DS odustaje od Zemuna, SNS nudi radikalima 30 odsto više vlasti

"Ja licno predstavljam hard core birackog tela SRS-a na svim izborima od 2003 godine do sada nikada nisam imao nedoumicu za koga da glasam. Al ako budete tvrdoglavo se inatili i odbijali da smenite Tadica zajedno sa SNS i DSS-NS onda cu prestati da glasam .I ne samo ja nego i cela moja porodica od 5 clanova. A znam i jos mnogo ovakvih kao ja."

"Pa prvi cu ja u tom slucaju da glasam za SNS"

Lepo ja pricam danima da se sprema "veliki " politicki prebeg.
Ni manje ni vise nego guverner agronom.....

"Ja licno predstavljam hard core birackog tela SRS-a na svim izborima od 2003 godine do sada nikada nisam imao nedoumicu za koga da glasam. Al ako budete tvrdoglavo se inatili i odbijali da smenite Tadica zajedno sa SNS i DSS-NS onda cu prestati da glasam .I ne samo ja nego i cela moja porodica od 5 clanova. A znam i jos mnogo ovakvih kao ja."

"Pa prvi cu ja u tom slucaju da glasam za SNS"

Lepo ja pricam danima da se sprema "veliki " politicki prebeg.
Ni manje ni vise nego guverner agronom.....

evo ga ovaj gubitnik z:D

gde si gubitnice izgubiste vi vlast i na vozdovcu i u zemunu z:D

ne sekiraj se ti za mene, ko god da pobedi na izborima ja licno ne gubim nista, za razliku od tebe koji gubis mogucnost pljacke drzavne imovine i parazitiranja na budzetu

moj politicki cilj i motiv ucestvovanja na izborima je ko sto rekoh smena vas TAdicevaca sa vlasti i vase hapsenje zbog kriminala korupcije i izdaje.

Glasacu za svakoga ko moze da dodje u situaciju da vas otera sa vlasti i na robiju.

Glasao sam dosad za SRS i glassacu ih ako se udruze sa ostalim strankama opozicije na tom cilju. Ako budu tvrdoglavi i glupi , onda glasam za SNS ili DSS-NS. Kako god da okrenes - vama zutima se crno pise z:D

evo ga ovaj gubitnik z:D

gde si gubitnice izgubiste vi vlast i na vozdovcu i u zemunu z:D

ne sekiraj se ti za mene, ko god da pobedi na izborima ja licno ne gubim nista, za razliku od tebe koji gubis mogucnost pljacke drzavne imovine i parazitiranja na budzetu

moj politicki cilj i motiv ucestvovanja na izborima je ko sto rekoh smena vas TAdicevaca sa vlasti i vase hapsenje zbog kriminala korupcije i izdaje.

Glasacu za svakoga ko moze da dodje u situaciju da vas otera sa vlasti i na robiju.

Glasao sam dosad za SRS i glassacu ih ako se udruze sa ostalim strankama opozicije na tom cilju. Ako budu tvrdoglavi i glupi , onda glasam za SNS ili DSS-NS. Kako god da okrenes - vama zutima se crno pise z:D

DS izgubio vlast u Zemunu??? Vrlo zanimljivo zapazanje.....a da onaj Jerkovic je iz DS....

Vozdovac.....vec sam ti rekao....ali ti ocigledno imas problema da ukapiras i tako proste stvari....ko se zadnji smeje......

Setis li se ti ponekad maja prosle godine i kazes sebi:daj covece prosle godine si ispao neopevano govedo,sad malo razmisli sta pricas...........ali se tebi opet prividjaju win-win situacije......

Nego zanimljivo kako je kod guvernera -agronoma svaki novi dan nova prica......
Juce pljuvanje po naprednjacima :
"to pozivanje i vredjanje radikala u isto vreme je samo maska za naivne birace SNS-a
SNS igra na taktiku SPS-a , eto mi ih zovemo a oni nece stoga nemamo drugog izbora nego da pravimo vlast sa DS-om. Stara prica vec ispricana.

