ДС се осипа

Вала за ДС је чист добитак што је Живковић отишао...док је нишки шибицар водио странку (и државу) ДС је дошла на ивицу цензуса.

Вала за ДС је чист добитак што је Живковић отишао...док је нишки шибицар водио странку (и државу) ДС је дошла на ивицу цензуса.

posle ovoga ds je i zvanično otišla ispod cenzusa :super::vatromet:

257796_tadic-i-taci-0002_ff.jpg

Dobiće najviše,pošto su novi na vlasti i udarali su se u grudi kako će da reše pitanje kriminala i korupcije,a nepismen narod se najviše prima na takve priče.

A nakon 4 godine kad nas i oni očerupaju i upropaste, budale će i dalje da im veruju? Ok je u početku, malo hapšenje, veliki naslovi i to, ali to se ne maže na leb, a i ne sipa u auto.

Nije ti se ispunio plan jeli? :per:

Da li je danas neki visoki zvaničnik SNS ili SPS izjvaio kako je Vlada stabilna i nema trzavica? :D

Мој план???

па ДСС је стабилно изнад цензуса. :per:

Нема трзавица, нема свађа...Ј.би га...знам да те то боли. :hahaha:

Али полако....Видећемо како ће ДС од сада да се котира...само те молим дапре него што узмеш нешто да коментаришеш макар пробаш да прочиташ о чему се ради...ружно ја да толико лажеш и немаш појма о чему говориш...Или ти је то можда "задатак"?
:rotf:

Мој план???

па ДСС је стабилно изнад цензуса. :per:

Нема трзавица, нема свађа...Ј.би га...знам да те то боли. :hahaha:

Али полако....Видећемо како ће ДС од сада да се котира...само те молим дапре него што узмеш нешто да коментаришеш макар пробаш да прочиташ о чему се ради...ружно ја да толико лажеш и немаш појма о чему говориш...Или ти је то можда "задатак"?
:rotf:

DSS je raspadnut odavno. Čak vam je i Šormaz otišao :hahaha:

Back