Дуцијево упозорење српском народу - да ли је ико чуо за ово у Србији???

Крста

Poznat
Poruka
7.429
Скоро сам наишао на један видео клип на You Tube-у.
Дуци Симоновић, интелигентан и мудар као и увек, рекао је нешто суптински значајно за наш народ, поготово у овим временима.
Једна ствар је ту сумњива... Не памтим да је ИЈЕДАН медиј у Србији пренео информације о овом скупу на коме је он говорио.
Зашто се ово крило од српског народа?
Зашто смо остали ускраћени за овако важне информације и сазнања?
Уосталом, чујте и погледајте сами.

Veliki poznavalac dela naseg umetnika "Laze Lazarevica"

Robuješ predrasudama !
Grof tebi da kaže.....
Duci Simonović uvek je bio principijelan.
Uvek previše i uvek na svoju štetu.
Borio se ceo život za odbranu sopstvenih stavova.
Bilo je tu packi.....i ne samo packi.
Ko tu njegovu borbu nije shvatao,svrstavao ga je u sa umasišavše.....
--------------------------
Te godine,kada je izabran za najboljeg košarkaša Evrope,
javno se odrekao dresa reprezentacije.
Radi neslaganja sa upravom....!

Poslednja izmena:
Robuješ predrasudama !
Grof tebi da kaže.....
!!:ok:

Samo jos da dodam da je na SVETSKOM PRVENSTVU u Ljubljani 1970.g,kada smo prvi put postali svetski prvaci u kosarci bio izabran za NAJBOLJEG IGRACA !!!
Duci je jedan od NAJINTELIGENTNIJIH i NAJOBRAZOVANIJIH SRBA ,naseg doba ,i zato ga NEMA na REZIMSKIM MEDIJIMA !!!!:rtfm:

Robuješ predrasudama !
Grof tebi da kaže.....

duci je naravno u pravu, ali profi sport je toliko ušao u sve sfere društva i toliko postao dio naših života da ga je nemoguće eliminati.
meni je žao ducija što mu se sve obilo o glavu u smislu da je često bio bukvalno gladan i jedva je preživljavao, da je malo umjerenije obrazlagao svoje stavove možda bi i bolje prošao. sada je dobio nacionalnu penziju i rješio je taj egzistencijalni problem. što se tiče ostalog-svaka mu čast. žrtvovao se za svoju ideju, teorijski je uobličio i ona je sad neoboriva. mogu da ga samo lično dikvalifikuju ali niko nikada mu neće izaći na duel.

Скоро сам наишао на један видео клип на You Tube-у.
Дуци Симоновић, интелигентан и мудар као и увек, рекао је нешто суптински значајно за наш народ, поготово у овим временима.
Једна ствар је ту сумњива... Не памтим да је ИЈЕДАН медиј у Србији пренео информације о овом скупу на коме је он говорио.
Зашто се ово крило од српског народа?
Зашто смо остали ускраћени за овако важне информације и сазнања?
Уосталом, чујте и погледајте сами.

Vrlo poucno, osvescujuce je svako Ducijevo delovanje, javni govori u tv emisijama na raznim tribinama, knjige koje je napisao.
Al, na zalost opet je relativno mali broj ljudi, cak i medju onima kojima je dostupno, spreman da sve to stvarno i prihvati: i dalje se vecina odusevljava olimpijadom, prati beslovesno "vrhunski sport", podrzava glavnog proizvodjaca nesrece, svesno il nesvesno, na mnogo nacina, a taj glavni nas neprijatelj je kapitalizam, i njegovi vidovi ispoljavanja, neopimperijalizam, neokolonijalizam.

duci je naravno u pravu, ali profi sport je toliko ušao u sve sfere društva i toliko postao dio naših života da ga je nemoguće eliminati.
meni je žao ducija što mu se sve obilo o glavu u smislu da je često bio bukvalno gladan i jedva je preživljavao, da je malo umjerenije obrazlagao svoje stavove možda bi i bolje prošao. sada je dobio nacionalnu penziju i rješio je taj egzistencijalni problem. što se tiče ostalog-svaka mu čast. žrtvovao se za svoju ideju, teorijski je uobličio i ona je sad neoboriva. mogu da ga samo lično dikvalifikuju ali niko nikada mu neće izaći na duel.

