Karl Marx
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
А да будемо сасвим искрени то је партијашење изнад српства и државе Србије![]()
Ili to ili Kostunica ne veruje Dverima.
Opekao se sa Veljom Ilicem kome je puno verovao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А да будемо сасвим искрени то је партијашење изнад српства и државе Србије![]()
Sve tri stranke zajedno da se skupe ne bi imali ni 8%
Ako nista drugo, bar to je dobra vest
"vlada u senci" LOLKoje ovi filmove gledaju, partizanske neke sigurno... Ilegalci
![]()
Ne mogu da verujem pa ko sedi u tim strankama mislim u vrhu tih stranaka
dal su svi retardirani babuni ili sta .
Ili su i oni takozvani patriotski blok ustvari antisrpski i ako nesto kazu onda je to forme radi.
Sokiran sam tkz. patriotskog bloka DSS I SRS.
ено: 30. јануар 2014. ДСС и СРС одбиле патриотски блок са Дверима
dveri-novi-sad-porodicna-setnja-1336034954-157066
Демократска странка Србије (ДСС) и Српска радикална странка (СРС) одбиле су предлог Покрета Двери да формирају заједнички предизборни политички блок, саопштио је функционер Двери Бошко Обрадовић.
Обрадовић је навео у саопштењу да је у разговорима са лидером ДСС-а Војиславом Коштуницом предлагао да се, поред новог политичког блока, хитно формира и влада у сенци на чијем челу би био Коштуница, док би његов заменик био неко из Двери.
Обрадовић истиче да је разговарао и с фунционерима СРС-а и да је, како је навео, “преко више канала слао поруку Војиславу Шешељу”.
“За формирање патриотског блока Двери-ДСС-СРС, који би се супротставио актуелном режиму, добили смо подршку великог броја општинских и градских одбора ДСС-а и СРС-а широм Србије, али не и врхова те две странке”, наводи се у саопштењу Двери које потписује Обрадовић.
Ne mogu da verujem pa ko sedi u tim strankama mislim u vrhu tih stranaka
dal su svi retardirani babuni ili sta .
Ili su i oni takozvani patriotski blok ustvari antisrpski i ako nesto kazu onda je to forme radi.
Sokiran sam tkz. patriotskog bloka DSS I SRS.
Ne mogu da verujem da su odbile, a i zasto?
Е па то је главно питање...
Па зато што је то јако глупо.Sta je problem u "vladi u senci"?
Zato sve nesto mislim da ipak ova vest nije tacna, jer nema razloga za odbijanje takve koalicije.
Нажалост, вест јесте тачна...
Али, шта је ту је. Као што рекох- волео бих да и Двери и радикали уђу у парламент и да буду озбиљна опозиција владајућој издајничкој власти.
Нема то везе са партизанским филмовима баш напротив глупачку жваку о "потреби стварања владе у сенци" експлоатисао је СПО тамо негде 1990 /1991."vlada u senci" LOLKoje ovi filmove gledaju, partizanske neke sigurno... Ilegalci
![]()
Нема то везе са партизанским филмовима баш напротив глупачку жваку о "потреби стварања владе у сенци" експлоатисао је СПО тамо негде 1990 /1991.
Svaka cast Dverima na pokusaju. Ozbiljna i zrela stranka pred kojom je buducnost.
Е па то је главно питање...
Potpuno pogrešna strategija. Ne prave se koalicije preko novina, već tajnim dogovaranjem.
Naravno da DSS kao starija i veća partija neće ući u koaliciju sa Dverima na inicijativu Dveri preko medija.![]()
Никада ниједан радикал неће ићи са НАТО плаћеницима сем тога ми доседно излазимо сами на изборима.
A odluka SRS i Šešelja(ako je stvarno on doneo ) je totalno sumanuta i debilna ,u rangu one sa prošlih izbora da Jadra bude kandidat za predsednika,umeso Martinovića
Никада ниједан радикал неће ићи са НАТО плаћеницима сем тога ми доседно излазимо сами на изборима.