DS, NAJACA STRANKA U SRBIJI! SRBIJA NASTAVLJA ULAZAK U EU!

Potrebno je par minuta...
Ne laskaj sebi da pises ultra zanimljive romane...
Te Ceca kriminalac, te mrzim seljake i primitivizam, pa tako 500 puta, i to ti je to...
Nego, taj primitivizam i seljakluk... jel tu spada i ovo tvoje "vaspitanje"?...

pa vidis, nekim ljudima nije dovoljno jednom reci da bi shvatili. (ti ocigledno spadas u tu grupu).
pre ce biti da tu spada tvoje... ;)

@Paris_Hilton_U_Najavi
Je8i ga, devojko, svaki ti je post isti...
Svi smo glupi, idioti, seljaci, majke nam *****, cerke narkomani, nismo tvoj nivo... Dobro, de, za ovo poslednje mi je drago.
Elokventno, nema sta.
(I zbog one cuvene izjave o nivou obrazovanja u Srba, ne mogu da izdrzim a da je ne pomenem...)
Tako da vise nemam izazov da ti pisem bilo sta edukativno, niti imam interesovanja da te prevaspitavam i popunjavam rupe za tvojim roditeljima.
Svo tvoje lamentiranje nad "primitivizmom" i "seljastvom" pada u vodu nakon citanja tvojih postova.
Izrasla si u finu ulicnu prostakusu, i ostani takva. Roditelji su ti zauzeti pravljenjem para, i to kompenzuju time sto imas i pticje mleko, i sto si "njihovo sunce" par minuta dnevno.
Ali, ni pedeset skola nece moci da poprave poremecaj u tvom mentalnom sklopu, Paris: ostaces razmazeno deriste.
Jednostavno, otac i majka su te previse pustili, i sad od besa lajes i rezis na sve sto ti se ne svidja.
To verovatno pali u tvojoj kuci, pa se pocnes bacakati po podu ako ti nisu kupili novo... bilo sta.
Ma koliko lajala po forumu, ovde nisi nista drugo do najobicnija balavica sa ulice, koja nema tri ciste o zivotu...
I kao takvu ce te ljudi i shvatati, barem na ovom pdf-u. Cinjenicno stanje.
I rest my case.
I ZNAM da moja deca nece biti ovakva, jer kad ovo vidim... brrrrr!...

Poslednja izmena:
NEMA STAJANJA!

Ne znam zasto ali ove manjinske stranke su toliko ljubomorne(mislim na SRS i DSS)... Tadic je pobedio 2 X.. Pobedice jos toliko jer ima vecinu u Srbiji... To je cinjenica!
I zato, posto vam je u glavi(i dalje mislim na Radikale i neke DSS-ovce)Samo ubijanje... Smirite se malo i priznajte pobednika... Pomirite se vise sa tim! Postajete pacenici.. U manjini ste! Vecina Srba je za politiku DSa!
SRS nikada nece na vlast jer su licemeri a nista nisu bolji ni DSS-ovci.. Imaju losu politiku..

SPS je imao umereniju politiku... Nije pretio kao SRS i pogotovo DSS... Mislim, dosta ubijanja... Pomirite se IDEMO U EVROPU...

Dakle ne znam za vas ali cinjenice su tu... Najiskrenija i najbolja stranka!
DS!
I prekinite SA TEMAMA PROTIV SRBIJE... VECINA JE UZ TADICA>> SMESNI STE!

Za ponos i MAJKU SRBIJU...
ZA PRAVE PATRIOTE!
Ти си вероватно доспео из рубрике Мали огласи у Блицу, тешко је другачије објаснити ово булажњење.

@Paris_Hilton_U_Najavi
Je8i ga, devojko, svaki ti je post isti...
Svi smo glupi, idioti, seljaci, majke nam *****, cerke narkomani, nismo tvoj nivo... Dobro, de, za ovo poslednje mi je drago.
Elokventno, nema sta.
(I zbog one cuvene izjave o nivou obrazovanja u Srba, ne mogu da izdrzim a da je ne pomenem...)
Tako da vise nemam izazov da ti pisem bilo sta edukativno, niti imam interesovanja da te prevaspitavam i popunjavam rupe za tvojim roditeljima.
Svo tvoje lamentiranje nad "primitivizmom" i "seljastvom" pada u vodu nakon citanja tvojih postova.
Izrasla si u finu ulicnu prostakusu, i ostani takva. Roditelji su ti zauzeti pravljenjem para, i to kompenzuju time sto imas i pticje mleko, i sto si "njihovo sunce" par minuta dnevno.
Ali, ni pedeset skola nece moci da poprave poremecaj u tvom mentalnom sklopu, Paris: ostaces razmazeno deriste.
Jednostavno, otac i majka su te previse pustili, i sad od besa lajes i rezis na sve sto ti se ne svidja.
To verovatno pali u tvojoj kuci, pa se pocnes bacakati po podu ako ti nisu kupili novo... bilo sta.
Ma koliko lajala po forumu, ovde nisi nista drugo do najobicnija balavica sa ulice, koja nema tri ciste o zivotu...
I kao takvu ce te ljudi i shvatati, barem na ovom pdf-u. Cinjenicno stanje.
I rest my case.
I ZNAM da moja deca nece biti ovakva, jer kad ovo vidim... brrrrr!...

misli ti sta hoces.
mislis li da me je iskreno briga za to? :lol:
da, tvoja deca nece biti ovakva... bice ista k'o ti... zatupljena, neobrazovana i iskompleksirana. ;)
:bye:

Back