Pa zasto me onda napadas i iznosis neistine? Kao sto vidis, ja nikoga ne napadam, vec samo iznosim svoje stavove.
Sam si rekao da si pisao, a onda hoćeš da se bakćem i tragam . Imaš li imalo soli u glavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zasto me onda napadas i iznosis neistine? Kao sto vidis, ja nikoga ne napadam, vec samo iznosim svoje stavove.
Kada se probudis, a vetra do usiju.

Sam si rekao da si pisao, a onda hoćeš da se bakćem i tragam . Imaš li imalo soli u glavi.

Kapiras li ti ironiju??
Ja sam rekao da sam napisao 2-3, a ti si me optuzio za gomilu istih...postoji velika razlika.
Vredi li objasnjavati?![]()

Кад се пробудим знам да не морам ићи у штаб!![]()
Ti kao aktivan clan dveri, ides kog Glise deset puta dnevno da ti da instrukcije.

Копираш ме. Смисли нешто боље....![]()

Svejedno je ko ce da nam vlada.
Srbija nestaje.
Polako ali sigurno, to je jedna izumiruca zemlja u spirali smrti iz koje joj nece biti izbavjenja.
Za nekoliko decenija, Srbija ce biti horor prica za dovodjenje nevaljale evropske dece u red.
Game over gospodo.
Nije da se nismo trudili, ali prosto, nestacemo.
Spirala smrti i crnila se nastavlja.
I nista vise nece biti dobro, i nikad vise nece biti ok.
Srbija nestaje.
Polako ali sigurno, to je jedna izumiruca zemlja u spirali smrti iz koje joj nece biti izbavjenja.
Za nekoliko decenija, Srbija ce biti horor prica za dovodjenje nevaljale evropske dece u red.
Game over gospodo.
Метју, ти ли си?
Sta da ti kupimo: macetu, pistolj ili kanap?![]()
Спамујеш. Ништа ново од тебе. Јадно са твоје стране. Јадно.
Srbija nestaje.
Game over gospodo.
Stvari su crne da crnje ne mogu biti.
Bio ja Edgar Alan Po glavom i bradom, ili Lesli Nilsen komicar, Bog da im dusu prosti, gotovo je sa nama, sa Srbijom generalno.
Uskoro nece da ostane nista.
Au-revoir.
- - - - - - - - - -
Kupi ih i sebi.
A ako mislis da ce da bude bolje ako na vlast dodju tvoje Dveri ili DSS ili zaboravio sam vec za koga si, onda se grdno varas.
You're an every bigger fool then I though, ima neki citat iz nekog filma.
U sustini, mozda ti je bas lepo i svet vidis ruzicasto.