gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
race=раса lol to ti je noun u engleskom ima par znachenja i taaako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

race=раса lol to ti je noun u engleskom ima par znachenja i taaako![]()

Inace, ovo ofkors je cisti srpski![]()
E stvarno, jel ima neki zanimljiv forum negdje? da je zabavan, navodi na razmisljanje, da ima dosta smijeha i vijuga?
Da ima ne bih bio pitao tj da znam da ima..

Samo sam ti citirala post da onaj ko odgovori meni moze i tebi (ili obrnuto)
A sto te nema tamo na "vjeri"?
Nije mi baš interesantno uvjek isto jehinac jedno djavolak mantra na to i njih dva tako mjesecima u krug.
Bez ikakva smisla.
kako si strucno opisao taj dubl

Sta on prica, bedotija jedna uboga, da su svedocenju njegovom dela njegova (valjda je mislio na Jahveha) zla. On, kao bajagi, je susta suprotnost od boga, pa njega mogu svi da mrze, a on ce njih damo da voli i da ih leci od zla. Iskreno, ovaj stih je bez veze, kao i moj odgovor na tu uvrnutu mudrost.Isus: "Не може свет мрзети на вас: а на мене мрзи, јер ја сведочим за њ да су дела његова зла".
Извини што ти не умирих савјест.Sta on prica, bedotija jedna uboga, da su svedocenju njegovom dela njegova (valjda je mislio na Jahveha) zla. On, kao bajagi, je susta suprotnost od boga, pa njega mogu svi da mrze, a on ce njih damo da voli i da ih leci od zla. Iskreno, ovaj stih je bez veze, kao i moj odgovor na tu uvrnutu mudrost.
Sve je više i više ateista to je dobar znak ..
Добар знак да све дубље тоне човјечанство.
1. Mojsijeva 3:15 - I ja ću zametnuti neprijateljstvo između tebe i žene, i između potomstva tvojega i potomstva njezina. On će ti zdrobiti glavu, a ti ćeš mu raniti petu.”
U svom pismu kršćanima u Efezu apostol Pavao je rekao da Bog ima ’vječni naum‘. To ne znači da je Bog do u detalje unaprijed isplanirao sve što namjerava učiniti, već da je odlučio ostvariti svoju prvobitnu zamisao u vezi s ljudima i Zemljom, koja je zapisana u 1. Mojsijevoj 1:28. Obećanje iz 1. Mojsijeve 3:15 pokazuje da je Jehova odmah nakon što su Adam i Eva sagriješili odlučio da će njegova simbolična žena roditi sjeme, odnosno sina. Jehova je također predvidio ishod neprijateljstva između njegove žene i Sotone te između njihovih protivničkih sjemena. Iako je Jehova dozvolio da Sjeme Božje žene bude ranjeno u petu, ono će, u vrijeme koje je on odredio, zdrobiti glavu zmije, Sotone Ðavla. U međuvremenu Jehova je svoj naum postepeno ispunjavao tako što je izabirao ljude koji su bili Isusovi preci dok se na koncu on nije pojavio kao obećani Mesija.
1. Tko je ˝ ZMIJA˝ ?
2. Tko je ˝ ŽENA˝ ?
3. Tko sačinjava ˝ POTOMSTVO ZMIJE ˝ ?
4. Tko sačinjava ˝ POTOMSTVO ŽENE ˝ ?
5. Po čemu znamo kojoj ˝ GRUPI ˝ pripadamo ?
Luka 11:23 -Tko nije na mojoj strani, protiv mene je...( kaže Isus )

