Dusa

Ма за Душку ћеш се некако снаћи... а и ако је изгубиш није страшно... има Душки колико хоћеш...
Имаш ли душу Гокси?
Treći stepen..Kojica kao inspektor...Više nego primamljivo:)...
Spreman sam da odgovaram na sva vaša pitanja:D
Verujem da imam ,ali je ne smatram nematerijalnom vazdušastom tvorevinom koja ''izlazi iz tela '' posle smrti već skupom osobina koje te čine boljom osobom8-)
Ti, kojice?

Treći stepen..Kojica kao inspektor...Više nego primamljivo:)...
Spreman sam da odgovaram na sva vaša pitanja:D
Verujem da imam ,ali je ne smatram nematerijalnom vazdušastom tvorevinom koja ''izlazi iz tela '' posle smrti već skupom sobina koje te čina boljom osobom8-)

Добро... значи немаш душу него лепе особине...:roll:
Хвала на одговору. Немам више питања. :D

Хм... Шта ти Којице?
Немам душу. О својим особинама не бих причала...:D очигледне су...

...ja ima dušu po ovo nekom mom saznanju,znam o duši trenutno nešto malo, dali zna još neko ukratko da mi objasni još jasnije...

Ако те не мрзи... прочитај претходних двадесет и кусур страна...
Свашта ћеш сазнати о души... све зависи од тога колико си спреман да поверујеш...:lol:

@zoran...Mnoga pitanja stoje nerešena i mnoga vrata neotključana jer postoji zid smrti između nas i odgovora...Kad odeš bogu na istinu videćeš sve o čemu se priča...I da li postoji Duša i da li postoje Pakao, Raj i Čistilište...
Koliko znam niko se nije vratio da posvedoči o tome:roll:..
Tako da su sve priče o duši ili metafore ili neiskustvene špekulacije:cool:

...kada bi ja poceo da pricam o duši cinimi se da bi me drugi sredili sa pitanjima i odgovorima da bi izgleda izgubijo ovo malo hrabrosti što trenutno imam...

...kada bi ja poceo da pricam o duši cinimi se da bi me drugi sredili sa pitanjima i odgovorima da bi izgleda izgubijo ovo malo hrabrosti što trenutno imam...

Ма само ти почни да причаш... а ја ћу ти подпитањима помоћи, ако се негде збуниш...:D

Koja je poenta ...Da li je duša uvek ista, nepromenljiva ili se razvija sa detetom...Daj neki odgovor nemoj samo da postavljaš pitanja!

Koja je poenta ...Da li je duša uvek ista, nepromenljiva ili se razvija sa detetom...Daj neki odgovor nemoj samo da postavljaš pitanja!

Поента је да он, за разлику од тебе, под душом подразумева живот.

Back