Духовни водич?

• Začetnik teme Začetnik teme milsu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Besmrtna,ostala si na dobu pre Isusa,kada je Jehova bio Gospod Bog,za tvoju informaciju on je sada sjedinjen sa Tvorcem,ali je Gospod Bog sada Isus Hrist,kao što će inkarbacija Tome Blizanca,posle kataklizme da bude Bog za biološki život.

Besmrtna,ostala si na dobu pre Isusa,kada je Jehova bio Gospod Bog,za tvoju informaciju on je sada sjedinjen sa Tvorcem,ali je Gospod Bog sada Isus Hrist,kao što će inkarbacija Tome Blizanca,posle kataklizme da bude Bog za biološki život.

izvini al to sto pises nema potporu nigde osim u masti tvojoj...

STVORITELJ je BOG JEHOVA
a BOZJI SIN JE ISUS HRIST
koji je sada KRALJ BOZJEG KRALJEVSTVA

tako je prema Bibliji .

Ogromna je razlika između mojih objašnjenja i to što ti govoriš.
Ne kažem ja da ti lažeš,ti veruješ u to što govoriš,jer su te tako oblikovali oni koji nisu znali istinu.
Gro onoga što ja pišem je lično moje,doživljeno i preživljeno.
A to što kažeš za bolest,već sam rekao ili će mi verovati ili će reći da sam lud treće ne postoji,sa tim sam ja raščistio,onog trenutka kada su probudili "spavača" u meni i kada su mi se izdešavale stvari koje su mi se desile,kao potvrda da sam ONAJ KOJI JESAM!

Nije mi samo jasno što govoriš da si voditelj na TV kad nisi.
Što ti to treba ??
Dobijaš na važnosti??

Emisija mi je zabranjena na mesec dana,žalio se neki Osman Balić koordinator dekade Roma,jer je u emisiji rečeno da će Niš da bude glavni grad Moravske,romske države.
Inače ja jesam imenom i prezimenom taj voditelj.z:lol:
Nađi najnoviji broj Tabloida pa pročitaj.

Emisija mi je zabranjena na mesec dana,žalio se neki Osman Balić koordinator dekade Roma,jer je u emisiji rečeno da će Niš da bude glavni grad Moravske,romske države.
Inače ja jesam imenom i prezimenom taj voditelj.z:lol:
Nađi najnoviji broj Tabloida pa pročitaj.

Mogu pročitati ali kakve veze to ima s tobom.
I ja sam Donald Trump uzmi novine pišu o meni našći ćeš me tamo.

To vuku iz prošlih života,i to kada shvate počeće da se kaju za sve grehe iz prošlih života i tako će izbristi negativan zapis,drugi način ne postoji.
Pa ne bi bilo pravde kada bi se Bog umešao???
Ni izabrani nisu privilegovani.
А, како онда Бог прашта?

Meni je zabranjeno da lažem,jer ja sam ovaj u mom avataru.
А ко је на аватару?

A to što kažeš za bolest,već sam rekao ili će mi verovati ili će reći da sam lud treće ne postoji,sa tim sam ja raščistio,onog trenutka kada su probudili "spavača" u meni i kada su mi se izdešavale stvari koje su mi se desile,kao potvrda da sam ONAJ KOJI JESAM!
Ко је пробудио спавача у теби?

Samo da ti kažem...kada sam razgovarao sa dr Milovanom Mićom Jovanović,on je rekao da je svojevremano mislio da je on mesija,on je mislio a ja JESAM ONAJ KOJI JESAM!
Tu je razlika i igra reči koja sadrži istinu.
Хе хе, сад је све јасно.

Samo da ti kažem...kada sam razgovarao sa dr Milovanom Mićom Jovanović,on je rekao da je svojevremano mislio da je on mesija,on je mislio a ja JESAM ONAJ KOJI JESAM!
Tu je razlika i igra reči koja sadrži istinu.

Pa šta i ja sam onaj koji jesam, a i svi ovi na forumu. Jedino se neki predstavljaju onim koji nisu, ali to je već njihov problem. z:poz:

Pa šta i ja sam onaj koji jesam, a i svi ovi na forumu. Jedino se neki predstavljaju onim koji nisu, ali to je već njihov problem. z:poz:

Ti si onaj koji čuva piramide???
To je po Hiramu i Kabali???
Ne budi smešanz:lol:.,jer ipak imaš pameti,ti si prvi rekao šta znači:Ja sam onaj koji jesam,ostali nisu razumeli poruku,i pitanje je zašto nisu?
O tome treba oni da razmišljaju.z:poz::sneskoz:

Back