alexn96
Domaćin
- Poruka
- 4.199
Deluje mi prilicno ozbiljno po trejleru i svidja mi se kako je Micanovic skinuo Djindjica. Ima tu jos par stvari koje mi ulivaju nadu da ce serija biti kvalitetna ali da ne nabrajam sada sve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je sto je pripremano da se snimi.Videcemo kako ce to izgledati.Pogotovo nama koji smo to doziveli.Inace je ti ta akcija "Sablja" bila tako naivna,da je malo ljudi moglo da prokuzi da je to u stvari napravljeno da se pobiju ljudi koji su mogli reci istinu o atentatu.Sranje kao i sve danas snimljeno
Nego koja je svima fora da se snima u tajnosti,kao niko nista ne sme da kaze i onda odjednom pap neko novo sranje, nikakvo iznenadjenje zbog kog ce biti gledanije, naprotiv da daju sto vise informacija tako bi nam drzali paznju i mozda bi iscekivali prikazivanje
Kad krece ovo jel se zna?! Mozda na jesen?Deluje mi prilicno ozbiljno po trejleru i svidja mi se kako je Micanovic skinuo Djindjica. Ima tu jos par stvari koje mi ulivaju nadu da ce serija biti kvalitetna ali da ne nabrajam sada sve.
Odlazu je jako puno, pojma nemam zasta. Trebalo je da krene jos zimus/proletosKad krece ovo jel se zna?! Mozda na jesen?
puštaj je, vučko, sad su protesti protiv tebe...Odlazu je jako puno, pojma nemam zasta. Trebalo je da krene jos zimus/proletos
https://youtu.be/8QDXChjSDw4?si=X2Q4F9XOU_uLNTZ6Deluje mi prilicno ozbiljno po trejleru i svidja mi se kako je Micanovic skinuo Djindjica. Ima tu jos par stvari koje mi ulivaju nadu da ce serija biti kvalitetna ali da ne nabrajam sada sve.
Zamracili su mi rts i nisam mogao da gledam.SERIJA "SABLJA" KREĆE SA EMITOVANJEM Prva epizoda donosi priču o sitnom kriminalcu iz zemunskog klana i kamionu koji naleće na Đinđićeva vozila
https://www.blic.rs/zabava/serija-s...donosi-pricu-o-kamionu-koji-nalece-na/53h9db9
Jel imas nekoga u Srbiji ko ima SBB? Ako imas, trazi da ti daju sifru za EON, instaliraj EON na telefon i eto ti. Samo neke kanale poput SportKluba i N1 neces moci da pratis ali i to se moze zaobici sa VPN-om.Zamracili su mi rts i nisam mogao da gledam.![]()
Valjda iskoci online negdjeJel imas nekoga u Srbiji ko ima SBB? Ako imas, trazi da ti daju sifru za EON, instaliraj EON na telefon i eto ti. Samo neke kanale poput SportKluba i N1 neces moci da pratis ali i to se moze zaobici sa VPN-om.
Obistinilo se...puštaj je, vučko, sad su protesti protiv tebe...![]()
![]()
![]()
Ja ne znam sta se desilo sa FDU i nasom glumom. Pa nasi glumci su bili majstori zanata a danas svakog drugog ne mozes ni da gledas a da ne dobijes transfer blama.evo uzeh da gledam prvu epizodu... imam transfer blama od glume pojedinih, pogotovu ove novinarke
- "šušu mušu šuššš mrmrmrmr...."Ja ne znam sta se desilo sa FDU i nasom glumom. Pa nasi glumci su bili majstori zanata a danas svakog drugog ne mozes ni da gledas a da ne dobijes transfer blama.
Gluma je iznad proseka u poređenju sa skorašnjim tv uradcima na srpskom.Evo odgledao sam prve dve epizode. Ako izuzmemo par momenata lose glume serija je dobra. Cak iznad mojih ocekivanja.
P.S. Novinarka je skroz solidna glumica. Nemam zamerke na njenu glumu.
Realno da. Ima jedan glumac koji mi se bas ne svidja kako glumi + jedna manja nebitna uloga sa pocetka prve epizode i to je to. Ostali su skroz ok.Gluma je iznad proseka u poređenju sa skorašnjim tv uradcima na srpskom.
Po meni je odradio dobar posao ali na momente jeste preterivao.Dragan Mićanović mnogo iskarikirao Đinđića... više ga imitira nego što ga glumi
Koja je razlika izmeđ imitacije i glume poštovani ričmonde?Dragan Mićanović mnogo iskarikirao Đinđića... više ga imitira nego što ga glumi
Pa da. Đinđić nije bio dobar govornik i seckao je kad govori u javnim nastupima. Teško da je sa Ružicom isto tako govorio.Dragan Mićanović mnogo iskarikirao Đinđića... više ga imitira nego što ga glumi
imitacija ti podrazumeva da se uhvatis za neku njegovu najprepoznatljiviju karakteristiku i nju da simuliras... gluma ti zahteva malo vecu dubinu, multidimenzionalnostKoja je razlika izmeđ imitacije i glume poštovani ričmonde?