Dugokosi il kratko osisani momci?

Ovo mi je prva tema koju pisem i puno sam se dvoumila kako da ju zapocnem.
Zanima me koji tip je vama privlacniji od ovih dvoje gore navedenih.
Kao i sta vas najvise privlaci kod jace polovine. :)

Ja volim dugokose, nema mi nista sladje od njih :D

svehedno
samo da imaju nesto ispod kose
mada mi je idealna seda kosa, barem pomalo
imam valjda neki trip, kompleks, sta li

svehedno
samo da imaju nesto ispod kose
mada mi je idealna seda kosa, barem pomalo
imam valjda neki trip, kompleks, sta li

Postoji na Tjubu neki klip, muskarac srednjih godina, sa Kavkaza, Cecen ili Osetinac, saslusava pohvatanu ukrajinsku bagru, i onako bas lici na tog nekog tvog idealnog dasu, proseda gusta tamna gosa i uredno podsisana brada, muzevne crte lica, ali ne grube, iako je besan ne deluje surovo, opaljen suncem kao i svi gorstaci, i naravno crne oci, kao da ga je Ljermontov zamislio.

Postoji na Tjubu neki klip, muskarac srednjih godina, sa Kavkaza, Cecen ili Osetinac, saslusava pohvatanu ukrajinsku bagru, i onako bas lici na tog nekog tvog idealnog dasu, proseda gusta tamna gosa i uredno podsisana brada, muzevne crte lica, ali ne grube, iako je besan ne deluje surovo, opaljen suncem kao i svi gorstaci, i naravno crne oci, kao da ga je Ljermontov zamislio.
sad moram da bacim gace u djubre, skroz su mi mokre od ovog opisa :aha:

Ovo mi je prva tema koju pisem i puno sam se dvoumila kako da ju zapocnem.
Zanima me koji tip je vama privlacniji od ovih dvoje gore navedenih.
Kao i sta vas najvise privlaci kod jace polovine. :)

Ja volim dugokose, nema mi nista sladje od njih :D
verovatno zato sto si devojka u crnom i volis momke sa dugom kosom :lol:

ono duga u praviom smislu te reci mi je gadno...ko te vase dark metal zvezde...ajde bre mi mase kosicom tu da se ceslja duze od mene :pop:

volim kratko ili nesto srednje duzine (samo ako mu stoji)

Izmenjah i dugo, sada predjoh na kratko, ne u glavu naravno. Mnogo lakse za odrzavanje, cesljanje, a i ne stoji mi toliko lose.

Srecom nisam isao drasticno nesto kao ovaj momak, ko ce odrzava toliku kosu.

before.png

after.png

sta mu bolje stoji to da nosi. niti svima stoji lepo kratko a ni dugacko. jedino da ne bude ko sto nas vole da nose skoro celava glava ko da je tek izasao iz zatvora jos kad to ukombinujes sa ogromnom dinarskom glavudzom, uglavnom ravnom na bar nekom delu, nije lep prizor za videti, e ti bi trebalo bar malo da se pokriju kosom a ne da se dice celavim glavama u kombinaciji sa potiljacnom kobasicom :neutral: izuzetno kratka kosa u sustini stoji jedino muskarcima sa veoma pravilnim oblikom glave i crtama lica, ostali bolje da zaborave na to ako im vec raste kosa tj nisu ocelavili. ako su ocelavili ko te pita sta ces da nosis, tu se oprasta.

sta mu bolje stoji to da nosi. niti svima stoji lepo kratko a ni dugacko. jedino da ne bude ko sto nas vole da nose skoro celava glava ko da je tek izasao iz zatvora jos kad to ukombinujes sa ogromnom dinarskom glavudzom, uglavnom ravnom na bar nekom delu, nije lep prizor za videti, e ti bi trebalo bar malo da se pokriju kosom a ne da se dice celavim glavama u kombinaciji sa potiljacnom kobasicom :neutral: izuzetno kratka kosa u sustini stoji jedino muskarcima sa veoma pravilnim oblikom glave i crtama lica, ostali bolje da zaborave na to ako im vec raste kosa tj nisu ocelavili. ako su ocelavili ko te pita sta ces da nosis, tu se oprasta.

Slazem se....kratka kosa je lepa kada imas lep oblik glave. Ako nemas, a imas kosu, ne bi trebalo da se sisas prekratko.

Back