goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Hm...Поента је да он, за разлику од тебе, под душом подразумева живот.
A ti se slažeš sa njim:?
Ako je tako onda je duša -telo, a to negira samu razliku koja je napravljena između telesnog i duhovnog...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm...Поента је да он, за разлику од тебе, под душом подразумева живот.
Hm...
A ti se slažeš sa njim:?
Ako je tako onda je duša -telo, a to negira samu razliku koja je napravljena između telesnog i duhovnog...
...prihvatam ako se neko slaže i ne slaže sa mnom oko mog mišljenja(iznosim svoj trenutni stav oko duše)hvala kojici što mi pomaže da iznesem ono što hocu da kažem...
Ovaj... kako da kažem... Moja duša je noćas negde otperjala... I nigde ne mogu da je nađem...
Kako ste, bezdušnici?
Стигла си... а таман сам хтела да се одјавим...
Опет си изгубила душу? Па ти си рекордер...![]()
Opet irish coffee
E, borčice, bwe![]()
e Mackice jos i tebi da pozelim sve najbolje,mada nema neke preterane potrebe za tim. ionako si mi kao druga keva 8)
...evo i ja sam malo spominjao dušu...

E, gde si, DUŠO?:-D
Hvala, hvala.... Želim ti sve naj, naj... itd. Ma, znaš ti šta ti ja sve želim.
...duša i duh meni to nije isto a vama...
NE SKREĆEM...Гокси не скрећи са теме...
Sreća vaša da se jominiji pokvario subaru...I što ne mož da stigne da se konektujeE, gde si, DUŠO?
...duša i duh meni to nije isto a vama...

NE SKREĆEM...
To je anđelina...Baš je fina, bez zeza...Ne znam koji su njeni motivi unutra, ali čini dobra dela...
Sreća vaša da se jominiji pokvario subaru...I što ne mož da stigne da se konektuje![]()
NE SKREĆEM...
To je anđelina...Baš je fina, bez zeza...Ne znam koji su njeni motivi unutra, ali čini dobra dela...