Dulce baza i misteriozno podzemlje aerodroma u Denveru

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja tetka živi u jednom selu na domak Kuršumlije. Ima 86 godina i živi od prodaje mleka i sira
Nemam načina da joj objasnim ni kako funkcioniše mobilni, a kamo li šta je kompjuter ili internet.
Ali je pitaj šta god želiš o ovcama ili pečurkama -sve zna.
Za nju je "detroit" neka gruba reč koju teško da bi mogla iz prve da ponovi, a pitam se i da li bi joj "mural masonske ideologije" išta značilo....
Da čujem sada kako mojoj tetki pomenuti mural može nauditi?

Ajoj Brzi brate mili...vidi ovako...sad da ti objasnim na tenane,to je mozda moje vidjenje,ali mislim da to tako ide

Mi svi zivimo neki obican zivot,radimo ujutru,popodne dodjemo kuci,budemo sa decom,vidjamo se sa drugovima,pijemo pivo,pravimo rostilj,vikendom jedemo rucak sa sirom familijom i zabole nas za sve zivo,zabole nas dal je pao avion MH 370,dal su u njemu pobijeni ljudi koji su izmislili neki razoran cip ili je u Ukrajini skoro pa rat...
Sve to nas ne zanima dok mecka ne zakuca na nasa vrata....ja sam kao mlad bio ssa redovnog vojnog roka poslat u Slavoniju...kasnije i dalje,i veruj da sa 20 god nisam uopste bio zainteresovan da gledam ona shranja na tv,ali sam indirektno,od strane tih ljudi potom bio poslat da izgubim glavu po mogucstvu......to se u pravu strucno zove ignorancia juris i dalje sam zaboraviuo,ali na srpskom,ne poznavanje zakona te ne oslobadja krivice...znaci ako ja neznam sta se oko mene desava,neznaci da cu se izvuci ili mene nece trefiti
2008 godine su u Americi,namerno unistili Leman brace banku,to su oni sami uradili da po necijem nalogu,grupe kojoj i sami pripadaju kao americki Jevreji, po domino efektu uruse ekonomiju celog sveta....vestacki
Ti nikasd mozda nisi cuo za tu Banku i za bracu Lehmann,ali su ti oni indirektno zaprzili corbu...koliko se secam imao si firmu i zatvorio....mozda je posve drugi razlog,ali kod vecine ljudi razlog je upravo to,ono sto Srbi zovu SEKA....znaci,ti nemoras da znas o Iluminatiuma o Denveru o njihovim idejama i ciljevima,ali znas,da te npr,po pogodjenom poslu da radis konstrukciju za neku halu,pozove investitor i kaze,izvini,nije bas situacija,moramo da cekamo malo bolja vremena opao je promet vrlo......tetka je mozda prodavala 100 kg sira nedeljno,a sad citam po novionama prodaje se ni 5-ti deo...zasto,zato sto su po Srbiji zatvorene sve fabrike,ukljucujuci i potpuno zdrave,a ljudi ostavljeni bez posla....ona nemora da zna o Denveru,ali Denver zna o njoj...
Oni vrlo khurcevito objkavljuju svoje planove,bas taj Denver treba biti prestonica novog svetskog poretka,oni su samouvereni i misle da sve mogu,znaju oni da ljde to ne zanima,da mi imamo nase licne probleme i da imamo svoj zivot i da ni nemozemo da imamo tu sliku uopste u nasoj svesti,jer smo zauzeti dnevnim obavezama,kako preziveti i izvesti decu na pravi put.....ali onaj neki broj ljudi,koji imaju slobodnog vremena da mogu da to citaju i prate,malo njihovih vesti malo ljudi koji pokusavaju da probude nekoga iz covecanstva,oni to vide...nemogu nista da promene