drbob
Iskusan
- Poruka
- 6.294
Autor teme je citirao delove iz knjige Miće Jovanovića,a Mića se bavi Kabalom.
Citirao je delove sa Objave.com,a tamo ima toliko toga smešnog do suza,sa tim što su ljudi mnogo tolerantniji,i svaka im čast za to.
Da se vrati Mići,koji je imao 67 reinkarnacija i čiji je vodič Ahton Re.
U razgovoru sa njim rekao sam mu da uradimo moju regresiju i da će onda da napiše svoje životno delo jedino pravo i istinito.
Moj prijatelj Mića je svojevremeno mislio da je ON taj,on je mislio,a ja sam mu odmah rekao da nije,jer on je mislio,a čovek koji je razgovarao sa njim zna da je ON taj.
Jedini vodič kroz moj život je sam Gospod Bog Isus Hrist.
Ne postoje duhovi ,anđeli,đavoli i ostali andromoljci.
Čovek koji podiže svoju svest može da stupi u kontakt sa Gospodom Bogom.
Ko ima oči videće,ko ima uši čuće.
Uzdizanjem svesti,pokajanjem i činjenjem moralnog dobra,čovek počinje da vidi i da čuje.
Citirao je delove sa Objave.com,a tamo ima toliko toga smešnog do suza,sa tim što su ljudi mnogo tolerantniji,i svaka im čast za to.
Da se vrati Mići,koji je imao 67 reinkarnacija i čiji je vodič Ahton Re.
U razgovoru sa njim rekao sam mu da uradimo moju regresiju i da će onda da napiše svoje životno delo jedino pravo i istinito.
Moj prijatelj Mića je svojevremeno mislio da je ON taj,on je mislio,a ja sam mu odmah rekao da nije,jer on je mislio,a čovek koji je razgovarao sa njim zna da je ON taj.
Jedini vodič kroz moj život je sam Gospod Bog Isus Hrist.
Ne postoje duhovi ,anđeli,đavoli i ostali andromoljci.
Čovek koji podiže svoju svest može da stupi u kontakt sa Gospodom Bogom.
Ko ima oči videće,ko ima uši čuće.
Uzdizanjem svesti,pokajanjem i činjenjem moralnog dobra,čovek počinje da vidi i da čuje.