DSS: wikileaks laže ?

D S S: Novi izbori!

Prevremeni izbori su Srbiji potrebni odmah, izjavio je u Užicu član Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin.

Maršićanin je rekao da o učinku sadašnje vlasti "najbolje govore podaci da je životni standard u Sbiji u poslednjih godinu dana pao za 25 odsto, plate za 13 a cene porasle za 11 odsto".

On je osudio i spoljnu politiku Srbije, koju po njemu vode predsednik Boris Tadić I Demokratska stranka, rekavši da je ta politika "već priznala nezavisnost Kosova".

Maršićanin je, takođe, demantovao diplomatske depeše koje je obelodanio Vikiliks i u kojima se tvrdi da je vlada Vojislava Koštunice znala gde se u to vreme nalazio Ratko Mladić.

http://www.naslovi.net/rd/2184485

Ko je lazov Kostinica ili Asnaz ? :think:

Свашта - НАРАВНО ДА ВИКИЛИКС НЕ ЛАЖЕ ... то су депеше амбасадора из Србије у којима је описан њихов "дојам" да не кажем утисак.

Е, сад, да ли је Коштуница знао где се крије Младић али је сматрао ДА ОДЛУКА О ИЗРУЧЕЊУ НЕ БИ ДОНЕЛА НИШТА ДОБРО СРБИЈИ - то можемо само да слутимо и да нагађамо. Али да је Коштуница постао НЕПОДОБАН ЗА ЗАПАД јер му није падало ни на крај памети да стално испуњава њихове "бесне глисте" - е то је тачно...

"Само рекреативно", наравно... а ти, које си плаћеничке НВО члан, а???

Znači prvi dobrovoljački odred dSS divizije :)
Ne radim više ni u jednoj NVO organizaciji...

Код оног инвалида искомплексираног, или...???
Na koga ciljaš, a?
Bay the way, ako neobavešteni nije invalid - onda stvarno ne znam ko jeste :).

Znači prvi dobrovoljački odred dSS divizije :)
Ne radim više ni u jednoj NVO organizaciji...

Na koga ciljaš, a?
Bay the way, ako neobavešteni nije invalid - onda stvarno ne znam ko jeste :).

О одређеним питањима у вези са националним и државним интересима Срба - имам искључиво лични став - нисам припадник ни једне странке.

п.с. МилиЈо сам на ону Смрдићку да не кажем Кандићку...(која пре подне мрзи себе због своје инвалидности - а после подне цео свет).....

О одређеним питањима у вези са националним и државним интересима Срба - имам искључиво лични став - нисам припадник ни једне странке.
Pa i ja sam zbog nacionalnih interesa Srbije (i iz moralnih razloga) radio u korist raskrinkavanja velikosrpskih zločina(ca) :)
п.с. МилиЈо сам на ону Смрдићку да не кажем Кандићку...(која пре подне мрзи себе због своје инвалидности - а после подне цео свет).....
Ona nikog ne mrzi i nije invalid.
Za razliku od tebe koji mrziš: Amerikance, Evropljane, Mađare, Rome, Albance, crnce, muslimane, Jevreje, Bugare, Rumune, Makedonce, Crnogorce, Hrvate, Bošnjake, LDP-ovce, LSV-ovce, homoseksualce, demokrate, antifašiste, Kineze, Laponce, Eskime, Turke, pse lutalice, itd... :)

Pa i ja sam zbog nacionalnih interesa Srbije (i iz moralnih razloga) radio u korist raskrinkavanja velikosrpskih zločina(ca) :)

Ona nikog ne mrzi i nije invalid.
Za razliku od tebe koji mrziš: Amerikance, Evropljane, Mađare, Rome, Albance, crnce, muslimane, Jevreje, Bugare, Rumune, Makedonce, Crnogorce, Hrvate, Bošnjake, LDP-ovce, LSV-ovce, homoseksualce, demokrate, antifašiste, Kineze, Laponce, Eskime, Turke, pse lutalice, itd... :)

Како није када има једну ногу краћу???

Појма ти и благе ти везе немаш КО су злочинци - него си усмерен "као мува без главе". Сваки народ има своје злочинце - па тако и ми... АЛИ ПРАВИ ЗЛОЧИНЦИ МЕЂУ НАМА ОСТАЛИ СУ ДО ДАНАС НЕТАКНУТИ...захваљујући "мувама без главе" из разних НВО...

