DSS mafija

Feta Podouri:
Deki, Deki, pametnice, ... no, to je tebi već teže shvatiti. Nemam koristi od mafije. Italija je daleko, a ovi su tu. Dakle, od ovih imam štete. To je dovoljno da ih kao zlo predpostavim mafiji. Samo, kako tebi to objasniti!
Cccc... jadan ti. Od nase vlade imas stete, za razliku od mafije... Sta su ti uradili? Kakvu ti stetu prave? Zabranili su drogu?

rdeki:
Cccc... jadan ti. Od nase vlade imas stete, za razliku od mafije... Sta su ti uradili? Kakvu ti stetu prave? Zabranili su drogu?

Čoveče, Deki! Daj malo inventivnosti! Kako ste dosadni sa tom drogom. Jbt, pa dali vi išta drugo znate? Ugledali ste se na Voju K. i ništa dalje od nosa ne vidite niti ste u stanju.
Ajde, dajem ti 10 Eura ako smislis nesto štoi bi moglo da me nasmeje, ne računajući tvoju poslovičnu glupost!

Feta Podouri:
Čoveče, Deki! Daj malo inventivnosti! Kako ste dosadni sa tom drogom. Jbt, pa dali vi išta drugo znate? Ugledali ste se na Voju K. i ništa dalje od nosa ne vidite niti ste u stanju.
Ajde, dajem ti 10 Eura ako smislis nesto štoi bi moglo da me nasmeje, ne računajući tvoju poslovičnu glupost!
Moja poslovicna glupost.... To sam ti, cini mi se, vec rekao - potpuno se odusevim kada me omalovazavaju totalni idioti.
Nego, koji je tvoj problem? Zasto toliko mrzis?

Sta ce budala drugo da lupi kad nema odgovor ni na sta. Ti mu kazes dva i dva su cetiri a on ne nego ti je majka ku*va. Tako se ovde vodi rasprava.
Ali neka stvari idu u pravom smeru. Dziberima bezobraznim dolazi kraj.

rdeki:
Moja poslovicna glupost.... To sam ti, cini mi se, vec rekao - potpuno se odusevim kada me omalovazavaju totalni idioti.
Nego, koji je tvoj problem? Zasto toliko mrzis?

Uh, ma znao sam, ni 10Eura ne možeš da zaradiš s' pomoću ona dva neurona u glavi, hehehe.

Ili, primeni bre onu proverenu terapiju: tri puta dnevno po tri puta lupaj glavom u zid, ako se ne opametis, srušićeš bar zid, pa će ti se možda prošititi vidici, hehehehe

automatizovani:
Sta ce budala drugo da lupi kad nema odgovor ni na sta. Ti mu kazes dva i dva su cetiri a on ne nego ti je majka ku*va. Tako se ovde vodi rasprava.
Ali neka stvari idu u pravom smeru. Dziberima bezobraznim dolazi kraj.
Ovaj... Da li se ti to s nekim svadjas?

Feta Podouri:
Uh, ma znao sam, ni 10Eura ne možeš da zaradiš s' pomoću ona dva neurona u glavi, hehehe.

Ili, primeni bre onu proverenu terapiju: tri puta dnevno po tri puta lupaj glavom u zid, ako se ne opametis, srušićeš bar zid, pa će ti se možda prošititi vidici, hehehehe
Da li ti to iz iskustva? Koliko si ti zidova srusio?

E sada mi je sasvim jasno sta je sa tvojom jadnom glavom.

automatizovani:
Ma na drugoj temi mi lik digo pritisak pa sam malo preterao ali ozbiljno mislim da ako neko nema sta konkretno da kaze ne mora ni da lupa uvrede.
Mislim da si se onda zakacio postom na pogresnu osobu. Ako si primetio samo pomazem sprdati jednom kolegi, kome vredjanje drugih nije nimalo strano.

Back