!

file.php
file.php
file.php
file.php
file.php

Koja treca zgrada?Od fragmenata ove dve zgrade na toj lokaciji je ukupno osteceno i unisteno mislim 7 zgrada,znaci jos 5 su ostecene znacajno jer su padom na zemlju unaokolo leteli komadi sigurno velicine kamiona i naneli znacajnu stetu,ne znam da li je jos neka pala ali velike su sanse da je ostecena isuvise da bi se popravila...
@paprikarius
Podji sutra samnom kad podjem do Nisa da te ostavim usput u Gornjoj Topolnici,mozda ti nadju lek...

Ti si brate DEBIL!!! :roll:
Znaci ebo te film kad si nedokazni tupan koji vredja mene i moj faks koji je jedan od boljih u Evropi a TI i neki tamo kolega tupan reditelj znate da je nesto bilo tako i tako,nemate pojma ni ti ni on a ja mogu da ti budem profesor jer sam zaboravio vise nego sto ces ti IKADA znati o gradjevini!!
LAZES da sam pisao da se srusio objekat zbog stednje na materijalu,svoju debilnost dokazujes recenicom"pusti indekse i propise... itd"sto dokazuje da si slepo uveren u teoriju zavere i da ti niko nista ne moze dokazati iako su ljudi PRAKTICNO dokazali da ti indeksi itekako znace puno i DESAVALO se da zgrade padaju bas tako (opis rusenja trznog centra u Juznoj Koreji) jer je takav sistem gradnje i stubovi drze medjuspratne ploce koje kad stubovi popuste padaju kao na onim vasim debilnim snimcima rusenja bas tako VERTIKALNO jer ih tako vuce gravitacija i naravno da momentalno prekidaju veze izmedju stubova i ploce na koje padaju zbog te ogromne tezine koju nose i nikakvo znanje fizike i matematike ti nece pomoci da shvatis to jer si izgleda glup ti a ne ja kako ti kazes i ne kapiras da je vatra gadnija od vetra a da su avioni prodrli skroz do jezgra i istopili nosecu armaturu istog kao sto sam napisao!
P.S. MORAJU da imaju PUN rezervoar iz razloga koji sam naveo,a da li je kerozin izgoreo za 10 minuta ili 15 minuta nije uopste bitno jer je zapalio citavu zgradu koja je dalje razvijala pozar koji JESTE dostizao ekstremne temperature IAKO one nisu potrebne jer ce na 500-inak stepeni celik da postane plastican i PUF!!
Mislim da sam te dosta ucio za veceras i prekini da mi se obracas vise ne samo takvim tonom kvazi naucnika koji zna bolje od strucnjaka koji se time bavi skoro deceniju,nemoj bolje UOPSTE da mi se vise obracas jer ne mogu vise da se spustam na ovaj nivo teoretisanja sa laicima i teoreticarima zavere!

e pa slusaj DEBILCINO majmunska1
Ja nijednog trenutka do sada nisam tebe vredjao ali si svakako zasluzio.
Boli mene ***** ko je srusio kule.
Zao mi je sto ih nije bilo mnogo vise u njima.
Tvoje price o tome kako ce zgrada projektovana da izdrzi uragan brzine vetra 220km/h, da se srusi za 10 sekundi, SAMO JEDAN sekund sporije od bilijarske kugle bacene sa te visine, i to zbog toga sto je zbog temperature gorenja kerozina(da podsetim temepratura topljenja celika je oko 1600 stepeni) koji kad gori OTVORENIM plamenom uz maksimalni dotok kiseonika gori temepraturom od 650 stepeni(ok celik je popustio, ali je svakako MORAO pruzati otpor).
Da ne pricam o tome kako postoje spratovi koji nisu osteceni, ni vatrom a ni udarom.Ma kako mali otpor bio one MORAJU da ga pruze, bar u tolikoj meri da zgrada ne padne za 10 sekundi.
Da ne pricam kako se deo armature tezine 270 TONA(tezi od aviona koji je udario u kulu)ZABIO u sasvim drugu zgradu?Kakva to sila moze takav komad armature a lansira na drugu zgradu?
Ili, ako je to sve uradila statika(dinamika), onda je sila koja je to uradila proporcionalna kontra sili(po zakonu zakonu akcije i reakcije), te je ta konstrukcija od 270 tona pruzala otpor rusenju.
Pa kako je onda zgrada pala za 10 SEKUDI??????????????
To je jednostavno KLJUC cele price.
A ti misli sta hoces.,i.........
Drzi se tvojih profesora.
Mozak ti ne treba jer ga svejedno ne koristis.
Ne dao bog da ti nesto projektujes.