Ја НЕ МРЗИМ било кога - то је глупо и оптерећујуће осећање - само неког волим више а неког мање. Највише волим своју децу - па онда сву осталу децу, највише волим свој народ, па онда и друге народе, највише волим своју земљу па онда и друге земље...

pazi, muva

Poslednja izmena:
Znali su gde je Mladić, a to zna i Tadić (čak se i rimuje).

Šomi, znaš da ti je na avataru čovek koji smatra Partizane za oslobodioce i priznaje genocid u Srebrenici?
Први део не бих коментарисао-јер се не бих усуђивао да дајем ту врсту процена (искључиво лични став).
Што се тиче другог дела, знам да Медведев руске партизане сматра за ослободиоце. Не знам шта мисли о југословенским партизанима.
Моје лично мишљење је да су фактички гледано руски партизана ослободиоци, јер су нас ослободили нацистичке власти, а југословенски партизани махом злочинци и људи који су диктаторски и недемократски режим довели на власт.
Што се тиче Сребренице, мислим да Медведев признаје злочин, а не геноцид у Сребреници. Делим његов став, тј. сматрам да се у Сребреници догодио злочин али не и геноцид. Наравно, треба поменути да се догодио и злочин над српским становништвом Сребренице 1993-е године.
Овако ја то видим, а ако случајно имаш неке додатне информације у вези Дмитрија Медведева слободно изнеси, знаш да никада нисам бежао од аргументоване дискусије.

Срдачан поздрав !

Prevremeni izbori su Srbiji potrebni odmah, izjavio je u Užicu član Demokratske stranke Srbije Dragan Maršićanin.

Maršićanin je rekao da o učinku sadašnje vlasti "najbolje govore podaci da je životni standard u Sbiji u poslednjih godinu dana pao za 25 odsto, plate za 13 a cene porasle za 11 odsto".

On je osudio i spoljnu politiku Srbije, koju po njemu vode predsednik Boris Tadić I Demokratska stranka, rekavši da je ta politika "već priznala nezavisnost Kosova".

Maršićanin je, takođe, demantovao diplomatske depeše koje je obelodanio Vikiliks i u kojima se tvrdi da je vlada Vojislava Koštunice znala gde se u to vreme nalazio Ratko Mladić.

lepo bi bilo da novinari citiraju marsicanina a ne objasnjavaju sta je rekao jer su uspeli da te zbune bandi.
nije jasno da li je marsicanin negirao da je kostunica znao gde se mladic nalazi i sprechavao njegovo hapsenje ili marsicanin negira da su razgovori tadica i njegovog savetnika sa americkim ambasadorom uopste postojali i time negira vikiliks kao izvor.

ja mislim da je ovo prvo u pitanju, da je marsicanin negirao ono sto su tadic i njegov savetnik rekli ambasadorima

ma, moze i u 4:D
Kostunica.
Posten.
Dobar.
Iskren.

Ovo mora da je fora "pronađite uljeza".

Pod 1 van svake sumnje.:hahaha::rotf:

kada ces staviti neki normalan avatar?nesto sexy:lol:

A šta je za tebe "normalan" avatar? Neki zategnut lik koji je go do pasa, jel da?

To bi ti mogla da staviš na avatar, jer je meni to nekako pederski, mislim da ja
stavljam tako nešto na avatar:thumbdown:???:think:

ma sta ta pijandura zna , na DJUBRISTE istorije, cuj nije znao gde se nalazi ratko!!!!!!!!!!!!!!

Ovo mora da je fora "pronađite uljeza".

Pod 1 van svake sumnje.:hahaha::rotf:

A šta je za tebe "normalan" avatar? Neki zategnut lik koji je go do pasa, jel da?

To bi ti mogla da staviš na avatar, jer je meni to nekako pederski, mislim da ja
stavljam tako nešto na avatar:thumbdown:???:think:

hahahahahha:lol:

moze i neki poluobucen:lol:
ne znam, stvar ukusa, volim avatare na kojima je osoba:)

665015-128.jpg

02_vojislav_kostunica_cita_pitanja_citalaca_05.12.96.jpg

Poslednja izmena:

Ne znam za Asanza, ali znam ko su najveci lazovi i lopovi ikad postojali na nasoj politickoj sceni :D

Back