Duhovite situacije sa vasim parnerom/ partnerkom...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...hvala što si bio iskren sa nama...znači-mali je...
a030.gif

...'el se ovo zove logika plavushe...??? :eek:
...sasvim sUm sam siguran, da znash, da moj auto nema srpske table...;)...a onaj shto je im'o ( nashu tablu ), imao je br. 33 ...

Njegov rođak me video golu kad sam iz spavaće sobe pralazila u kupatilo kroz hodnik, a on baš tad ušao na vrata. Nismo nikog očekivali, a on je toliko žurio da se skine da je ostavio otključana vrata :roll:

Mene je živu pojeo blam, plakala sam i bila neutešna ceo taj dan, koliko me bilo sramota. Mrzela sam ga iz dna duše i, da pogled ubija, spržila bih ga.

Od tad je prošlo mnogo i vremenom sam tome počela da se smejem zajedno s njim.

Situacije u kojima se razveselimo,nasmejemo nekome ili samom sebi su neophodne a ponekad i dovoljne da ulepšaju dan...
Svako je bar jednom bio u tome i verujem lepo se zabavio,a po tom pitanju evo sledeceg...
Pre neko vece pravim pizzu za cerku i muza mi...cerkina gotova jer je bila tanja i sa manje priloga,a muzevljeva nije jer ima vise kojecega a i deblja,zovem cerku i kazem gotova,dodji a moj muz dotrca brze bolje i kaze cerki,e da znas da je bolje biti dete nego muž...meni bilo smesno zacenila se od smeha,moj muz i dalje ne zna da je dete...al kao starije nema prioritet...

Kad se nadju dva ludaka..zasmejavamo jedno drugo on a daily basis

Sinoć, par minuta pre ponoći, gledam neki film, dođe matori u sobu i pita gde je Acika (ovo govance na mom avataru), ma otkud znam gde je, čujem je da laje. Izađemo u dvorište, čuje se da laje ali je ne vidimo. Na kraju shvatimo da laje od komšije iz dvorišta sa gornje strane bašte. Popela se na na astal na terasi, odatle skočila na komšijsku ogradu krenula prema gornjem komšiji, pronašla neku rupicu i upala u njegovu baštu. Matori doneo lotre, popeo se, otišao za njom i prebacio je u naše dvorište ali nije mogao da se vrati, pa sam ja morala da lotre prebacujem kod komšije, pa da se pentram uz ogradu i da na kraju njemu dobacim lotre u treće dvorište. Suma-sumarum, žurka je trajala do pola dva ujutro. Kad smo jutros ustali ja mu uz kafu servirala i Zvonka Bogdana - zbog tebe sam tarabe preskak'o - i to jedno 150 puta tokom dana. Došli sin i snajka na ručak, pa sin pita zašto samo ta pesma ide, a matori kaže: - ma setila se matora veštica da sam na današnji dan neke davne godine preskakao tarabu njene majke da bih je video - ;););)

Back