Duša i telo (teen)

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
1. Šta mislite, koliko su vaša fizička pojava i vaša ličnost u skladu jedno s drugim?
2. Ko vam od teen forumaša najviše odudara u smislu tog sklada (pisanje, spika, stavovi, atmosfera koju širi se ralikuju od pojave iliti slike, i obrnuto)?

fizicka pojava mi je u najmanju ruku bleda(ne mislim na ten)

a karakterno pokusavam da budem bleda,ali mi ne ide,jerbo sam uvek u nekom ekstremu,ili srecna kao na drozi,ili mi samo fali kalasnjikov da izvrsim masakr

neam pojma,ja?:mrgreen:

1. Šta mislite, koliko su vaša fizička pojava i vaša ličnost u skladu jedno s drugim?
2. Ko vam od teen forumaša najviše odudara u smislu tog sklada (pisanje, spika, stavovi, atmosfera koju širi se ralikuju od pojave iliti slike, i obrnuto)?
Slicnost fizicke pojave i licnosti hmmm...
Verovatno mislis na ravnotezu duha i uma ili tako nesto kojekude? o,0

no-spam.jpg

1. Da nisu uskladjeni.Spolja delujem pitomo, ali dusa mi je jedan opsti cirkus.Valjda bi to trebalo da se sredi sa godinama.

2. Hatorche, definitivno.Meni i dalje nije jasno kako jedna onako simpaticna osoba moze da pise onako ostro...:dontunderstand: :mrgreen:

u totalnom neskladu.
sto ponekad ume i da deprimira, jer uglavnom zivim sa stalnim pokusavanjem da druge ubedim da nisam ono sto oni misle, a procenili su na osnovu moje fizicke pojave.
od forumasa, zacudila sam se kad sam videla tvoju sliku, bas puno.. a evo malopre i od oktobar1864.

Back