@paprikarius
Podji sutra samnom kad podjem do Nisa da te ostavim usput u Gornjoj Topolnici,mozda ti nadju lek...
А да ниси и ти ...........помалко.............НАПРДАН, а!?:think::think::think::hahaha::rotf::hahaha:
И није ТопоЛница...........него.................ТОПОНИЦА!!!:ok::ok::ok:

e pa slusaj DEBILCINO majmunska1
Ja nijednog trenutka do sada nisam tebe vredjao ali si svakako zasluzio.
Boli mene ***** ko je srusio kule.
Zao mi je sto ih nije bilo mnogo vise u njima.
Tvoje price o tome kako ce zgrada projektovana da izdrzi uragan brzine vetra 220km/h, da se srusi za 10 sekundi, SAMO JEDAN sekund sporije od bilijarske kugle bacene sa te visine, i to zbog toga sto je zbog temperature gorenja kerozina(da podsetim temepratura topljenja celika je oko 1600 stepeni) koji kad gori OTVORENIM plamenom uz maksimalni dotok kiseonika gori temepraturom od 650 stepeni(ok celik je popustio, ali je svakako MORAO pruzati otpor).
Da ne pricam o tome kako postoje spratovi koji nisu osteceni, ni vatrom a ni udarom.Ma kako mali otpor bio one MORAJU da ga pruze, bar u tolikoj meri da zgrada ne padne za 10 sekundi.
Da ne pricam kako se deo armature tezine 270 TONA(tezi od aviona koji je udario u kulu)ZABIO u sasvim drugu zgradu?Kakva to sila moze takav komad armature a lansira na drugu zgradu?
Ili, ako je to sve uradila statika(dinamika), onda je sila koja je to uradila proporcionalna kontra sili(po zakonu zakonu akcije i reakcije), te je ta konstrukcija od 270 tona pruzala otpor rusenju.
Pa kako je onda zgrada pala za 10 SEKUDI??????????????
To je jednostavno KLJUC cele price.
A ti misli sta hoces.,i.........
Drzi se tvojih profesora.
Mozak ti ne treba jer ga svejedno ne koristis.
Ne dao bog da ti nesto projektujes.
Nego sta si nego DEBIL kad kazes da sam glup i da nece biti nista od mene ako ne vidim istinu u tom filmu i da ti ne trebaju linkovi mog fakulteta jer je jadan kad me je ovako naucio a smradovi americki rediteljski znaju bolje od mojih profesora (od kojih je jedan DOKTORIRAO NA PRINSTONU,valjda je znao sta prica i kako se tamo gradi) i nisi me vredjao,ajde mars tamo neznalice...
P.S.Svoju glupost opet dokazujes izvrtanjem cinjenica i lupanjem nebuloza,moze zgrada da izdrzi i 500km na sat vetra,kad je to sila SPOLJA,ali ne moze da izdrzi pozar iznutra makar on i bio samo 650 stepeni jer nije bitna tacka TOPLJENJA celika neznalice jedna,nego tacka na kojoj deformacije postaju plasticne a je dosta ISPOD 650 stepeni,ali ne vredi budali objasnjavati kad si ti zaslepljen neznanjem i americkim sranjem od zaverenickog filma!!

Nego sta si nego DEBIL kad kazes da sam glup i da nece biti nista od mene ako ne vidim istinu u tom filmu i da ti ne trebaju linkovi mog fakulteta jer je jadan kad me je ovako naucio a smradovi americki rediteljski znaju bolje od mojih profesora (od kojih je jedan DOKTORIRAO NA PRINSTONU,valjda je znao sta prica i kako se tamo gradi) i nisi me vredjao,ajde mars tamo neznalice...
P.S.Svoju glupost opet dokazujes izvrtanjem cinjenica i lupanjem nebuloza,moze zgrada da izdrzi i 500km na sat vetra,kad je to sila SPOLJA,ali ne moze da izdrzi pozar iznutra makar on i bio samo 650 stepeni jer nije bitna tacka TOPLJENJA celika neznalice jedna,nego tacka na kojoj deformacije postaju plasticne a je dosta ISPOD 650 stepeni,ali ne vredi budali objasnjavati kad si ti zaslepljen neznanjem i americkim sranjem od zaverenickog filma!!

Dobro......Neka bude da si ti u pravu.
JA sam mislio da razgovaram sa nekim ko pretenduje da bude intelektualac, te da stavove drugog a i svoje podvegne razloznoj i cinjenicnoj kritici.
Umesto toga, on prica napamet sakrivajuci se iza toga sto navodno studira gradjevinu.
Da ima imalo mozga, i pameti , tezio bi novim saznanjima, i svakako pogledao film.
Ako ni zb og cega drugog onda da argumentovano razoblici nekoga ko na ovim stranicama , po tebi LAZE..
Medjutim to sakrivanje iza gradjevine, tvog "znanja" i eto sad, i profesora koji je doktorirao na PRINSTONU, je mnogo smesna.
PS:Sasvim sam siguran da profesor ima mnogo fleksibilniji stav po tom pitanju od tebe.
Samo sto covek zna da ne moze balvanu da prenese znanje, pa se i ne trudi.

