dr_Vejn
Početnik
- Poruka
- 45
Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e gari vidim da si se i ti ukljucio u nase prazne price ovde...dr_Vejn:Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
nije nama cilj i spasenje EUCupi NS:Ниједна! Нећемо ући у европу све док сви не кренемо да радимо, али са циљем. Ово је распад. Па ми ни стратегију развоја пољопривреде и индустрије немамо, а не нешто другоИначе, овој теми је место у политици, а не овде, али добро сад
![]()
gari, glupo je pitanje, jer CPC ne vodi u EU, vec u CCCP jer oni veruju u Rusiju ko u Boga, i misle da im nije Rusa, nebi nas sada bilodr_Vejn:Koja nam stranka pruza brzi ulazak u Evropsku Uniju???
KTULU:nije nama cilj i spasenje EUCupi NS:Ниједна! Нећемо ући у европу све док сви не кренемо да радимо, али са циљем. Ово је распад. Па ми ни стратегију развоја пољопривреде и индустрије немамо, а не нешто другоИначе, овој теми је место у политици, а не овде, али добро сад
![]()
. ja sve vise mislim da i nebi trebali uci. naravno pribliziti im se u pogledu standarda, ali recimo za one borovnice, kod nas neki standard od 30 necega za radioaktivnost a u EU 300! tj. oni smeju da jedu budjavije nego mi. tako da se ja nebi slagao sa ustavom EU i tim normama podredjenim vestacki uzgajanoj hrani(naravno ima tamo i normalne). ja bi bio skroz zadovoljan kad bi mi ko i hrvati mogli u EU bez viza. meni je to najbitnije. a sa onom trojicom koje treba spakovat za hag, necemo nikad stici na tu "belu listu". I sta ako, nedaj boze,Turska udje u EU? Jel nam treba da se Turci nasele iz svojih pecina i blata u nase gradove i da zatruju trziste ko kinezi samo jos gore? Jer u EU je omoguceno slobodno kretanje i robe i ljudi, tako da smo pukli.
bolje nama da radimo sta nam se kaze, ako traze ove u Hag, onda u Hag! previse smo mala, i siromasna nacija i drzava da pi prkosili celome svetu. A 20. vek je pokazao sta se desava kad to radis... :?
DS-LDP-G17-SPO
DS i normalne stranke u buducoj koaliciji.
SPS, SRS su prodale Kosovo i nasu buducost, njima je mesto u zatvorima...![]()