Ko prihvata argumente,ne može se nositi sa Simonovićem !
Njegove tvrdnje su tačne,proverene i argumentovane.
Ko je protiv njega,tome i istina smeta !

Човек је напустио спор,т и то као врхунски спортиста, и већ четрдесетак кодина говори и пише овако.То јесте Дон Кихотовска борва,али истина је оно што ипак стиже до људи.Да ли ће је прихватати или не је друго питање.Он је рекао и говори и спасао душу.

Ko prihvata argumente,ne može se nositi sa Simonovićem !
Njegove tvrdnje su tačne,proverene i argumentovane.
Ko je protiv njega,tome i istina smeta !

Човек је напустио спор,т и то као врхунски спортиста, и већ четрдесетак кодина говори и пише овако.То јесте Дон Кихотовска борва,али истина је оно што ипак стиже до људи.Да ли ће је прихватати или не је друго питање.Он је рекао и говори и спасао душу.

Дуци се слуша у једном даху. Слушао сам га на СОС каналу пре много година.
Sve tacno. Al znate li vi da je Duci komunista?

Pa sta ako je komunista i ako ne veruje u Boga? To je elementarno ljudsko pravo.
Naravno da je njegovo osnovno pravo. Nego, posto ovde cesto vidim razne vrlo ostre antikomunisticke izlive, i silne zamerke tzv. "ateistima", ko velim, da priupitam, kako to da neki od takvih, eto, ipak o Duciju sve najlepse misle.

Pa sta ako je komunista i ako ne veruje u Boga? To je elementarno ljudsko pravo.

Ma meni su jako cudni komunisti koji veruju Boga, a ima ih na stotine i ne samo na forumu.:hahaha:
Zele Tita, kralja, veruju u Boga, ali i u 7 ofanziva, Ratko Mladic je surogat za Vojvodu Mishica.

Ретко интелигентан човек на нашој јавној сцени. Зато сам и поставио ову тему, јер он говори ону истину која не прија одређеним интересним групама, како у Србији, тако и ван ње.
Јесте да је ишао и на своју штету у неким од својих иступа, али све у свему, човек кога вреди чути. Био сам на неким од његових предавања и било је врло поучно слушати његове мисли и идеје.

Duci, koliko razumem, je dosao u Nemacku kao Veliki Igrac (po onome sto prica, kako sebe shvata). Dosao da doktorira na Pravima. Koliko dalje shvatam, on zeli da se u Nemackoj prica NE Nemacki, nego Engleski, Srpski... Turski, barabar. Duci prica da su Srbi, Turci, i ostali tamo treca klasa naroda. Kola su Nemcima na prvom mestu, itd, isl... :think:
_______

Ja sam, kao vrhunski strucnjak dosao u Nemacku iz Kanade kao mali igrac (moje shvatanje). Ne znam Nemacki. 4 Juna sam bio sa 24 ostalih ljudi (4 nas, i 21 Nemac, svi svi svi govore Nemacki osim mene) na strucnom sastanku. SVIH 7 (SEDAM) sati se pricalo na Engleskom, SAMO zbog mene. Nemci su se mucili, sricali, svih 21 zna Engleski mnogo gore od mene. I neki su izmedju sebe pricali Nemacki, ja sam to sve razumeo (ljudski)... Posle su prevodili na Engleski. :ok:

Kome sada da verujem? G-dinu Duciju, ili Nemcima? Ja radim ONO sto je u interesu firme, a NE filozofiram, niti se pravim pametan. Placen sam da odgovorim na konkretna pitanja, a ne na bajke, Ivicu i Maricu, Pepeljugu, ili Crvenkapu?! Nisam placen da predpostavljam, da pravim Terrije Zavera, nego da RADIM posao.

Nemci to cene. Itekako. I mene cene, svakako. A vi mi kazite kome ja da verujem? Nemcima, ili Duciju??? :think:

_nobody_

Back