DS se deli na tri frakcije

foliranat1

Domaćin
Poruka
3.680
Ovo je katastrofa. Malopre mi javio ortak sa starog grada.
Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Tu je sada glavni probem jer smo pukli u BG-u i odma su pocela neka neslaganja,
jer neko mora da bude krivac, ko je kriv svi se izvlace.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
glupo sto ali da imanekih neslaganja to je tacno.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

Ovo je katastrofa. Malopre mi javio ortak sa starog grada.
Djilas vodi jedno krilo stranke, Sule ima neku svoju ekipu , a Djelic ima neko svoje krilo.
Tu je sada glavni probem jer smo pukli u BG-u i odma su pocela neka neslaganja,
jer neko mora da bude krivac, ko je kriv svi se izvlace.
Glavna je fora da krive Djilasa jer kao on je najveci krivac jer satro nije bio ubedljiv.
glupo sto ali da imanekih neslaganja to je tacno.
Sta ce se sve desiti ko to zna , a na jugu i tamo Boru i Zajecaru je tek totalni haos.

pa svako je vodio svoje krilo i svako se bogatio,sada kada nemaju od koga da kradu,pocela svadja:bye:

комшија у ДС а ти у ДСС или СРС , вама тамо никад није досадно
али не верујем да се ДС цепа...без обзира на ово што си написао и да је тачно...ипак је то 102 посланичка мандата...није мало...сукоби у странкама увек постоје....али те странке су пре свега интересне групе и не верујем да ће се одрећи изборног колача

комшија у ДС а ти у ДСС или СРС , вама тамо никад није досадно
али не верујем да се ДС цепа...без обзира на ово што си написао и да је тачно...ипак је то 102 посланичка мандата...није мало...сукоби у странкама увек постоје....али те странке су пре свега интересне групе и не верујем да ће се одрећи изборног колача

Можда је 102 мандата 102 мандата, али Београд је 40% буџета Србије....
Демократе су то, алаво на паре...

Hm, gde ja živim majku mu... svega stotinak metara od ''krunske'' i još ništa nisam čuo...

можда је заседање тј. цепање на другој локацији...прочитај пажљиво прву поруку...три фракције....ко зна шта сада они раде..не знам да ли си приметио мрак је....:twisted:

можда је заседање тј. цепање на другој локацији...прочитај пажљиво прву поруку...три фракције....ко зна шта сада они раде..не знам да ли си приметио мрак је....:twisted:

"Нећете ме преварити, хоћу и ја мој део!"
"Какав део када пропадносмо!?"
"Није ме брига, доста сте ме ви малтертирали!"

Можда је 102 мандата 102 мандата, али Београд је 40% буџета Србије....
Демократе су то, алаво на паре...

има много њих алаво на паре
док се не појави неккскск011 или гокси не верујем ништа, и мој комшија рекао да ће звезда да буде првак а оно НИШТА :rolleyes:

ee :roll: zao mi tadica fin i lep chovek ..lep nam predsednik :D

prodane duse ruzni&tuzni brate ne moras ni da ih poledas-vidis uzivo prosto izlazi ogorchenje kroz njih ,smrde! pa tachno da zive dve kude od tebe ,dzukci ...
naravno..
ako je sve to istina

Hm, u Krunskoj je DS... stranka mlohavih i slabo obaveštenih retarda je malo dalje...:mrgreen:
знам да је у Крунској странка ДС али написао си"није обавештен" па сам одмах помислио на ДСС...они увек сазнају последњи информације...сада те контам да ти је комшија у ДС али није обавештен о "пучу"

Back