1. Zmija je Djavo
2. Zena je Bozija Crkva ili Skupstina ..na Nebu ili Zemlji
3. To su oni koji se klanjaju Djavolu svesno ili ne i obozavaju ga ili podupiru njegova dela i vlast koja mu je data = Bezboznici i Zli ljudi
4. To su oni koji se Boje boga i Isusovi sledbenici ...koju drze Boziju Rec
5. Po tome kome sluzite i kog obozavate Boga ili Djavola i kakva dela cinite, Dobra ili Losa ..etc.![]()
Ko nije na strani Boga i protivi se njemu i njegovom dolasku ili pravom da vlada ljudima ..on mu je neprijatelj isto kao i Djavo![]()
Tko je ˝ ŽENA ˝ iz 1. Mojsijeve 3:15 ?
Otkrivenje 12:1,2 - I pokazao se velik znak na nebu — žena zaodjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi kruna od dvanaest zvijezda. Bila je trudna i vikala je u trudovima i porođajnim mukama.
Ivan je prvi put vidio ženu na nebu. Naravno, to nije bila stvarna žena. Naprotiv, ona je bila znak, odnosno simbol.
Što je predstavljala ?
U nadahnutim su proročanstvima žene ponekad predstavljale organizacije “udate” za istaknute osobe. U hebrejskim knjigama Biblije o izraelskom se narodu govori kao o ženi Jehove Boga. U grčkim se knjigama Biblije o skupštini pomazanih kršćana govori kao o Kristovoj nevjesti. Žena koju je Ivan vidio također je bila udata i trebala je roditi.
Tko je bio njezin muž ?
Pa, kad je rodila, njeno je dijete “bilo odneseno k Bogu i prijestolju njegovu”. Jehova je time potvrdio da je dijete njegovo. Dakle, žena koju je Ivan vidio sigurno je Jehovina simbolična žena.
Otprilike osam stotina godina prije toga Jehova se obratio toj simboličnoj ženi, govoreći: “Svi će sinovi tvoji biti poučeni od Jehove”. Isus je citirao to proročanstvo te je dao do znanja da su ti sinovi zapravo njegovi vjerni sljedbenici, koji su kasnije sačinjavali skupštinu pomazanih kršćana. Dakle, članovi te skupštine, o kojima se govori kao o Božjim sinovima, također su djeca Božje simbolične žene. Apostol Pavao dodao je zaključnu informaciju, rekavši: “Gornji je Jeruzalem slobodan — on je naša majka”. Dakle, “žena” koju je Ivan vidio ustvari je ‘gornji Jeruzalem’.
No što je zapravo gornji Jeruzalem ?
Budući da je Pavao taj grad opisao kao ‘gornji’, a i Ivan je ženu koja je predočavala taj grad vidio na nebu, očito se ne radi o zemaljskom gradu. Osim toga, taj grad ne smijemo miješati s ‘Novim Jeruzalemom’, koji predstavlja Kristovu nevjestu, a ne Jehovinu ženu. Zapazi da je žena imala krunu od dvanaest zvijezda. Broj dvanaest povezan je s potpunošću organizacijskog uređenja. Stoga možemo zaključiti da tih dvanaest zvijezda ukazuje na to da žena predočava organizaciju uspostavljenu na nebu, kao što je drevni Jeruzalem predočavao onu na Zemlji. Gornji Jeruzalem je Jehovina sveopća organizacija duhovnih stvorenja koja je Jehovi poput supruge u tom smislu što mu služi i daje potomstvo. Ivan je vidio da je žena zaodjevena suncem i da joj je mjesec pod nogama. Kad tome pridodamo i da je imala krunu od zvijezda, možemo reći da ju je u potpunosti okruživala nebeska svjetlost. Božja milost obasjavala ju je danju i noću. Ona doista prikladno simbolizira Jehovinu veličanstvenu nebesku organizaciju.

Sina kojeg je rodila Simbolicna Zena je Isus Hrist tj. kad je bio izabran da primi ono sto mu je po prorocansvu ranije obacavano![]()
A to sto se poradja i Vice je ustvari ..zato sto je vreme doslo da se to desi i nije se moglo odgoditi vise
Kao sto i trudnica mora roditi ..tako se i taj cin morao desiti ...na to se misli![]()
јел та симболична жена Богородица?

Nije
To nije prava zena ..nego duhovno simbolicno oznacava organizaciju nebesku koja izabira Isusa za Kralja nad Carstvom Nebeskim u kojem treba da vlada dok zemlju ne pretvori u raj = 1000god
Toliko mu je dato od Boga ..zatim Bog preuzima sve![]()
U Otkrivenju je sve predstavljeno simbolicki vecinom ...i treba se desifrovati sa Starim i ovim Zavetom![]()
Nema na cemu, zalosno je da nemas bolje objasnjenje zasto odbacujes dobronamerne i valjane savete. Ocito je da ne spoznajes realan zivot. Da li ti, navodno Mudri logicaru, zivis samo od vazduha i vode, a spavas na otvorenom gde se slucajno nadjes. Naravno da ne. Tebi i te kako trebaju pare, pa i slalva, zakljucujem na osnovu tvog ucesca na ovom PDF, a sto se tice kratkotrajnih uzitaka, toga se niko nije odrekao, pa ni sam bog kada je odabrao nevinu devojku Mariju da joj napravi dete. I to vanbracno.Hvala na savjetu, no što je to realni život, trčanje za parama, slavom, kratkotrajnim užitcima, ili ?
A ko nema duhovnu potrebu? Zar je tebi potreban Isud da ti kaze da covek ima potre bu za duhovnim zivotom. Zar ti be Isusa i Biblije ne umes da razmisljas i sam da odgovaras?Mudri logičar:Vidiš, Isus je rekao da su sretni oni koji imaju duhovnu potrebu, a ne bogati, moćni ili materjalistički nastrojeni. I sam doktor će ti reći da je prava sreća kada osoba ima duševni mir.
Cuj, ovim nisi nista pametno rekao. Znaj, Bibliju, tzv. boziju rec, su menjali, ispravljali, brisali i dopisivali punih sest vekova. Bog nikoga nije ni pokusao da spreci u tome. No, i pored toga nista u njoj nema pametnog osim za one koji ne citaju druge knjige osim Biblije. Pocni jednom da logicno razmisljas svojom glavom, a ne biblijskim sarenim lazama.Što misliš da bi Bog dopustio da ljudi iskrive njegovu objavu ? Kakav bi onda On bio kada bi to dopustio, sigurno ne Svemoguć. To je isto kao kada bi čovijek, koji može zaštiti pismo za svoga sina, dopustio da ga izmjene na njegovu štetu. Inače, u Bibliji stoje savjeti i načela koji imaju svoju vrijednost, kako za onda tako i za sada, pa još i više za današnje vrijeme.