A danas preti smradikalima kako ce on da predje medju naprdnjake....
Sta je bilo guverneru,vetar promeni smer....pa i ti tako svoju pricu....

nepismeni ja nisam nikad ni bio u radikalima da bi mogao da predjem bilo gde.

ja sam birac radikala do 2003 i bicu njihov birac sve dok sprovode politiku koju ja podrzavam. ako odstupe od toga i ne budu radili na rusenju tadicevog rezima , necu ih vise glasati

znam ja da ne razumes ti to, jer ti nemas mozak, tj za tebe razmisljaju tadic i djilas , al vidis nismo svi takvi, ima nas nekih koji smo nezavisni u formrianju sopstvenog misljenja i koji imamo unapred formiran stav i politicku opciju biramo na osnovu tog stava, a ne kao kod tebe, da budemo ljudi bez stava pa da nam tadic i djilas saopstavaju sta treba da mislimo sutra .

vidis kod mene ne moze da se desi da jedan dan bude SPS zlo pa da sutra bude prihvatljiv partner

za mene je DS zlo i bice zlo zauvek pa makar radikali formirali koaliciju sa DS-om.

ja ne menjam misljenje na osnovu izbora vrha stranke koju podrzavam vec menjam stranke na osnovu sopstvenog misljenja.

DS mora da padne i napuni zatvore i u tu svrhu sam spreman da podrzim bilo koga.

nepismeni ja nisam nikad ni bio u radikalima da bi mogao da predjem bilo gde.

ja sam birac radikala do 2003 i bicu njihov birac sve dok sprovode politiku koju ja podrzavam. ako odstupe od toga i ne budu radili na rusenju tadicevog rezima , necu ih vise glasati

znam ja da ne razumes ti to, jer ti nemas mozak, tj za tebe razmisljaju tadic i djilas , al vidis nismo svi takvi, ima nas nekih koji smo nezavisni u formrianju sopstvenog misljenja i koji imamo unapred formiran stav i politicku opciju biramo na osnovu tog stava, a ne kao kod tebe, da budemo ljudi bez stava pa da nam tadic i djilas saopstavaju sta treba da mislimo sutra .

vidis kod mene ne moze da se desi da jedan dan bude SPS zlo pa da sutra bude prihvatljiv partner

za mene je DS zlo i bice zlo zauvek pa makar radikali formirali koaliciju sa DS-om.

ja ne menjam misljenje na osnovu izbora vrha stranke koju podrzavam vec menjam stranke na osnovu sopstvenog misljenja.

DS mora da padne i napuni zatvore i u tu svrhu sam spreman da podrzim bilo koga.

Pa juce si pljuvao na sva usta po naprdnjacima,a danas.....Juce znaci bili neprihvatljivi,a danas bi glasao za njih.......

A za ove tvoje zelje sto se ticu zatvora,zatvaranja aerodroma....obrati se deda mrazu....

Pa juce si pljuvao na sva usta po naprdnjacima,a danas.....Juce znaci bili neprihvatljivi,a danas bi glasao za njih.......

A za ove tvoje zelje sto se ticu zatvora,zatvaranja aerodroma....obrati se deda mrazu....

Е то ми је најодвратније ... И тај Ђука је пљувао по ДС, а сада су му супер .. капираш ... и СПС и ДС су пљували једни по другима, а сада су супер ... Лицемерје

naravno . pljuvacu ih sve dok budu saradjivali ili najavljivali saradnju sa iskonskim zlom i esencijom lopovluka i izdaje - Demokratskom STrankom

danas imam lepse misljenje o njima jer nema nista od koalicije SNS i DS

A ako se ikada uortace na republickom nivou sa DS-om , pljuvacu ih iz sve snage za to ne brini.

Al sobzirom da sad za sad rade na smeni DS-a sa vlasti u Srbiji moram da ih podrzavam u tome i ako bih licno voleo da SRS ima % glasova kao oni a oni kao SRS.

No biraci su rekli drugacije i moje je da to postujem.

Е то ми је најодвратније ... И тај Ђука је пљувао по ДС, а сада су му супер .. капираш ... и СПС и ДС су пљували једни по другима, а сада су супер ... Лицемерје

A ko od politicara nije takav?

Dal'su DS-ovci na sva usta pljuvali SPS........pa koalicija
Dal' su radikali svasta pricali o Kostunici,pa na kraju dobar.....
Naprdnjaci pljuvali i po Kostunici,radikalima,DS....a sada mogu sa svima....

Jos ce Ceda ispasti najprincipijelniji po tom pitanju...

naravno . pljuvacu ih sve dok budu saradjivali ili najavljivali saradnju sa iskonskim zlom i esencijom lopovluka i izdaje - Demokratskom STrankom

danas imam lepse misljenje o njima jer nema nista od koalicije SNS i DS

A ako se ikada uortace na republickom nivou sa DS-om , pljuvacu ih iz sve snage za to ne brini.

