Duhovni velikani o Nedelji - danu Gospodnjem

Они који глуме православне пастире, а проповедају неправославна учења.
Чекај мало. Рекао си да је неко неискрен. Сад си отишао у потпуно другу тему
Или буди то за шта се издајеш или не говори да си православан.
Ко и шта? Наведи пример.

Какав си ти верник ако ниси прозорљиви?!
Значи до сада смо закључили - неко је нешто рекао (сигурно је рекао), а неко други га подржава ? Занимљиво али за сада не значи ништа.
Аргументи су ти занимљиви али доказа немаш.
Значи танко.

Значи до сада смо закључили - неко је нешто рекао (сигурно је рекао), а неко други га подржава ? Занимљиво али за сада не значи ништа.
Аргументи су ти јаки али доказа немаш.
Нећу да развијамо ту тему да не бих увредио твоје идоле, па тако и тебе.

Постоји. Постоји. Пелагијанци и мртводишници који глуме владике, све ти знаш; али ћутиш. И за то ће те Бог питати. Ја бар не ћутим.
Да постоји, ти би одавно то написао.
Претиш празном пушком.
И ја и ти знамо да то не постоји.
У супротном, ти ниси познат као стидљив по питању изношења доказа.
Значи - не постоји.
Измислио си.

Да постоји, ти би одавно то написао.
Претиш празном пушком.
И ја и ти знамо да то не постоји.
У супротном, ти ниси познат као стидљив по питању изношења доказа.
Значи - не постоји.
Измислио си.
Имаш јеретичку васкршњу посланицу па читај.

Маки се преселио на други форум и тамо пише трактате.
Nije se Maki preselio tamo. Maki je na tom forumu od samih početaka. Ako niste znali, Makija sam našao na forumu za hrvanje kako raspravlja sa jednim likom o božanstvu. I onda sam ga ja pozvao na svoj forum gdje je pisao dosta. Isto sam zvao i robiveka, ali robivek se jednom naljutio i nije htio pisati na forumu...Maki je volio s njim raspravljati, i ja sam mu dao link ovog foruma religija, gdje ostavio dubok trag, gdje napisao hiljade postova. Voljeli ga i ne, on je dobar pravoslavni apologeta. Dobro, možda je došao zbog robiveka, ali je vidio da ovdje ima isto forumaša kršćana koji vole pisati o različitim temama.

Nije se Maki preselio tamo. Maki je na tom forumu od samih početaka. Ako niste znali, Makija sam našao na forumu za hrvanje kako raspravlja sa jednim likom o božanstvu. I onda sam ga ja pozvao na svoj forum gdje je pisao dosta. Isto sam zvao i robiveka, ali robivek se jednom naljutio i nije htio pisati na forumu...Maki je volio s njim raspravljati, i ja sam mu dao link ovog foruma religija, gdje ostavio dubok trag, gdje napisao hiljade postova. Voljeli ga i ne, on je dobar pravoslavni apologeta. Dobro, možda je došao zbog robiveka, ali je vidio da ovdje ima isto forumaša kršćana koji vole pisati o različitim temama.
Маки православни апологета :hahaha:
Маки је попут папагаја научио садржаје са Светосавље.орг и понавља једно те исто. Нема ништа оригинално ни истраживачко код њега. Овај је рекао ово, онај оно... Уопште не мисли својом главом.

Маки православни апологета :hahaha:
Маки је попут папагаја научио садржаје са Светосавље.орг и понавља једно те исто. Нема ништа оригинално ни истраживачко код њега. Овај је рекао ово, онај оно... Уопште не мисли својом главом.
Znači i ti si šurovao u zavjeri. Nisi valjda ljubomoran toliko na njegovo znanje. Iako sam sektaš, cijenim njegov napor i znanje kojeg ima sigurno više nego ti.

Znači i ti si šurovao u zavjeri. Nisi valjda ljubomoran toliko na njegovo znanje. Iako sam sektaš, cijenim njegov napor i znanje kojeg ima sigurno više nego ti.
Каквој завери? Нема он никакво знање. Само преписује. И још је неискрен и склон подметањима, брисањима и преправљањима. Побегао је одавде посрамљен.

Back