Da li ce zbog ovoga Kamala Haris biti prva žena Predsednica Amerike?

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.548
Poslednja izmena od moderatora:
glupa ti je tema, jer postoji n jevreja na vaznim pozicijima, a taj njen po cemu je poznat? potpuno nebitan lik
uhvatio si se za 1 recenicu, i sad ces da palamudis teoriju zavere?

Pazi...
Po prvi put u istoriji Amerike imali su svo ovo vreme supruga Potpredsednice Amerike...ja to tek sad veceras saznajem...

Sad idu korak vise, najvise...imace supruga Predsednice Amerike...
A ustvari...imace iz senke Predsednika Amerike svog coveka...

Ti i ja o njemu ne znamo nista...
Moze biti pekar, lekar, apotekar...a u senci operativac Mossada...

...

Demokrate sa Kamale ce pokupiti sve glasove afroamerikanaca,latinosa i manjina. Kao kod nas Vucic sa Bosancima. Sigurni glasovi. Jaci kandidat od Bajdena,mada je praksa uvek da aktuelni predsednik bude kandidat u 2gom mandatu.

1) Kamalin muz je Jew...

2) Savetnici Vucica su Izraelci...

P.S.
I to sve zna i @Jugoslav Čvarak ...

...

Ja ti kazem da je glavni adut MUŽ

Jer ce izraelski lobi (za koji znamo da od ubistva Kenedija odlucuje Predsednike u Americi...) biti uz njega...tj indirektno nju...nebitnu...kao sto je bio nebitan Bajden il Zelenski...

...
Pa to je sada "in", mozda ima neke veze ali ne mora da znaci.

Ja bih rekla pre da ovu "bitku" prepustaju Trampu iz samo njima znanih razloga.

xK5JmKP-1opQVL1t9URwC7UINUD9fcm7Y9GtwkAJPrGl6EgASfTDbfF209bhikOYpV6SVmMNZKM_n2A8fxtLGb38BDybSTEbOFvgwbpLMXCC4eqxNyWol8ITFK76PXEryIKltpwDKBMgyIPUPr_a63f399SHv5kmwiExeT8vrn4rK7Fa6hPEmHlaIDlPHLB7m_QWmgLg5veHqNf68ruLa0_diw

1) Kamalin muz je Jew...

2) Savetnici Vucica su Izraelci...

P.S.
I to sve zna i @Jugoslav Čvarak ...

...
Sve je to meni jasno, kao i da je Trump židski igrač, ali ako si gledao seriju The Wire, imaš scenu u kojoj irska pijandura, švalerčina i gubitnik od detektiva McNulty, svom unaprijeđenom bivšem partneru crncu Bunku, kaže: " Volim te zbog toga što kada je na tebe došao red da me naguziš, to si napravio tako nježno."

Back