Drži je

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.178
Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce

Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu

zlata vredan?
364178472c5f7d8a0fa723065a7acf64.jpg

i zašto nije?

Kad si napolju drži je za ruku - pokazuj ljubav uvek i na svakom mestu.
Dok si unutra drži je za kosu - budi intimniji mnogo mnogo više nego u prodavnici, ali može i na drugim mestima,

Kako vi shvatate poruku i da li mislite da je savet za muškarce

Kad si napolju drži je za ruku
dok si unutra drži je za kosu

zlata vredan?
Pogledajte prilog 1769871

i zašto nije?
Nemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?
Da pred javnosti budem nezan i uvidjavan prema njoj a privatno divljak? Nekako mi zvuci kao dresiranje pasa i to ne bas po nekim kinoloskim preporukama? Zna li ona sama mozda kako voli da bude tretirana i da to verbalizuje a ne da ja postupam prema njoj po nekim univerzalinim mudrostima?

U krajnjem slucaju to mi deluje na neku zensku koja voli haba haba u krevetu (nadam se ne neku kosntantnu dramu mimo kreveta) a jednostavno je zensko i zeli da to bude diskretno u javnosti. Sta god da radimo u krevetu podrazumeva se da je to intimno i nase i nije za komsije.

Nemam pojma sta je taj mudri starac mislio pod time?
Da pred javnosti budem nezan i uvidjavan prema njoj a privatno divljak? Nekako mi zvuci kao dresiranje pasa i to ne bas po nekim kinoloskim preporukama? Zna li ona sama mozda kako voli da bude tretirana i da to verbalizuje a ne da ja postupam prema njoj po nekim univerzalinim mudrostima?

U krajnjem slucaju to mi deluje na neku zensku koja voli haba haba u krevetu (nadam se ne neku kosntantnu dramu mimo kreveta) a jednostavno je zensko i zeli da to bude diskretno u javnosti. Sta god da radimo u krevetu podrazumeva se da je to intimno i nase i nije za komsije.
ne banalizuj. ovo je savet da prema ženi treba biti nežan i prijatan pred drugima
ali kad ostanete sami treba je samouvereno odvaliti od qurtza
hoćete mir u kući?
šta vam teško da poslušate :lol:

ne banalizuj. ovo je savet da prema ženi treba biti nežan i prijatan pred drugima
ali kad ostanete sami treba je samouvereno odvaliti od qurtza
hoćete mir u kući?
šta vam teško da poslušate :lol:
pa nije bas tako. Ima zena kojima seks nije toliko bitan. Bitnija im je na pr ta drama u relaciji od samog seksa. Ti sad pomislis uf owa hoce kuwca, dohvatis je za kosu , pribijes uz zid i to ti bude poslednje.
Ima zena koje su nezne jednostavno. Ne vole grubosti u krevetu. De ljubi me, de mazi me, de polako, aj sad jedna poza i td.
Ima zena koje ni ne uzivaju u seksu ako pre toganije ostvaren romanticna procedura. Da se isprica, oslobodi emocionalno, pa napuni, prodje kroz par emotivnih stanja i onda postane gladna i seksa.
Imas ih raznih.
Licno i ne volim relaciju gde je seks neki balans u vezi. Znam ima ih dosta koje su takve, ne umeju da verbalizuju : e tuca mi se, yebe mi se, seksa mi se, vec treba da joj budes psiholog ipratis ciklus.

Na kraju se svodi da ako ulazis u odnose s nekom da je bitno da se ona poklapa s tobom. I u tim stvarima.

Back