Quantcast

„Državni službenik“ – nova domaća serija na SUPERSTAR TV

DareS

Aktivan član
Poruka
1.153
После пристојног утиска на почетку, сад после 4.епизоде могу да кажем да ми се не допада.Превише америчких људи убијено или нагажено у једној банана држави,и за филм превише.Осим тога,главни глумац својом појавом и наступом више оставља утисак командира интервентне него намазаног обавештајца са шармом Џемс Бонда.
 

moonja..

Elita
Poruka
15.376
Sto tako? Meni je gotivna serija. Verovatno najbolji projekat Vojnova do sada, a da sam ja gledao...... Bolje mu ide ovo nego komedija.
Ne pravim pitanje ako je nekome dobro....ali besmislen zaplet, scenario...službenica koja skine na fleš podatke iz US ambasade, nema prostorija ni kameru za nadzor...xaxa.....pa kad je uhvate kaže da se bavi piraterijom,, skida romantične komedije....a Amerikanka kaže, koja je uhvatilana delu..ma, nema problema, bre....specijalizovana BIA ******, to su obučene *****, ne sa magistrale, koja ne ume da zapamti ime i prezime ministra... ona besmislena kombinacija da nebitnog, sitnog člana opozicije spašavaju Rusi, debilna scena sa Šiptarima - aj sad ubijem dvoje tvojih, a ti mojih, a cela razmena ne zavisi ni od Srba nit šipaca.......mnogo glupo i mnogo toga glupog.....snimano ko nogom, sporo, dosadno, loša gluma......kažem, sve u redu ako se nekome dopada.....teroristi iz yebenog ...Priboja haha...al idu mu komedije, slažem se, i kad nema nameru da ih snima....
 
Poslednja izmena:
Top