Duboka država sve plića...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.965
...

Jedan autorski osvrt na presušivanje Duboke države...

Bilo.da se radi o Srbiji (gde Duboka drzava ima svoje ljude u vlasti i opoziciji), bilo da se radi globalno...sve do Amerike...
Vidna je cinjenica da Duboka država postaje sve plića...
Oni više ne znaju naci ni snajperistu za svoje atentate, vec angazuju neke MK Ultra programirane redneke...bilo da se radi o atentatu na Ficu ili na Trumpa...ili koga vec...
Nijedan im vise ne uspeva...
Ne uspevaju im vise ni obojene revolucije...
Ratovi koje povedu gube ih...
Njihovi klovnovi i podgrajeni lesevi tipa Zelenski, Bajden...otkazuje im programing...

Itd..

Duboka drzava je sve plića...:klap::bye:

Sto bi rekla narodna umetnica Biljana Jeftic:

"Plitak potok, joj plitak potok
A voda duboka, a voda duboka..."🎶🪗🎺🎻

...

Duboka drzava je sve plića...:klap::bye:
mi smo se suzdrzavali da ne vredjamo ostarelog dzoa [demencija,. alchajmer], ali recimo ova kamala, pa vidi se da je mentalni plicak koji se maskira histericnim smejanjem

ostalo sto rade demorats, ili je debilizam, ili izdaja tj autosovinizam, nema treceg, to vec vidimo i mi prva generacija imigranata, a kamoli nece rodjeni ameri da ova zemlja propada, ali jos i ceo svet vuce u propast

znaci, pokrali su izbore i namestili korumpiranog pedofila sa kojim su radili sta su hteli - nema zena, dece da ih vata, on mazi crnca, a za sebe kaze da je crnkinja?!
sa trampom ili jd vensom ne mogu da rade sta hoce, ljudi imaju bar neki integritet i nesto vise u glavi od debila koje vrte na front liniji dok msm narodu ispira pamet sa lazima i bljuvotinama

sad je [opet] dosta, moramo da ih satremo sve komplet, nastavljamo gde smo stali, ovo nije bio predsednik, za nas je i dalje tramp, white hats opet na potezu, videli ste svi sta je klaudstrajk huljarin omogucavac da laze preko msm o nekakvoj ruskoj koluziji, hakerima, guzziferima - idotizam diletantizma, al hajde dokazi kada je djavo tuzitelj i na sudu! ne mozes, nego moras da ga satres! e, to cemo sada da uradimo.

u pitanju je opstanak sveta kakvog ga danas znamo, ili mi ili oni, moze biti samo jedan

nema korone, da se kradu izbori sa svapskim serverima, nema ruske koluzije, hakera qraca palaca sa klaudstarjkovcem, sad su nasi, ima da ih oderemo, MAGA ponovo jase, a WHITE HATS su vec preuzeli glavne poluge

huljari cemo da posaljemo u sibir kada obrisemo patos sa njom, da kara ruse

Poslednja izmena:
mi smo se suzdrzavali da ne vredjamo ostarelog dzoa [demencija,. alchajmer], ali recimo ova kamala, pa vidi se da je mentalni plicak koji se maskira histericnim smejanjem

ostalo sto rade demorats, ili je debilizam, ili izdaja tj autosovinizam, nema treceg, to vec vidimo i mi prva generacija imigranata, a kamoli nece rodjeni ameri da ova zemlja propada, ali jos i ceo svet vuce u propast

znaci, pokrali su izbore i namestili korumpiranog pedofila sa kojim su radili sta su hteli - nema zena, dece da ih vata, on mazi crnca, a za sebe kaze da je crnkinja?!
sa trampom ili jd vensom ne mogu da rade sta hoce, ljudi imaju bar neki integritet i nesto vise u glavi od debila koje vrte na front liniji dok msm narodu ispira pamet sa lazima i bljuvotinama

sad je [opet] dosta, moramo da ih satremo sve komplet, nastavljamo gde smo stali, ovo nije bio predsednik, za nas je i dalje tramp

NDa...
Ali pazi ko se krije iza nje...
Njen muz...ce biti vladar iz senke...

⬇️

https://forum.krstarica.com/threads...s-biti-prva-zena-predsednica-amerike.1006326/

...

Back