naravno,ali komentarisu,svesni su razumes...mozda tako vise boli,hebem li ga,mozda je bolje ne znati,ko kad ode covek kod zubara pa mu ovaj unapred kaze sta ce da mu radi,jer ovaj pita,hoce li da boli....mozda je bolje zinuti i sta bude bude,mozda tako svest manje ocekuje taj trtenutak kad burgija probije do zivca :) Uvek se pre sastanka Bilderberg grupe,skupe demonstranti ispred mesta sastajalista,oni njima ne mogu nista,cuvaju ih kordoni dzandara,ali su tu da iskazu bunt,da nisu ovce koje tek tako idu na klanje,mada ipak idu :)
Koliko zapravo oni uticu na nas zivot,i koliko su samouvereni,govori i razbijanje SFRJ....govori i to sto su DOS-ovi ljudi odlazili u Madjarskju u Americku ambasadu da im tamo usivaju pare u postave jakni,da su rasturili ekonomiju i pokupovali fabrike ove male i posve neinteresantne zemlje,da i dan danas sastavljaju Vladu,i urgiraju da se GMO uvede...da se prizna KOsovo,jos neinteresantnije od Srbije...ali to je sve deo igre,velikog plana...znaci,Ti i Tetka ne znate za njih,ali znaju oni za vas....razumes,i vrlo im je bilo bitno,da nas svedu na nivo Bocvane,sve su radili na tom planu poslednjih 20+ godina i evo jos rade
Kome je smetao Sadam? kome Gadafi? kome Bin Laden i zabiti Afganistan? kome smeta Iran....kome Basar....zasto se sada ovoliko CIA i Amerika bavi Ukrajinom...ko je tamo finansirao i postavio njihov DOS,ko gura profasisticko krilo...tebe to ne zanima,a i sto bi,sta mene boli uvo za Arapsko prolece,sta me boli uvo za Kairo....ALI...posledice sukoba u Ukrajini cemo osetiti skokom cene gasa....embargo Rusiji ce skoditi mnogim pre svega Nemackim firmama i izazzvace pad posla u Nemackoj,samim tim i produbiti krizu...Nemacka nije htela da uvede sankcije Rusiji....ali su morali,nisu hteli ni da ih pedercina Westervele bruka po svetu,alu su morali,jerr ga je jedna nevidljivba ruka postavila na mesto mip-a ...sve to tebe i tetku ne zanima,ali ce da nas zanima,kad na tv-u kazu...cene idu 10% gore...a mi neznamo zasto,a znacemo,kad vlada kaze,zbog neizgradnje juznog toka,izgubili smo predvidjenbih milijardu koje smo hteli da maznemo,pa cemo tu milijardu morati da maznemo od vas....
Znaci Brzi,tebe to ne zanima i netreba da te se tice,ti ko i svi mi,radis,spavas,jedes i tako to...ali dok tebe to ne zanima,situacija se pomera non stop,a od skora je sve turbulentije i turbulentnije.....99-si isao u vojsku,koliko se secam,mozda gresim,jesi bio mobilisan?? e,tebe tad nista nije zanimalo,ali su kisindzer,bzezinski,olbrajtova,koen,holbruk i ostali jevreji ilumitati,napravili plan kako da te shebu,ti nisi znao za njega,ali si ga osetio......
Ti si bistar covek i sve ti to znas,i vise no mnogi ovde,ali volis da drmas kontru.....sama ideja,da u Astani,gradu u nedodjiji gde je stalno -50,naprave onakvu prestonicu sa onakvim zgradama i detaljima,govori mnogo,to nisu pare iz Kazahstana,oni tamo nemaju ni za leba....zivimo u vreme kada je pitanje dana kada ce da proglase pocetak NWO-a...a glavna ce biti Engleska kraljica....zato baba nikako da umre,jer ovi non stop odlazu pocetak zasedanja te i ona odlaze kad ce gore :):)

