- Poruka
- 49.496
Uostalom, zar nemaju dobrih primera medju tetkama i recimo bakama...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to nisi znala? Mnoge devojcice finansiraju svoje....izbore...ili ih kupuju?
Da, ovo mi lici na one likove nickove koji misle o parama u vezi....ali je jos bolje, "placanje drugovima"mnoge, koliki procenat ili ti se čini
ali ok ima toga ... tako da bar ostanu pare ako raskinupa će neki drugar da joj traži
Da, ovo mi lici na one likove nickove koji misle o parama u vezi....ali je jos bolje, "placanje drugovima"
uostalom, sta fali...zene su bas fini drugari....
Aham...mali je musko....ne pusta ono sto zeli....igranka do zore koju svakako gubis, a sama si je zapocela...Ljudi malo pre smo pricali i ja njemu htela reci da necu sa njim da zivim kod njega,on meni predlozi da zivimo u gradu pored,kaze da sam ja to i htela i da ce to zbog mene da uradi. Ali ja ni to ne zelim,ne zelim sa njim nista vise,muka mi je od svega,sad sam to shvatila. Bojim se,ne zelim nekoga ko nema vise poverenja u mene,ko ce me u kavezu drzati i samo proveravati. Ne zelim. Sta da uradim? A znam ako sad kazem ne da ce to biti ne za sva vremena... izgubicu ga.
Znaci ja sam kriva?Aham...mali je musko....ne pusta ono sto zeli....igranka do zore koju svakako gubis, a sama si je zapocela...
Taman posla, tvoje je da se igras, dok mozes....od njega zavisi koliko dugo ce te pustiti da budes devojcica...Znaci ja sam kriva?
Recimo da ne treba da tražiš mišljenje na ovom mestu.Znaci ja sam kriva?
Ne znam,mozda se i igram,mozda ne znam sta hocu vise... do prosle godine sam ga molila da zivimo zajedno u tom gradu,on nije hteo,e sad ja necu iz tog razloga sto mi ne veruje. A i,on sanja o necemu samo,otvara vec godinu dana neki kafic,nikako da otvori,uopste se ne bori. Ne mogu ja to,volim ga,ali umorna sam,ne mogu. Ne zelim nikakvu zabavu,zelim ozbiljnu vezu sa ozbiljnim ciljevima. On je isuvise neozbiljan i ne razume zivot. Dosadilo mi je da,ali njegovo zvanje mojih roditelja,prijatelja da pita gde sam,da proveri? Muka mi je.Taman posla, tvoje je da se igras, dok mozes....od njega zavisi koliko dugo ce te pustiti da budes devojcica...
znam neke cija zena je ostala devojcica do poznih godina...![]()
Ljudi malo pre smo pricali i ja njemu htela reci da necu sa njim da zivim kod njega,on meni predlozi da zivimo u gradu pored,kaze da sam ja to i htela i da ce to zbog mene da uradi. Ali ja ni to ne zelim,ne zelim sa njim nista vise,muka mi je od svega,sad sam to shvatila. Bojim se,ne zelim nekoga ko nema vise poverenja u mene,ko ce me u kavezu drzati i samo proveravati. Ne zelim. Sta da uradim? A znam ako sad kazem ne da ce to biti ne za sva vremena... izgubicu ga.
Mislim da si u pravu. Svega sam toga svesna i u pravu si. Davala sam ja njemu sansi koliko i on meni i svega toga. Ali ako mu do sad nisam pokazala da mi treba verovati,covece molim ga da ostane sa mnom,uradim sta hoce,blokiram sve koji njemu smetaju,ma nema sta ne uradim. Slikam se gde sam i saljem mu. I onda mi opet ne veruje. Placem,gusim se... on svaljuje krivicu za sve na mene. I za to sto pusi marihuanu kao zbog mene je poceo. A Jovana mu placala tu istu marihuanu kad se njemu cefne. Maaa... ima tu dosta stvari koje ne mogu izdrazi vise.Znaš li, možda, neki strani jezik? Osim Engleskog... I u kojoj meri?
Ovo zašto nećeš na selo je jasno - provokacije iz škole, koje si pomenula da si doživljavala, stvorile su kompleks niže vrednosti...
Govoriš o poverenju? Jasno ti je da se to gradi godinama, a gubi u sekundi? Ne može biti neko drugi kriv, ako ga ti dovedeš u situaciju da izgubi poverenje. Dakle, po tom pitanju si sama kriva. A pitanje poverenja otvara mnoga druga ne tako prijatna vrata.
Ne razumevanje života? Pa, da ti razumeš život, ne bi tražila pomoć od forumaša koji su ovde pretežno da se zezaju i čude čudom (Ja, na primer, nikad ne komentarišem u LjiS, ali ovo mi je bila ubitačna tema, nezrela i... Šta da kažem više)
Očekuješ da neko od 20 godina otvori kafić (verovatno neku ekskluzivu...?)... Smešno.
Imaš medicinsku školu? Verovatno srednju... Znaš koliko se srednja škola ceni u inostranstvu? U meri da može čovek da se zaposli kao šinter.
Mora da se radi na sebi nezavisno od toga sa kime je čovek u vezi, zajednici ili iz kakve je porodice i okoline potekao.
Težnja ka napredovanju i duhovnom uzdizanju je najvažnija dužnost.
Uslov tome nisu ni mesto gde živiš, ni sa kim, nego mentalna snaga koja tebi neostaje u mnogome.