Dusa

Hm...
A ti se slažeš sa njim:?
Ako je tako onda je duša -telo, a to negira samu razliku koja je napravljena između telesnog i duhovnog...

Наравно да не... само му помажем да каже то што жели...
чак и да се слажем нећу рећи... ја сам увек антипротивна...:D

Наравно. Разлике и праве забуну...

...prihvatam ako se neko slaže i ne slaže sa mnom oko mog mišljenja(iznosim svoj trenutni stav oko duše)hvala kojici što mi pomaže da iznesem ono što hocu da kažem...

...prihvatam ako se neko slaže i ne slaže sa mnom oko mog mišljenja(iznosim svoj trenutni stav oko duše)hvala kojici što mi pomaže da iznesem ono što hocu da kažem...

Не разумем... увек ће се наћи неко ко се слаже или не слаже са нашим ставом...
Треба ли због тога ћутати?

Гокси не скрећи са теме...:D

Нема ми Борчице... поздрав за њу ако се појави... :D:D:D

Лаку ноћ...

...to tprilike dosta lici na mene što se tice avatara kada me vidiš na prvi pogled(sažaljevaš me kad me vid neko mogu tako da kažem), sto se tice stava dosta puta ne treba cutati...

...duša i duh meni to nije isto a vama...

Duša, dušica... Nemam pojma šta je to. Ovde smo nedeljama razglabali o toj nedefinisanoj stvarčici, i nismo došli ni do kakvog zaključka.
Duh? Kasper?:lol:
Uh, tu ima da se priča i priča... Razmišljaću o tome sutra, tj. danas, kad dođem k sebi.
Pa valjda nije isto. Mislim, nije isto biti duševan i duhovan... Ili sam ja nešto pobrkala?:roll: A šta onda znači biti "duhovit"?:shock:

NE SKREĆEM...
To je anđelina...Baš je fina, bez zeza...Ne znam koji su njeni motivi unutra, ali čini dobra dela...

Мхм.. то је она... нисам је препознала...
Јесте фина... а што се мотива тиче... хм... чиста политика...
Нема ту душе ни трунке.

Back