Duhovite situacije sa vasim parnerom/ partnerkom...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
Situacije u kojima se razveselimo,nasmejemo nekome ili samom sebi su neophodne a ponekad i dovoljne da ulepšaju dan...
Svako je bar jednom bio u tome i verujem lepo se zabavio,a po tom pitanju evo sledeceg...
Pre neko vece pravim pizzu za cerku i muza mi...cerkina gotova jer je bila tanja i sa manje priloga,a muzevljeva nije jer ima vise kojecega a i deblja,zovem cerku i kazem gotova,dodji a moj muz dotrca brze bolje i kaze cerki,e da znas da je bolje biti dete nego muž...meni bilo smesno zacenila se od smeha,moj muz i dalje ne zna da je dete...al kao starije nema prioritet...

Situacije u kojima se razveselimo,nasmejemo nekome ili samom sebi su neophodne a ponekad i dovoljne da ulepšaju dan...
Svako je bar jednom bio u tome i verujem lepo se zabavio,a po tom pitanju evo sledeceg...
Pre neko vece pravim pizzu za cerku i muza mi...cerkina gotova jer je bila tanja i sa manje priloga,a muzevljeva nije jer ima vise kojecega a i deblja,zovem cerku i kazem gotova,dodji a moj muz dotrca brze bolje i kaze cerki,e da znas da je bolje biti dete nego muž...meni bilo smesno zacenila se od smeha,moj muz i dalje ne zna da je dete...al kao starije nema prioritet...

Ja tebe ništa ne razumijem...:D

Smeh je jako vazan u vezi i/ili braku. Dok sam bila u vezi, bila je jedna jako simpaticna situacija, gde smo se nesto salili i ja sam u jednom momentu, u zargonu rekla jednu rec slenga, koja kod mene u Vojvodini postoji a u drugim krajevima ima isto znacenje ali se drugacije kaze. On se naprosto odusevio tom recju, ta rec posinje na slovo M, necu reci koja je, iako joj odmah nije znao znacenje, dok nisam objasnila sta znaci. Kasnije smo se po nekoliko puta na dan smejali znacenju te reci, a i dan danas kada upotreim tu rec, setim se njegovog smeha. Tamo gde ja zivim, ima puno duhovoitih reci, koje ne znaju mnogi ljudi, jer se koriste samo U Vojvodini i kao sleng, pa smo se uvek saalili da cu mu nabaviti svescicu da zapisuje te reci. :kiss:

Vracajuci se iz jedne Italijanske piljarnice (dogadjaj je u Nemackoj) sa mojom gospom, noseci platnenu torbu sa dve velike lubinece, zaustavlja me starija gospodja (domorodac:mrgreen:) sa pitanjem: Izvinite, sta nosite to u torbi?
Lubenicu Gospodjo:D, malo zbunjena Gospodja, kaze: jesu to one sto imaju ukus...krastavca.
Da, odgovorih ja sa osmehom.
Od tada, kada idemo kupiti lubenice umiremo od smeha, idemo kupiti" veliki krastavac". :hahaha:

moj muz je poznat kao provokator i saljivdzija i sa njim je svaki dan neko prepucavanje 1 na 1

elem, meni je bilo ovo smesno do bola
nas drugar ima sivu Fiat bravu i mi dosli do menjacnice tog drugara i isred stoji parkiran auto (siva Fiat brava)
mm poceo da pipka kola, da kao grebe kljucem, da pomera retrovizor , da ga kao sutka itd. a drugar stoji ispred menjacnice i gleda (mm ga kao zeza za kola)

samo u jednom trenutku drugar kaze - nije moj auto

znaci, umrla sam, jer se nasao neko da dosoli nasem Peri kojotu supergeniju :lol:

ako me je iko razumeo

...dolazim malopre , mm stoji sa komšijom ispred garaže i ja , kao iz topa:Koja slova si dobio??! (otišao po nove tablice za auto... e, sad , mora da pojasnim:ja stalno gunđam što su ovi debili u policiji spojili sva slova - i ćirilična i latinična, i ježim se od kombinacija:ŽĆ, ČĆ, WC, QW, ČŽ...etc..etc...Njemu je kao sve jedno- može da mu se padne šta god, baš ga briga. I ide već mesecima zezanje da će se do decembra kad je registracija mog auta, sve "normalne "kombinacije slova izređati i meni će baš ostati ono protiv čega gunđam...) a da će se njemu, pošto mu je sve jedno, pasti neka ok kombinacija slova...
Elem, pitam:Koja slova si dobio??! A on , mrtav ladan, pred komšijom (mlađi momak) kaže: Hebi ga ženo, ja ih zajebah kao i tebe pre mnogo godina... I kezi se...Meni nije jasno na šta misli (više puta u životu me je zaHebao :lol: na sitno, naravno!)... On podiže vrata od garaže a tamo stoji :...025UD...
"Merili, su, merili, i izmerili isto kao i ti pre mnogo godina!"

