Dupe vs. sise

Ja sam...

• Ukupno glasova
    37
Sve je to krasno
Citam vas muske kako savetujete sta sve jedna zena treba da uradi da bi imala top duppe
Nego primecujem da muski uglavnom nista ne moraju. Vi opusteno otegnete stomake
Ništa ja nikog ne savetujem, samo kažem da dupe (kao uostalom i stomak kod muškaraca), mogu da se oblikuju zdravim životom, a sise ne mogu i da zato više cenim lepo dupe nego lepe sise, jer ono pokazuje da vlasnica istog vodi računa o sebi.
Uostalom, ti si tipičan primer.
Dobro, i ja sam primer lenštine sa stomačinom. :rumenko:
Ne samo da muškarci ništa ne moraju, ne moraju ni žene ništa, možeš i ti da sedneš pred TV sa kilo čipsa i smokija umesto da odeš na trening.

Jlo,rijana,bijons ,kim kardasijan,ama bas nista ne mogu da urade s velikim dupetom pa ni s tolikim parama,osim da puste buvu kako su ta dupeta pozeljna
Jlo 🤤
Ništa ja nikog ne savetujem, samo kažem da dupe (kao uostalom i stomak kod muškaraca), mogu da se oblikuju zdravim životom, a sise ne mogu i da zato više cenim lepo dupe nego lepe sise, jer ono pokazuje da vlasnica istog vodi računa o sebi.
Uostalom, ti si tipičan primer.
Dobro, i ja sam primer lenštine sa stomačinom. :rumenko:
Ne samo da muškarci ništa ne moraju, ne moraju ni žene ništa, možeš i ti da sedneš pred TV sa kilo čipsa i smokija umesto da odeš na trening.
Cica je kralj svih carstva

dupe se zahuktalo u anketi, da ga kandidujemo protiv vučića
Dupe je ipak veca asocijacija na neke konkretnije stvari jer je u blizini pecine, i intimnija je zona, dok sise imaju i mnogi muskarci a i kod zena su gole sise cesce na izvolte nego golo dupe.
apsolutno se ne slažem sa boldovanim. pogledaj bilo koji izbor za mis ili idi na plažu i videćeš da je danas opšte prihvaćeni standard da donji veš više otkriva nego što pokriva zadnjicu, što sa sisama nije slučaj. takođe, skroz tesne tanke pantalone su uobičajena pojava na ulicama dok braless look nije čest

Da, bilo bi lepo kada bi i muški vodili računa o sebi, kao što to česšće žene čine
Nego, nema @Nona2 da otvori sli;nu temu , ali da se izjašnjavamo mi žene

Recimo, volite li kod muškarca veliki stomak ili ne ? ,)

Joooj, kad smo kod toga, skoro sam izašla sa nekim, vidim da je malko deblji, ali to svi tako posle 40 uglavnom se raspuste, kažem sebi ajde nema veze, ali kada smo legli da slušamo muziku, malo se opustimo, itd, njegov stomak je tako iskočio onako ispod majice, pa je počeo da se kao pitija pomera... i rekoh sebi, ne, ipak ne mogu to. Zanimljiv je tip i sve, vredan , pametan itd, ali ipak ne

све је јасно, честитке дупету на убедљивој победи.

да сам даскара топ задњице, ушавши на ову тему самопоуздање би ми баш скочило

315947532_667484244746803_3458429618342864436_n.jpg

Da, bilo bi lepo kada bi i muški vodili računa o sebi, kao što to česšće žene čine
Nego, nema @Nona2 da otvori sli;nu temu , ali da se izjašnjavamo mi žene

Recimo, volite li kod muškarca veliki stomak ili ne ? ,)

Joooj, kad smo kod toga, skoro sam izašla sa nekim, vidim da je malko deblji, ali to svi tako posle 40 uglavnom se raspuste, kažem sebi ajde nema veze, ali kada smo legli da slušamo muziku, malo se opustimo, itd, njegov stomak je tako iskočio onako ispod majice, pa je počeo da se kao pitija pomera... i rekoh sebi, ne, ipak ne mogu to. Zanimljiv je tip i sve, vredan , pametan itd, ali ipak ne
Ti si veoma zanimljiva i oduševljavajuća pojava

Da je ovo napisala neka devojka rekli bi joj da je površna, ali tebi nema ništa slično da se zameri, tako da ovo proglašavam velikom životnom istinom

Treba vremena čoveku da prizna da nešto jednostavno ne voli, iako to što ne voli je možda čak i popularno
i ne terati sebe na neke kompromise koji će da čuče kao kostur i čekati kad će da se ispolje

uz taj veliki stomak obično ide i hrkanje, mada nije uvek vezano i ono klokotanje dok se diše a leži na ležima. ko voli nek izvoli.

Back