Al sobzirom da sad za sad rade na smeni DS-a sa vlasti u Srbiji moram da ih podrzavam u tome i ako bih licno voleo da SRS ima % glasova kao oni a oni kao SRS.

No biraci su rekli drugacije i moje je da to postujem.

Siguran si da nema nista od koalicije DS-SNS...???
U kom procentu si siguran? Vecem ili manjem od proslogodisnje win-win situacije?:hahaha::hahaha:

Njega interesuje sasmo ono gde ima neke koristi i para. Da zna da u LDP ima nekog keša za njega hvalio bi ovde Čedu.

pa izazivanjem novih izbora , vi zemuncima i vozdovcanima kazete da ne zelite da radite na resavanju problema vec da terate nekakve inate i samim tim im stavljate do znanja da za vas ne vredi nikako glasati.

Mislim ako zelite suicidno da ubijete i unistite SRS ja kao birac stranke tu nista ne mogu da uradim , bice mi zao zbog toga al ako vi ne zelite da stranak opstane ja tu nista ne mogu.
Све си лепо објаснио и честитам ти.
Заиста фер од тебе.
Сада што неки политику сматрају као веру а председника странке као свеца, њихов проблем.

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas izjavio je danas da ta stranka u Zemunu treba da bude opozicija i da neće učestvovati u vlasti u toj opštini, niti će praviti koaliciju sa naprednjacima.

"Srpska napredna stranka je u Zemunu pobedila, možda rezultati zbog male izlaznosti nisu realni, ali su legitimni", rekao je Đilas, prilikom obilaska radova na rekonstrukciji Savske ulice.
Prema njegovim rečima, naprednjaci imaju pravo da formiraju vlast u toj opštini, a koliciju su ponudili onima koji su im najbliži po idejama.
"DS neće odstupati od svojih ideja, zarad toga da bi na nekoj beogradskoj opštini formirala vlast", rekao je Đilas, koji je i gradonačelnik Beograda.
U Beogradu je na vlasti "specifična koalicija", koja dobro funkcioniše. Đilas je rekao da su pojedini koalicioni partneri na nivou republike, bez konsultacija, izasli u javnost sa svojim stavom.
"Svako ko smatra da treba da izađe sa svojim stavom bez razgovora sa koalicionim partnerima, kandiduje sebe da na svakim sledećim izborima, izađe sam, bez Demokratske stranke", rekao je Đilas.

Naprednjaci nude radikalima 30 odsto više vlasti u Zemunu
Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srpska radikalna stranka (SRS), ukoliko prihvati ponudu naprednjaka za koaliciju i konstituisanje vlasti u opštini Zemun, dobiti 30 odsto veće učešće u vlasti, nego što je realno osvojila glasova.
"Uveren sam da će članstvo SRS izvršiti pritisak na, ne tako racionalno, rukovodstvo te stranke i prihvatiti našu ponudu", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.
"Ukoliko neko kaže da je to prevara, neka prihvati ponudu, pa neka onda govori o tome", kazao je on, i dodao da je prioritet SNS-a da se vlast u Zemunu konstituiše u najskorije vreme.
Vučić očekuje da će SNS pobediti na izborima u Gračanici i Goraždevcu, koji su raspisani za 16. avgust.
"Nadamo se značajnoj relativnoj većini, ili da budemo blizu apsolutnoj većini", dodao je Vučić i još jednom ponovio stav SNS-a da su vanredni parlamentarni izbori najbolje i najjeftinije rešenje za Srbiju.
"Pozivam sve koji su na vlasti da shvate potrebe Srbije i da ih stave ispred stranačkih potreba", rekao je Vučić.

http://www.blic.rs/politika.php?id=96924

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Al im ga zavuce... :hahaha:

Тихи, заиста разумно је ово што пишеш. Свака ти част! Скидам капу.
Ето, дошло време, да се и ти и ја сложимо у нечему.
А у чему се то слажете? :hahaha:
:confused: Па ваљда са текстовима које је у овој теми Тихи написао.
Зар сам се толико нејасно изразио?
Ево да не буде недоумице: Слажем се са Ђуком да је Тихи направио добру анализу.
Једино што замерам је што је на латиници.

Back