DakleM, stvarno i njih zaHebao....
c043.gif

...dolazim malopre , mm stoji sa komšijom ispred garaže i ja , kao iz topa:Koja slova si dobio??! (otišao po nove tablice za auto... e, sad , mora da pojasnim:ja stalno gunđam što su ovi debili u policiji spojili sva slova - i ćirilična i latinična, i ježim se od kombinacija:ŽĆ, ČĆ, WC, QW, ČŽ...etc..etc...Njemu je kao sve jedno- može da mu se padne šta god, baš ga briga. I ide već mesecima zezanje da će se do decembra kad je registracija mog auta, sve "normalne "kombinacije slova izređati i meni će baš ostati ono protiv čega gunđam...) a da će se njemu, pošto mu je sve jedno, pasti neka ok kombinacija slova...
Elem, pitam:Koja slova si dobio??! A on , mrtav ladan, pred komšijom (mlađi momak) kaže: Hebi ga ženo, ja ih zajebah kao i tebe pre mnogo godina... I kezi se...Meni nije jasno na šta misli (više puta u životu me je zaHebao :lol: na sitno, naravno!)... On podiže vrata od garaže a tamo stoji :...025UD...

c043.gif

:hahaha: imas...pravog muza:D

Asociras me na jednu anegdotu sa bivsom gospom.

Razgovara sa jednom njenom koleginicom i tako, moja malenkost dodje isto na tablet. Kaze joj moja gospa (bivsa), moj Pasivni je cesto ranije bio u Italiji poslovno a u zadnje vreme je vise u Francuskoj.
Znaci, zna i Francuski, odusevljeno ce njena koleginica.
Da, da, zna, samo sa izgovorom ima problema:eek: odgovori joj ona u...mom prisustvu:eek:
Dugo nam je Francuski...bio tema za nasmejati se:D

moj muz je poznat kao provokator i saljivdzija i sa njim je svaki dan neko prepucavanje 1 na 1

nas drugar ima sivu Fiat bravu i mi dosli do menjacnice tog drugara i isred stoji parkiran auto (siva Fiat brava)
mm poceo da pipka kola, da kao grebe kljucem, da pomera retrovizor , da ga kao sutka itd. a drugar stoji ispred menjacnice i gleda (mm ga kao zeza za kola)

samo u jednom trenutku drugar kaze -nije moj auto

znaci, umrla sam, jer se nasao neko da dosoli nasem Peri kojotu supergeniju :lol:

ako me je iko razumeo

Dobro :zcepanje:

i moram se nadovezati sa svojom smešnom situacijom,čak i bez partnera(spam :rumenko:) ,ali sa mojim autom.

Izlazim na parking i pravo ka svom novom autu.Izgreban malko,oštećen, tamo,vamo....ja se snebivam,sagnula se, gledam,pipkam,brišem i premeravam štetu.Pomirim se sa sudbinom i hoću da uđem i onda shvatim da nije moj!!

Meni su boje najvažnije :zcepanje:

Poslednja izmena:
I jos jedna od mm
Imamo mi prvu komsinicu koja je zena od jedno 50-ak godina, prilicno mrzovoljna i uvek izgleda neveselo

Izlazi mm iz tramvaja i vidi je kako prolazi a ona sva namrgodjena, ljuta, stustena ko sam djavo
I mm je sustize i kaze Super ti to stoji to tako (i slozi facu ko najgori namcor), mislim odlicno

Ona kao sta, a on opet pa to i slozi facu ko serijski ubica

A ona poce da se smeje - e komsija nisi normalan!

samo u jednom trenutku drugar kaze - nije moj auto

ako me je iko razumeo

Pa naravno da smo te razumeli, mm ima slične fore. Kad se vozimo kroz grad a u susret nam dolazi neki ženski vozač (a žene vozači su jelte loši vozači:mrgreen:) on ponekad ima običaj da napravi pokret rukama na volanu kao da naglo skreće ulevo. Ne jednom se desilo da se žene uspaniče, stvarno izgleda kao da će da se zakuca u njihov auto. Jednom nas je snajka vozila u Suboticu i na sred puta pri brzini od nekih 90km/h napravi isto takav pokret (muž je nagovorio;)) moj matori počeo da galami i da se preznojava:hahaha: posle nije sa njom govorio sve do povratka kući

Ovo je sala na moj racun od pre neki dan

Kako sam xy puta pricala kako sam se fenomenalno provela na proslavi godisnjce moje firme u Nisu, sa sve Bobanom Zdravkovicem, i kako mi se ide na neku svadbu, moj dragi muz meni kaze:

Dobro je zeno, oladi malo, inace cu da dam oglas:

"Pozajmljujem zenu za sve vste proslava, cena pristupacna. Garantujem - najveseliji gost"

Mislim, ova tema se pretvorila u pricu o mm, ali sta da radim kad on svaki dan seje neke fore.

Juce se ja tusiram, i on ugasi svetlo u kupatilu.
Ja vicem - Upali mi svetlo! Upali mi svetlo!
A on poce da se dere kao mahnit - Aaaaaaa, neko vice iz kupatila, neko vice iz kupatila! :lol:

A sinoc nam dosli gosti i dok pricamo salta mm kanale i pusti Pink, bile one Zvezde granda.
Neka od onih takmicarki je ispala i place devojka ko kisa.

Tek ce mm - Ma sta place, heh, pa nije to nista, ispado sam ja iz kolica kad sam bio mali, pa mi nista ne fali!

Posto su nam juce bili onaj drug Romeo sa verenicom, i posto su pred nama iskazivali neznosti pa im bilo glupo pa prekinuli, a nama smesno, mm kaze - A sto ste stali?

I tako.... :lol:

c043.gif

...ako sam dobro sFatiJo, TM je "zveknuo" i nekog pandura...??? :eek::eek::eek:

Back