nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nećemo tako
Što ne bih imao dušku:?
idem ja da cepam trke jos nekih sat vremena pa cu doci,neodgovara mi ova tema
али нећу да одем из ината... ето...Treći stepen..Kojica kao inspektor...Više nego primamljivoМа за Душку ћеш се некако снаћи... а и ако је изгубиш није страшно... има Душки колико хоћеш...
Имаш ли душу Гокси?
...Мени и овај форум све мање одговара...али нећу да одем из ината... ето...
ma nigde mi ne idemo,posebno ako mi se ostvari jedan zahtev
Treći stepen..Kojica kao inspektor...Više nego primamljivo...
Spreman sam da odgovaram na sva vaša pitanja
Verujem da imam ,ali je ne smatram nematerijalnom vazdušastom tvorevinom koja ''izlazi iz tela '' posle smrti već skupom sobina koje te čina boljom osobom8-)
ma nigde mi ne idemo,posebno ako mi se ostvari jedan zahtev
A ti, jel imaš dušu?
Kojice, nema vrdanja sada...
Hvala na odgovoruНаравно да немам. То сам више пута рекла...
Одакле ти идеја да врдам...![]()
...ja ima dušu po ovo nekom mom saznanju,znam o duši trenutno nešto malo, dali zna još neko ukratko da mi objasni još jasnije...

...kada bi ja poceo da pricam o duši cinimi se da bi me drugi sredili sa pitanjima i odgovorima da bi izgleda izgubijo ovo malo hrabrosti što trenutno imam...
Problem je što mnogi celu stvar gledaju poetično...kada bi ja poceo da pricam o duši cinimi se da bi me drugi sredili sa pitanjima i odgovorima da bi izgleda izgubijo ovo malo hrabrosti što trenutno imam...
Koja je poenta ...Da li je duša uvek ista, nepromenljiva ili se razvija sa detetom...Daj neki odgovor nemoj samo da postavljaš pitanja!