goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Neće,cate...Jao, Goxy, mene će na kraju banovati... Svaku temu upropastim...
Jomini IMA DUŠU, je l' tako, je l' tako?
Jašta..
Dobar je on
Mora da bude malo strog ,jer je mod, ali ne daj da te to zavara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće,cate...Jao, Goxy, mene će na kraju banovati... Svaku temu upropastim...
Jomini IMA DUŠU, je l' tako, je l' tako?

...da kažem nekako slicno kao malopre, avatar sam stavio najviše što nekako lici na mene,a nisam i imao moju sliku ,,pri ruci,,kada sam se registrovao...
Ovaj... kako da kažem... Moja duša je noćas negde otperjala... I nigde ne mogu da je nađem...
Kako ste, bezdušnici?
Veoma dobro, hvala na pitanju.![]()
Kuckam SMS porukeŠto ste se ućutali?
Da li su i vaše duše negde otperjale?![]()

Čekaj, čekaj... Ti ličiš na Anđelinu?:shock: Ili ona liči na tebe?
Tu si, Dačo.
Od ove teme ćemo da napravimo kafanu "Kod duše".
Kuckam SMS poruke
Sad' su navalili , k'o da se deli nešto
Imaju li ti ljudi duše![]()
Kuckam SMS poruke
Sad' su navalili , k'o da se deli nešto
Imaju li ti ljudi duše![]()

... ne nego kada bi videla mene i usporedila sa tim izrazom koji ima ta slika,to je otprilike to...
''Daj pa će ti biti dato''
Ima mnogo istine u tome, veruj mi![]()
...evo setio sam da se spomene još malo duša u temi, da li neko može da mi kaže nešto o izrazu ti si moja duša...
Znam, znam... Zato i dajem, šakom i kapom, i ostadoh skoro bez duše. Sad čekam da mi je vrate, makar u ratama.![]()
I ja imam često taj osećaj...I kamen pored puta ima više emocija i poštenja od nekih ''ljudi''8-)Džabe čekaš, koliko god da daješ oni uvek hoće još, a nikad tj. skoro nikad ništa ne daju za uzvrat, čak ni u ratama. 8-)
I ja imam često taj osećaj...I kamen pored puta ima više emocija i poštenja od nekih ''ljudi''8-)
E, dragi moji, juče sam se probudila u pola sedam (ujutru) a sad je 3 sata, što znači da sam budna užasno dug vremenski period. Ćaskala bih još sa vama, ali su mi oči kao sarme (pokrupnije) i moram da odem na spavanje, inače će glava da mi padne na tastaturu.To baš i ne bih poželela svojoj glavi.
Laku noć vam želim.
Vidimo se sutra, tj. danas.
U međuvremenu, čuvajte svoje duše da ne prođete kao ja.![]()

I ja imam često taj osećaj...I kamen pored puta ima više emocija i poštenja od nekih ''ljudi''8-)