У потпису:
МРКОЊИЋ бр.3
:worth::worth::worth:

Бога ми се Мркоњићу озбиљно љуља министарска фотеља..............од ови форумских "Мркоњића"!
"Осетио"......... Мрка..........па се пре неки дан и "изјаснио"!!!
Да не буде ......заузели му место ........млади и НАПРДНИ!!!
Боље да се .........достојанствено "повуче"........пред оваквим .........младим лавовима!!!
:hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Drugo avioni UVEK imaju apsolutno skroz-naskroz PUNE rezervoare goriva jer su takvi propisi,NIKAD se ne zna sa sigurnoscu da li ce avion morati da se vraca,da kruzi iznad aerodroma u slucaju nemogucnosti da se sleti ili lose vidljivosti,da li ce biti preusmeren na drugi aerodrom...

U rushenje kula uopshte necu da ulazim jer ni sam ne znam shta da mislim, ali za ovu gore citiranu izjavu moram da ti kazhem da apsolutno nije tachna. Takvi propisi jednostavno ne postoje. Gorivo se prorachunava i tankuje pre svakog leta i dodaje se josh goriva za +2 sata zbog sluchaja koje si naveo. Suludo bi bilo svaki put opteretiti avion sa maksimalnom tezhinom goriva, jednostavno nije ekonomski isplativo.

U rushenje kula uopshte necu da ulazim jer ni sam ne znam shta da mislim, ali za ovu gore citiranu izjavu moram da ti kazhem da apsolutno nije tachna. Takvi propisi jednostavno ne postoje. Gorivo se prorachunava i tankuje pre svakog leta i dodaje se josh goriva za +2 sata zbog sluchaja koje si naveo. Suludo bi bilo svaki put opteretiti avion sa maksimalnom tezhinom goriva, jednostavno nije ekonomski isplativo.
О томе ЈЕДИНО ОДЛУЧУЈЕ .............. ПИЛОТ-КАПЕТАН ЛЕТА!!! :ok::ok::ok:

Kosta@
Momce izuzetno si glup.Zalosno je to sto se ponosis time.
Prvo ti i svi koji "znate"fiziku,hemiju i ostale vradzbine,ne poznajete statiku.Ovde je u pitanju statika.Tako da se prica tu zvrsava.Uzmi celicnu sipku precnika 5cm duzine 40cm.Stavi je uspravno na celo.Osetices pritisak ali ne i bol.Zatim tu istu sipku podigni na visinu od samo 5cm iznad glave i pusti je da "slobodno"padne.To se strucnjace dogodilo kulama.Istopilo se tih 5 cm zbog kojih si osetio bol na celenci
Drugo avioni i kada stoje su uvek puni goriva,iz prostog razliga sto su rezervoari oblozeni sa unutrasnje strane posebnom gumom.Ta guma se nesusi,nepropada ako su rezervoari puni gorivom.U slucaju pozara ne moze da se stvara pritisak u rezervoarima tako lako jer su diht,pa ima vremena da se pozar ugasi.To su neki razlozi zasto su tankovi puni goriva
Lomnica@ ti se fino obraca,trebalo bi da vidis da koristi i termine iz struke uproscene za lokalne mudrosere sa pdf politika.Celokupno tvoje brbljanje kao i paprike i ostalih je ja znam ti ne i onda kao krunski dokaz smajli.
Nije cudo sto nas niko ne voli kao narod kada ima ovoliko debila koji se ponose svojom gluposcu

To za avione nije istina.
Ako samo malo ukljucis mozak sam ces shvatiti zasto nije istina.
Ne bih da te ja ucim logici koju shvata moja cerkica od 4 godine.
Sto se tice ostalog, znam ja vrlo dobro i matematiku, i fiziku a bogme i hemiju.
a sve te nauke mi sasvim jasno govore da zgrade nisu mogle SAME da se sruse NI NA JEDAN DRUGI NACIN sem ekplozivom za ISTO vreme za koje slobodnim padom neki predmet sa ISTE visine padne na zemlju.
To bi takodje shvatio da ukljucis tu jednu mozdanu celiju koju imas.
Takodje, ovo samo za kraj, jer nemam nameru da se raspavljam se ljudima kojima je mogucnost razmiljanja nedosanjan san: Zasto se u rusevinama kula moze naci potpuno rastopljen celik, ponekad skroz sjedinjen sa betonom?
To sasvim slucajno govori o temperaturama mnogo vecim od tacke topljenja celika, i sasvim je neprikladno u toj vasoj teoriji .
Ne samo neprikladno nego i apsolutno nemoguce .
Ali nema veze............vi imate svoje istine, ja cu svoje.
I ja sam naizmerno sretan zbog toga sto nam misljenja nisu ni slicna.

Ma nemoj tako......
To mu je licno rekao profesor koji je doktorirao na PRINSTONU. :dash::dash: :dash: :dash:

pa to svako ko bar malo logike ima moze i sam da zakljuci. :D
Jasno je da one solitercine nisu mogle pasti od udarca aviona u njihov vrh i to na onaj nacin.

Itekako su mogle pasti od udara aviona, ali necu da tvrdim da je tako. Pazi, sistem gradnje je skroz drugaciji nego u Srbiji, sve se zasniva na celiku, ne padaju od udara nego od temperature koji istopi celik...:bye:

Back