Kerkyra
Legenda
- Poruka
 - 63.740

Ne ali stvarno, ja mislim da je najbolje da se pomire Reefer i De Sisti, tu nesto ne stima odavno.Завидници, игнориши...![]()
Ovako tema "puca" od njihove sujete i to nikog ne zanima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ali stvarno, ja mislim da je najbolje da se pomire Reefer i De Sisti, tu nesto ne stima odavno.Завидници, игнориши...![]()
Ne lupaj i ne laži.teška neistina
da ne kažem laž
zašto si uopšte tu debelu neistinu napisao???
Isključi me iz toga, molim te. Hvala.Ne ali stvarno, ja mislim da je najbolje da se pomire Reefer i De Sisti, tu nesto ne stima odavno.
Ovako tema "puca" od njihove sujete i to nikog ne zanima.
Pa iskljuci se sam, ne reaguj na provokacije. Ako vec jesi, onda se izvinjavam, ali do sada je i tvoja sujeta bila vidna.Isključi me iz toga, molim te. Hvala.
Možda tebi, ali moguće da je to zbog nečega sa strane?Pa iskljuci se sam, ne reaguj na provokacije. Ako vec jesi, onda se izvinjavam, ali do sada je i tvoja sujeta bila vidna.

Sta sa strane? Ne razumem.Možda tebi, ali moguće da je to zbog nečega sa strane?![]()
Pa nemoj da budes licemer, kazi do kraja.Nema veze.![]()
![]()
Šta je to EMI? Postoje neki sporazumi o razmeni podataka između banaka u svetu samo nije još krenuo da se primenjuje.Слободњаци масовно узимају картице EMI-ја, не знам како ће бити за 5 година али како ствари сада стоје пореске власти немају капацитете ни да ове што су примали уплате преко наших банака оглобе.
Институције електронског новца, не знам да ли се оне по нашем закону могу сматрати банкама. а сигуран сам да не знају ни они који би требало да примењују законе овде.Šta je to EMI? Postoje neki sporazumi o razmeni podataka između banaka u svetu samo nije još krenuo da se primenjuje.
Ова тема постоји због неколико сујета, Керки.Ovako tema "puca" od njihove sujete i to nikog ne zanima.

Ne, tema postoji zbog problema koji je država napravila velikom broju ljudi zbog nepridržavanja zakona. A stoji da ima i par sujetnih, ali njihove laži su provaljene. Zašto ovde dolaze i lažu ljudi koji ne da nisu frilenseri, već i ne znaju šta to znači, to je već njihov problem.Ова тема постоји због неколико сујета, Керки.![]()
Dobro je sto se VS odvojila na vreme <3a kasa je prazna. Srbijasume 40 dana vec ne placa. Obicno placaju cim napravis racun.
За разлику од фриленсера, који су све радили по закону, али само мало "на црно"?Ne, tema postoji zbog problema koji je država napravila velikom broju ljudi zbog nepridržavanja zakona.

nesto debelo nije u redu. Cena gradje je porasla u odnosu na proslui godinu. cini se da drzava cedi i drzavne firme.Dobro je sto se VS odvojila na vreme <3
Oce se kurche kako imaju mesecne prihode od 1500 evra i kako ihja ne znam sta seru ljudi. prebacis deo primanja na babu, deo na dedu, deo na nezaposlene rodjake koji nisu na socijali i ne placas dosta poreza.
Niko nije radio na crno. Sve uplate su legalne i država ih vidi. Pitanje je zašto DS i SNS nisu ništa uradili da se to zakonski reguliše?За разлику од фриленсера, који су све радили по закону, али само мало "на црно"?![]()
Зато што су исти као и фриленсери; само своје доопе гледају...Pitanje je zašto DS i SNS nisu ništa uradili da se to zakonski reguliše?

Dok ti pola penzije uplatiš u dobrotvorne svrhe. I pomažeš staricama da pređu pešački.Зато што су исти као и фриленсери; само своје доопе гледају...![]()
Мјок, правим игрице за телефоне за унесрећену децу без родитељског старања.Dok ti pola penzije uplatiš u dobrotvorne svrhe. I pomažeš staricama da pređu pešački.
to je ok stav. ali smesno je biti levicar i traziti besplatno skolovanje, penzije i slicno, a kad treba da platis svoj deo onda nista. A plus ova poreska politika je sasvim ok. Ono sto je bilo na pocetku je bilo sramotno. Treba neoporezivi deo za sve podici na 32 tisuce.Oce se kurche kako imaju mesecne prihode od 1500 evra i kako ih
bole Dzoka za tudju decu, tudje roditelje, jer su tako (bili) u mogucosti.
to je ok stav. ali smesno je biti levicar i traziti besplatno skolovanje, penzije i slicno, a kad treba da platis svoj deo onda nista. A plus ova poreska politika je sasvim ok. Ono sto je bilo na pocetku je bilo sramotno. Treba neoporezivi deo za sve podici na 32 tisuce.