- Poruka
- 37.178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce
Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu
zlata vredan?
Pogledajte prilog 1769871
i zašto nije?
onda za ušiA šta ako nema dugačku kosu ?
ako je žena šišana na keca znači da je u zatvoru.A šta ako nema dugačku kosu ?
dozvolićete malo preuveličavanja zašto ste tako škrti na senzacijama?msm nije ne znam kakva skrivena mudrost pa da je zlata vredna
pa ne bukvalno jooj breДелује као да он стално треба да је држи стегнутом уза се. Као да ће му побећи сваки час.
dobro ok ja mislio na hemoterapijiako je žena šišana na keca znači da je u zatvoru.
najgori moguć scenariodobro ok ja mislio na hemoterapiji
That's me bb :*najgori moguć scenario
kako uvek zasereš svojim komentarima stvarno si talenat
šta si onda komentarisao objasni, ajmo od početkaИ није у буквалном смислу...![]()
Nemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce
zlata vredan?
i zašto nije?
ne banalizuj. ovo je savet da prema ženi treba biti nežan i prijatan pred drugimaNemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?
Da pred javnosti budem nezan i uvidjavan prema njoj a privatno divljak? Nekako mi zvuci kao dresiranje pasa i to ne bas po nekim kinoloskim preporukama? Zna li ona sama mozda kako voli da bude tretirana i da to verbalizuje a ne da ja postupam prema njoj po nekim univerzalinim mudrostima?
U krajnjem slucaju to mi deluje na neku zensku koja voli haba haba u krevetu (nadam se ne neku kosntantnu dramu mimo kreveta) a jednostavno je zensko i zeli da to bude diskretno u javnosti. Sta god da radimo u krevetu podrazumeva se da je to intimno i nase i nije za komsije.
Ma jok, samo razmišljam kako nisu svi muški shvatili "savet".žene ćute
ne vole da ih voljeno biće drži malo za ruku malo za kosu![]()
U javnosti treba da je tretira kao damu,Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce
zlata vredan?
i zašto nije?
A što baš kao kurvu? Sada ga i ti pretera. Šta - dama, *****, domaćica? I to je ta vaša klasifikacija? Sveto muško trojstvo.Ništa manje, ništa više?U javnosti treba da je tretira kao damu,
U cetiri zida kao kurvu.
pa nije bas tako. Ima zena kojima seks nije toliko bitan. Bitnija im je na pr ta drama u relaciji od samog seksa. Ti sad pomislis uf owa hoce kuwca, dohvatis je za kosu , pribijes uz zid i to ti bude poslednje.ne banalizuj. ovo je savet da prema ženi treba biti nežan i prijatan pred drugima
ali kad ostanete sami treba je samouvereno odvaliti od qurtza
hoćete mir u kući?
šta vam teško da poslušate![]()
šta si onda komentarisao objasni, ajmo od početka