Duhovni velikani o Nedelji - danu Gospodnjem

Имаш јеретичку васкршњу посланицу па читај.
И ја и ти знамо да ту нема јереси. Кога ти лажеш то већ не би знао рећи

U SPC se propoveda da duša nije besmrtna, da će duše grešnika da budu uništene.
Не знам где си ово прочитао. Неко те слагао.
И то те слагао баш добро.

Не знам где си ово прочитао. Неко те слагао.
И то те слагао баш добро.
Zato sam i ja napisao post da pozdravljam što patrijarh, episkopi vjeruju u tu divnu istinu, nadajući se da će mi dati dokaze, citate, tvrdnje dotičnih. Ni ja ne mogu to vjerovati da tako vjeruju....jer ako nema dokaza, onda i ja mogu reći da je Gedeon lažov ili?

Zato sam i ja napisao post da pozdravljam što patrijarh, episkopi vjeruju u tu divnu istinu, nadajući se da će mi dati dokaze, citate, tvrdnje dotičnih. Ni ja ne mogu to vjerovati da tako vjeruju....jer ako nema dokaza, onda i ja mogu reći da je Gedeon lažov ili?
Чекамо цитат - где се занично проповеда уништење душа и ко то проповеда.

Imaš preko 14000 postova, ko zna možda budeš moderator ovdje na religiji, pa ta vidimo kako ćeš ti moderirati. Inače kako se ovdje piše, ruga, ismijava trebalo bi većinu forumaša banirati, i zato nije lako biti moderator ovdje.
I ne samo to vec su ga neke ex kolege vredjale i omalovazavale u tolikoj meri da coveku prosto prekipelo...a bio je jedan od najboljih moda na ovom pdf-u kojeg sam video i to meni licno zaista smeta...
...i ne samo kao moda vec je izuzetno korektan i kao diskutant s kojim mi je uvek bilo cast i zadovoljstvo pricati i pored toga sto generalno imamo razlicita verska ubedjenja.

Daj mi link gdje mogu to pročitati....
Uglavnom je to obrisano, par puta sam i ja reagovao / prijavljivao s tim sto ti mogu samo reci da je to u najmanju ruku bilo neprimerno,nesmasni ali tendenciozno zajedljivi "udarci ispod pojasa"...
Mozda nije bilo klasicnih vulgarizmi i tipicnog ulicnog vredjanja ali ako je meni kao posmatraca sve to zasmetalo mogu samo pretpostaviti kako je njemu bilo.

Uglavnom je to obrisano, par puta sam i ja reagovao / prijavljivao s tim sto ti mogu samo reci da je to u najmanju ruku bilo neprimerno,nesmasni ali tendenciozno zajedljivi "udarci ispod pojasa"...
Mozda nije bilo klasicnih vulgarizmi i tipicnog ulicnog vredjanja ali ako je meni kao posmatraca sve to zasmetalo mogu samo pretpostaviti kako je njemu bilo.
Možeš nabrojati sve te ex kolege koje su ga vrijeđali da svi znaju?

Само преписује. И још је неискрен и склон подметањима, брисањима и преправљањима.
Hmmm,imam neki utisak da ti je stao na zulj samo zbog toga sto je hteo raditi svoj posao...nego,ako si i ti jedan od onih koji znaju i mogu bolje hajde uskoci za moderatora na ovom pdf-u pa da vidimo kako se to zaista radi.
Побегао је одавде посрамљен.
Ne,Maki ovde nije uradio nit napisao nista lose cega se treba sramiti,ima si covek svoja ubedjenja za koje daje dokaze S KOJIMA RASPOLAZE i to je to...
...to sto se desavalo da deo toga bude demantovano REALNIM PROTIVDOKAZIMA iz Pisma nije i ne moze nikako biti moralan problem doticnog vec se radi o inferiornosti doktrine koju zastupa ALI JE TO NESTO SASVIM DRUGO.

Imaš preko 14000 postova, ko zna možda budeš moderator ovdje na religiji, pa ta vidimo kako ćeš ti moderirati. Inače kako se ovdje piše, ruga, ismijava trebalo bi većinu forumaša banirati, i zato nije lako biti moderator ovdje.
Neću ja biti moderator. Komentarisaću ovde još jedno kraće vreme. A i smanjio sam već sad pisanje jer ovaj način komunikacije (forumi) odumire. Tako da polako tastaturu o klin.

I ne samo to vec su ga neke ex kolege vredjale i omalovazavale u tolikoj meri da coveku prosto prekipelo...a bio je jedan od najboljih moda na ovom pdf-u kojeg sam video i to meni licno zaista smeta...
...i ne samo kao moda vec je izuzetno korektan i kao diskutant s kojim mi je uvek bilo cast i zadovoljstvo pricati i pored toga sto generalno imamo razlicita verska ubedjenja.
Najveci la.. zov kojeg sam ikada vidio na internetu a licenerje mu nena granica.
Upriosstio je forum.

to su oni dođoši sa onog sektaškog foruma. teške lažovčine.
sad ga ebe što mu se politički lider naljutio na studente pa popustila koncetracija.
Ovaj?

47359EE0-7C8B-478B-ACA1-5AFD708D5E41.png

Back