Mambo, i ABCD...
Zapamtite: vetar ne duva da bi iščupao biljke iz korena. Biljka ne pušta koren da bi se odbranila od vetra.
Moja tetka ne prodaje sir da bi kupila kompjuter. Ali ni kompjuter nije tu zbog moje tetke.
Ratovi se vode iz raznih razloga, ali nijedan nije moja tetka.
Interakcija među ljudima je poenta svega: pristani na ropstvo i bićeš rob.
Odupri se i postaćeš čovek.
Severnu Koreju neće nikada pokoriti zapad, ali je narod tamo već roblje. Samo neće drugog gospodara.
Utopija je misao da ljudi zaslužuju više i bolje od onog što imaju.
Nema gospodara sveta iz vaših života, drugih osim vas. Ali kad vetar počne da duva, držite se korenom što jače možete, iako ne duva zbog vas.

Mambo, i ABCD...
Zapamtite: vetar ne duva da bi iščupao biljke iz korena. Biljka ne pušta koren da bi se odbranila od vetra.
Moja tetka ne prodaje sir da bi kupila kompjuter. Ali ni kompjuter nije tu zbog moje tetke.
Severnu Koreju neće nikada pokoriti zapad, ali je narod tamo već roblje. Samo neće drugog gospodara.
Nema gospodara sveta iz vaših života, drugih osim vas. Ali kad vetar počne da duva, držite se korenom što jače možete, iako ne duva zbog vas.

Vetar je posledica razlike temperature gasova i drugih čestica koje se nalaze u atmosferi. To znači da je to prirodan proces koji se odvija na zemlji kao što je kruženje materije, proticanje energije i slično (i tu zadnjih godina ima novih teorija).

Ovo što ovi "odabrani" ljudi rade niti je prirodno niti je ljudski. U pravu si kompjuter nije tu zbog tvoje tetke nego zbog tebe i generacija koje su došle posle tebe. Ratovi se vode zbog novca a ljudi su samo još jedan potrošni resurs. Odavno smo mi svi robovi samo što još uvek filozofiramo o slobodi. Severna Koreja je utonula u jedan dubok i mističan san, ako se ikad bude iz njega probudila da li će biti srećna ili će poželeti da se nikad nije probudila.

Utopija je vrhunac ljudskosti. Koliko treba da uzmeš toliko i napraviš tako da uvek možeš da kažeš da nikom ništa ne duguješ a ako ostane viška to onda daš onome koji je u manjku, samo pohlepa je čudna boljka nas ljudi. Što više stvorimo još više želimo da uzmemo iako nam ne treba niti to zaslužujemo.

"In this world is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law. Is it like the hand of God hovering above? At least it is true that man has no control even over his own will."

Mambo, i ABCD...
To sto ti govoris ne porice ono sto sam ja rekla, jednostavno da... ti si u pravu
samo sto ti ne uvidjas da sam i ja u pravu, ali nema veze... mislim da se racionalno moze objasniti vrlo malo stvari
nasi racionalni alati koji su nam raspolaganju sada ovako u ovom svetu su jako bedni jer je svet visedimenzionalan i sve se desava odjednom
dok se objasnjavamo u samo jednom linearnom pravcu, koristimo iste reci koje nam znace razlicite stvari... pravo je cudo da se ista dogovorimo i jos ovako preko foruma :)

To sto ti govoris ne porice ono sto sam ja rekla, jednostavno da... ti si u pravu
samo sto ti ne uvidjas da sam i ja u pravu, ali nema veze... mislim da se racionalno moze objasniti vrlo malo stvari
nasi racionalni alati koji su nam raspolaganju sada ovako u ovom svetu su jako bedni jer je svet visedimenzionalan i sve se desava odjednom
dok se objasnjavamo u samo jednom linearnom pravcu, koristimo iste reci koje nam znace razlicite stvari... pravo je cudo da se ista dogovorimo i jos ovako preko foruma :)

Da ovo je vrlo vrlo tačno. U tome često leži problem nerazumijevanja, što posredno izaziva velike probleme.

Back