Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Sve crkve su danas pod kontrolom, bilo da se radi o protestanskim ili bilo kojim drugim. Ekumenizam se uvukao u crkve, Papa želi da kontroliše ceo svet...i sve to ide postepeno.Slazem se, ali oper kada govorimo o denominacijama moramo uzeti u obzir da sva crkva kao mesto okupljanja, kao zajednica ima reazlike izmedju sebe iako su pod istim imenom, i zavisi od propovedaca samog. U Crkvu u koju ja idem je sve u skladu sa Biblijom.
naravno da smo mi hram Boziji i da svakio za sebe mora da steken cisto srce(da ga Bog ocisti) kako bi uselio Duha svoga u to srce...
Vecina tih kao sto su ovi u videu su pod uticajem sotone izmanipulisani, ali kao sto je Mona* vec rekla na osobi se vidi da li ima ili ne Duha Svetoga, a ja poznajem nekolicinu ludi u crkvi koji imaju, i vidi im se, i po delima njihovim.
Kada govore ''izmisljenim'' jezikom onda se pravdaju kako je to andjeoski jezik, a sami znaju da nije...
Moja tetka govori hebrejski...(u jezicima) ali ne u crkvi jer nema ko da tumaci. opet video sam na nekom snimku na youtue kako u jednoj crkvi govore 10oro u jezicima, pa se pitam da li oni nisu procitali da ne govori vise od 3!?
Ne sumnjam u tvoje dobre namere i život po Svetom Pismu, ali sumnjam u one koji stoje iza tvoje crkve.
Da li je tvoja tetka učila Hebrejski, ili se jednog dana probudila znajući taj jezik? I na šta misliš kada kažeš "u jezicima"?
Mislim da bi se trebao skloniti od svega toga, jer meni to miriše na okultizam.