SiIent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.200
Blizanci bi bili na putu, što bi bilo +6.Lusy Lusy:ne idi tako daleko.....kvaris mi iluziju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizanci bi bili na putu, što bi bilo +6.Lusy Lusy:ne idi tako daleko.....kvaris mi iluziju![]()
Lusy Lusy:ali da nisam pogresila,mozda ne bi bio samo secanje....mozda bi i dalje bili zajedno....
sad sam se potsetila,i bedak...![]()
![]()
ko ce to da izdrzava...SiIent Bob:Blizanci bi bili na putu, što bi bilo +6.
chika_doktor:jesam...al ne mogu sad kucati spava mi se konacno
Bemoj lagati, danas bi bili u vezi, voljeni, zajedno, 2geth4eva!NovaIsta:ma bre, da nisi ti, pogresio bi on. kuliraj bre
to jeste,ali tada barem ne bih krivila sebe....NovaIsta:ma bre, da nisi ti, pogresio bi on. kuliraj bre
SiIent Bob:Bemoj lagati, danas bi bili u vezi, voljeni, zajedno, 2geth4eva!
Lusy Lusy:to jeste,ali tada barem ne bih krivila sebe....
Opet te momak istukao?trofazna:imam neeeeeeeee sad ču opet da plačem
nego waspe šta je tebi? ponestalo ti lekova ili...????
bilo bi mi lakse....NovaIsta:bilo bi ti lakse, rrekla bi ma pusti kretena, itd![]()
Lusy Lusy:bilo bi mi lakse....
nemoj....kakav bi onda ovo forum bio ako bi otisli neki kvalitetni forumashi... :-DNovaIsta:lusy, ako ja opet pocnem da kukam kao sto umem, mislim da ce trajno da me uklone sa foruma. .........
Lusy Lusy:nemoj....kakav bi onda ovo forum bio ako bi otisli neki kvalitetni forumashi... :-D
Lusy Lusy:nemoj....kakav bi onda ovo forum bio ako bi otisli neki kvalitetni forumashi... :-D
NovaIsta:pa propao bi, zato me ne uklanjaju![]()
![]()
tacno tako...ovo bi postala pustinjaili jos gore forumashice
SiIent Bob:Opet te momak istukao?
NovaIsta:ma bolje zbog tvoje nego zbog njegove greske, veruj mi