23.10.2010. u 01:20 - Duboko u tebi Odgovora: 2 duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji čežnju za smrću želju za opstankom žudnju za slobodom i volju da se pokloniš sudbini kao na dlanu Kliknite za proširenje...
duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji čežnju za smrću želju za opstankom žudnju za slobodom i volju da se pokloniš sudbini kao na dlanu
gost 198065 Poznat Poruka 7.720 23.10.2010. u 03:16 - Duboko u tebi #2 i ono što je preostalo, i ono što ne postoji, i čežnju za smrću, i želju za opstankom... Bezizlazna situacija. Kopati grob van grobljanskih zidova, za samoubice. Ja volim da mi ostane bar jedan dekadentan izbor.
i ono što je preostalo, i ono što ne postoji, i čežnju za smrću, i želju za opstankom... Bezizlazna situacija. Kopati grob van grobljanskih zidova, za samoubice. Ja volim da mi ostane bar jedan dekadentan izbor.
lejla.al.dbuni Iskusan Poruka 5.668 23.10.2010. u 18:47 - Duboko u tebi #3 Treba mi nešto,a ne znam šta, hoću da zaspim,a ne znam kako. Da mi pomogne neko,al` da mi ne čini uslugu: -da Djavolu iščupa srce... Jel` dovoljno duboko u meni,TUTU? Pa.Dopala mi se pesma...veoma!
Treba mi nešto,a ne znam šta, hoću da zaspim,a ne znam kako. Da mi pomogne neko,al` da mi ne čini uslugu: -da Djavolu iščupa srce... Jel` dovoljno duboko u meni,TUTU? Pa.Dopala mi se pesma...veoma!