Дуел Николић - Петровић

Упозорио бих Тому Николића да следећи пут буде пажљивији с Петровићем, јер, овај Тадићев заменик ће почети да скаче по студију а може и да истуче водитељку. Мислим, ово стварно није хумано. Неваљали Тома ...
c008.gif
c008.gif

sw-darthBEN:
Vidite ovako moji slatki radikalcici ,meni je to malo obrnuto delovalo Petrovic je obrisao pod sa ne obrazovanim Tomom ..

Као илустрацију тога да причаш глупости довољно је обратити пажњу на чињеницу да ти не знаш ни како се пише реч необразовани.

svetolik trpkovic:
Meni ce biti zao malih kradikalcica al cu se i dalje smejati jer nada umire poslednja.
УЖИВАЛА САМ У "НАЗОВИ" ДУЕЛУ! ДУБОКО ЗАВАЉЕНА У ФОТЕЉИ ОСЕЋАЛА САМ СЕ КАО НА ГЛАДИЈАТОРСКОЈ ПРЕДСТАВИ! Само је било питаље када ће гладијатор да зада завршни ударац и распори зцер са исколаченим очима. браво за Тому! Нема му равно у полемикама. Само би му могао на мегдан Никола Молошевић из најбољих дана.

paola:
УЖИВАЛА САМ У "НАЗОВИ" ДУЕЛУ! ДУБОКО ЗАВАЉЕНА У ФОТЕЉИ ОСЕЋАЛА САМ СЕ КАО НА ГЛАДИЈАТОРСКОЈ ПРЕДСТАВИ! Само је било питаље када ће гладијатор да зада завршни ударац и распори зцер са исколаченим очима. браво за Тому! Нема му равно у полемикама. Само би му могао на мегдан Никола Молошевић из најбољих дана.
Sta menjas nikove iz posta u post al nema veze ako je tebi lepo ... :-D kao sto sam vec rekao bolje bi ti bilo da si gledala skim se trtila Paris Hilton i gde ce pevati u Njemackoj Viki Miljkovic za novu godinu nego sto gledas Sabackog advokata-konduktera i Kragujevackog grobara kako tupe u nedogled ni ono sto sam preporucio nije nesto al od ovih kvazi cirkuzanata(bar da su smesni) je i to bolje .

svetolik trpkovic:
Sta menjas nikove iz posta u post al nema veze ako je tebi lepo ... :-D kao sto sam vec rekao bolje bi ti bilo da si gledala skim se trtila Paris Hilton i gde ce pevati u Njemackoj Viki Miljkovic za novu godinu nego sto gledas Sabackog advokata-konduktera i Kragujevackog grobara kako tupe u nedogled ni ono sto sam preporucio nije nesto al od ovih kvazi cirkuzanata(bar da su smesni) je i to bolje .
Ти ћеш да ми кажеш шта да гледам? Кажи ми шта гледаш и све си рекао о себи. Па шта тражиш овде на овом форуму са таквим "префињеним" укусом?

Back