Mudri logičar
Ističe se
- Poruka
- 2.969
A gde pise da ne moze?
Meni je stvarno zao da ti ne verujes Svetom pismu da je mojsije video duhovno bice, vec verujes kuli da nije???
ZASTO BOG MUDRI LOGICARU SAKRIVA OCI MOJSIJU KADA PROLAZI PORED NJEGA AKO JE NE VIDLJIV?
STA CE NAM TVOJA MUDROST NA TO RECI???
2.Mo 33:22 I kad stane prolaziti slava moja, metnuću te u raselinu kamenu, i zakloniću te rukom svojom dok ne prodjem.
2.Mo 33:23 Potom ću dignuti ruku svoju, i videćeš me s ledja, a lice se moje ne može videti.
MENI JE ZASITA ZAO DA SVEODCI MISLE DA JE BOG OVDE SLAGAO MOJSIJA???
MENI JE ZSISTA ZAO DA SVEDOCI NE VERUJU KAO APSOTOLI DA SE DUHOVNO BICE MOZE VIDETI:
Lk 24:37 A oni se uplašiše, i poplašeni budući, mišljahu da vide duha.
Off 16:13 I videh iz usta aždahinih, i iz usta zverinih, i iz usta lažnog proroka, gde izidjoše tri nečista duha, kao žabe.
Ovde u zadnjim stihovima nije rec o materijalizovanim bicima vec o duhovima...
Ovi stihovi koje si postavio govore o prolasku anđela koji je zastupao Jehovu, i na taj način je Mojsije vidio Jehovinu slavu.
Ivan 1:18 - Nijedan čovjek nikada nije vidio Boga...
I kad usporediš recimo ovaj biblijski stih, vidiš da Mojsije NIJE DIREKTNO vidio Jehovu, nego anđela koji je bio Božji posrednik.
Naprimjer, kada neki predsjednik države pošalje svoga glasnogovornika da u njegovo ime prića, to onda znači da su te izjave ustvari predsjednikove.
I na taj način gramatička konstrukcija može biti postavljena da ustvari predsjednik govori, a ustvari obraća se preko glasnogovornika.